Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink

Szolgáltatások

Kiterjesztett garancia + 1 év Kiterjesztett garancia + 1 év
Visszaküldés 60 napon belül Visszaküldés 60 napon belül
Használt? Visszavesszük! Használt? Visszavesszük!
2in1: Visszaküldés és visszavesszük 2in1: Visszaküldés és visszavesszük
Kiterjesztett garancia + 1 év

Kiterjesztett garancia + 1 év

Szerezz +1 év jótállást (azaz köznyelven garanciát) a termékedre minimális befektetéssel.

A kiterjesztett garancia ideje alatti ugyanazon jótállási feltételek érvényesek mint a jótállási idő alatt. Az eszköz rendeltetésszerű használata melletti meghibásodása esetén érvényesíthető, tehát a gyártási hibákra terjed ki. A kiterjesztett időszakban az eszköz javítási költségét mi vállaljuk, esetlegesen nem javítható hiba esetén cserekészüléket biztosítunk.

Értéktől függően a +1 év kiterjesztett garancia ára a termék értékének kb. 8-12%-a. A webshopban minden terméknél megtalálod a pontos összeget. Ha nem választható ez a szolgáltatás a terméknél, akkor arra nem elérhető!

Visszaküldés 60 napon belül

Visszaküldés 60 napon belül

Nem jó a méret? Nem erre gondoltál? Többet vettél mint amire szükséged van? Esetleg nem megfelelő ajándékot vásároltál?

Sebaj, vásárláskor válaszd ezt a szolgáltatásunkat és a nem használt termékedet a törvényi 14 nap helyett 60 napon belül visszaküldheted és a termék(ek) összegét későbbiekben bármikor levásárolhatod az oldalunkon!

Csak nem használt, eladható terméket veszünk vissza, mely bontatlan csomagolású, vagy sérülés mentesen visszazárható. Ez a lehetőség különleges előny a céges vásárlóknak, mivel ezzel a szolgáltatás megvásárlásával visszaküldheted a terméket, mivel cégre kért számla esetén nincs a  magánszemély fogyasztókra érvényes 14 napos elállási lehetőség.

A szolgáltatás ára termékenként egységesen 1990 Ft.

Használt? Visszavesszük!

Használt? Visszavesszük!

Ezen szolgáltatásunk megvásárlásával lehetőséget biztosunk arra, hogy a már használatba vett, de működőképes, újra eladásra alkalmas termékeket visszavásároljuk tőled.

Nem használt (de már lejárt elállási idővel rendelkező - ez ugye alap esetben 14 nap), vagy minimálisan használt termékek esetén az eredeti ár 50-70%-án, míg a láthatóan használt, hiányos kiegészítő termékekkel rendelkező, terméket az eredeti ár 20-70%-án visszavásároljuk. Csak alapból jótállással rendelkező termékek esetén kérhető ez a szolgáltatás.

A szolgáltatás ára termékenként egységesen 1490 Ft.

2in1: Visszaküldés és visszavesszük

2in1: Visszaküldés és visszavesszük

Biztosítsd be magad minden oldalról, "60 napos visszaküldés" és "Használt? Visszavesszük!" szolgáltatásaink együtt teljes lefedettséget adnak részedre, ha használtad és szeretnéd visszaküldeni ("Használt? Visszavesszük!" feltételei mentén) vagy nem használtad és meggondoltad magad ("60 napos visszaküldés" feltételei mentén).

A szolgáltatás ára termékenként egységesen 1990+1490, azaz 3480 Ft helyett csak 2990 Ft, ami 14% árelőny.

Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod