Kategóriák
  Hírlevél
  TOP termékek
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Vásárlóink mondták

  Termékajánló

  Szolgáltatások

  Mindegyik szolgáltatást a termékoldalakon tudod kiválasztani és kosárba tenni.

  szolgáltatások

  Kiterjesztett garancia + 1 év

  Szerezz +1 év garanciát a termékedre minimális befektetéssel. A jótállással rendelkező termékeknél lehetőséged van a jótállási időt meghosszabbítani + 1 év garanciával.

  A kiterjesztett garancia ideje alatti ugyanazon jótállási feltételek érvényesek mint a jótállási idő alatt. Tehát az eszköz rendeltetésszerű használata melletti meghibásodása esetén érvényesíthető, tehát a gyártási hibákra terjed ki. A kiterjesztett időszakban az eszköz javítási költségét mi vállaljuk, esetlegesen nem javítható hiba esetén cserekészüléket biztosítunk. 

  A kiterjesztett garancia, a termék értékének kb 8-12%-a.

   

  Visszaküldés 60 napon belül

  Nem jó a méret, nem erre gondoltál, többet vettél mint amire szükséged van, vagy nem megfelelő ajándékot vásároltál? Sebaj, vásárláskor válaszd ezt a szolgáltatásunkat, és a nem használt termékedet a törvényi 14 nap helyett 60 napon belül visszaküldheted és a termék(ek) összegét későbbiekben bármikor levásárolhatod az oldalunkon!

  Csak nem használt, eladható terméket veszünk vissza, mely bontatlan csomagolású, vagy sérülés mentesen visszazárható. Ez a lehetőség különleges előny a céges vásárlóknak, mivel ezzel a szolgáltatás megvásárlásával visszaküldheted a terméket, mivel cégre kért számla esetén nincs a fogyasztókra érvényes 14 napos elállási lehetőség.

  A szolgáltatás ára termékenként egységesen 490 Ft.

   

  Használt? Visszavesszük!

  Ezen szolgáltatásunk megvásárlásával lehetőséget biztosunk arra, hogy a már használatba vett, de működő képes, használatra alkalmas termékeket visszavásároljuk Tőled.

  Nem használt (de már lejárt ellási idővel rendelkező), vagy minimálisan használt termékek esetén az eredeti ár 50-70%-án, míg a láthatóan használt, hiányos kiegészítő termékekkel rendelkező, terméket az eredeti ár 20-70%-án visszavásároljuk. Csak alapból jótállással rendelkező termékek esetén kérhető ez a szolgáltatás. 

  A szolgáltatás ára termékenként egységesen 490 Ft.

   

  2in1

  Biztosítsd be magad minden oldalról, "60 napos visszaküldés" és "Használt? Visszavesszük!" szolgáltatásaink együtt teljes lefedettséget adnak részedre, ha használtad és szeretnéd visszaküldeni ("Használt? Visszavesszük!" feltételei mentén) vagy nem használtad és meggondoltad magad ("60 napos visszaküldés" feltétlei mentén).

  A szolgáltatás ára termékenként egységesen 980 Ft helyett 790 Ft.