Fiskars

A Fiskars céget 1649-ben egy holland kereskedő alapította meg Finnországban. Valljuk be, aminek évszázadokra visszanyúló és sikeres múltja van, annak nem csupán jó, de kiváló minőségűnek kell lennie. A 18. században kések, villák és ollók kerültek a piacra. A gyártók több színnel próbálkoztak, de végül a narancssárga állandósult, így 2003 óta a narancssárga szín Finnországban védjegyként van számon tartva.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
790 Ft - 153 390 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Méret
Termék státusza
Szűrés és rendezés
476 termék
476 termék

Az Amerikai Egyesült Államokban további terjeszkedés céljából a Fiskars ollógyárat alapított, majd cégeket vásárolt fel, hogy új alapokra helyezze a nemzetközi kereskedelmet. Az ma már mindenki számára egyértelmű, hogy ha olló, akkor csakis a Fiskars jöhet szóba. Talán ez a legismertebb terméke a cégnek. De azt tudja-e, hogy a profibarkacs.hu weboldalán, nem csak az ollót vásárolhatja meg, de más kiváló minőségű Fiskars termék közül válogathat? 

 

Miért pont a Fiskars márkát válassza?

Azt már tudjuk, hogy a kerti szerszámok terén is nagy sikert aratott a márka. De miért is nem jó számunkra egy olcsóbb árkategóriás gereblye, vagy lombseprű? Természetesen ellátják a feladatukat ezek az eszközök is, itt az a kérdés, hogy meddig? Ki szeretné mindig azzal kezdeni a kert rendbetételét, hogy először elmegy a boltba és megveszi a számára szükséges szerszámokat? Mert fillérekért be lehet szerezni mindent, de ennek az az átka, hogy sajnos minden évben megismételjük a kis túránkat, jobb esetben csak egyszer, de olyat is hallottunk már, hogy egy kerti szerszám nem bírt ki egy szezont. Viszont ha Fiskars terméket vásárol, garantáltan nem fogja csalódás érni.

A gyártó különös figyelmet fordít a minőségre, arra, hogy a legyártott termékek hosszú élettartamúak legyenek. Ehhez elengedhetetlen az a feltétel, hogy a gyártás a lehető legjobb minőségű anyagok felhasználásával történjen. Dolgozott-e már olyan szerszámmal, amit annyira kényelmetlen volt megfogni, hogy még a kedve is elment attól, amit csinálni szeretett volna vele? Soha nem volt ilyen rossz tapasztalata annak, aki semmi mással, csak a Fiskars termékeivel érte el a kívánt célt. 

Kertünkben minden évszakban, bőven van mit tevékenykedni. Télen, amikor leesik a sok hó, muszáj letakarítani az utakat vagy épp az autóbeállót. Ehhez nyújt segítséget az oldalunkon megvásárolható Fiskars hótoló lapát, amivel percek alatt hómentesre varázsolja környezetét.

Fiskars termékekkel élvezet a munka a kertben

Észre sem fogja venni és máris beköszönt a tavasz. Tavasszal is lehet találni rengeteg elfoglaltságot, hiszen nagyon sokan vagyunk azon a véleményen, hogy szeretjük tudni, valójában mit teszünk le az asztalra a családunk elé. Ha Ön odafigyel arra, hogy egészségesen táplálkozzon, azzal tesz a legjobbat, ha nem a boltokban vásárolja meg a zöldségeket és gyümölcsöket, hiszen otthon is meg tudja termelni azt, amire szüksége van. Ehhez viszont kerti szerszámokra lesz szüksége. Szerencsére a profibarkacs.hu weboldalán olyan kiváló minőségű Fiskars eszközöket talál meg, amivel gyerekjáték lesz a kint eltöltött idő és munka. Egy kis befektetett idővel eléri azt az eredményt, hogy főzéshez a legtöbb alapanyagot saját kertjéből tudja beszerezni, vagy ha esetleg Ön vagy gyermeke megkíván egy friss paradicsomot, csak ki kell menni és levenni.

Nélkülözhetetlen feltétele viszont az, hogy a legmagasabb szinten kialakított Fiskars szerszámokat otthonába engedje.

Megfizethető áron szerezheti be nálunk az ergonomikusan kialakított ültetőeszközöket mint például a széles vagy keskeny ültetőkanalakat, attól függően melyik típusra van szüksége, hogy segítségével percek alatt és kényelmesen menjen az ültetés és a növénygondozás. De ha az ültetéshez ültetővillát keresne, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen nálunk a márka termékei közül szinte mindent megtalál. A gyümölcsök termelésével kapcsolatos tevékenységéhez is talál nálunk eszközöket. Tudjuk, hogy a gyümölcsfát is gondozni kell, öntözni, metszeni, hogy gyönyörű gyümölcsöket hozzon. Szerezze be nálunk a könnyű munkát biztosító metszőollók valamelyikét, amik korrózióálló pengékkel vannak ellátva, hogy hosszú ideig tudja használni őket.

Extra erősek, akár 2-3 cm átmérőjű gallyak átvágására is alkalmasak. Ha az ágak vastagsága mégis próbára teszik Önt, akkor sincs probléma, mert a gyártók erre is gondoltak. Megalkották az ágvágó eszközöket, így elkerülheti a létra használatát, hiszen kényelmesen a földről is le tudja metszeni a hosszabbító rúddal ellátott szerszámával az elérhetetlennek tűnő ágakat. Nálunk az egyszerű ágaprítótól az univerzálisig, mindent megtalál. Népszerű a Fiskars ágvágó fűrész és gallyazó is. Emmellett a kések is keresettek. Egyik kedvenc termékünk a Fiskars rönkhasító fejsze X25 XL mérete.

Ezért ajánljuk vásárlóinknak a Fiskars termékeket

Egyrészt a kétszeresen edzett acélfejét tapadásmentes teflon borítja, ami védi a rozsdásodástól. Nyele visszahajló és annyira könnyű, hogy a fejszénk szinte törhetetlenné válik, emellett nagy biztonsággal tudjuk kezelni. A gyártó 25 év garanciát vállal ezen szerszámra, amivel azonnal bizalmába fogadja ez ember. Eddig senkinek nem okozott csalódást így nagy bátorsággal csak is ajánlani tudjuk Önnek is. 

Ezek a termékek a világ több mint 100 országában beszerezhetőek, miért maradna ki pont az Ön otthonából? A munkáját megkönnyíti, a minősége kiváló, a gyártó még több éves garanciát is vállal egyes eszközökre, igazából az ön megelégedettsége garantált. A termékek széles választékát nálunk megtalálja, vásárolja meg kedvező áron a terméket, és ha esetleg Önben bármilyen kérdés felmerülne a termékeket illetően, munkatársunk szívesen válaszol és mindenben segítségére lesz, hiszen Ön a legjobbat érdemli és emiatt tőlünk a legjobbat fogja kapni.