Konyha felújítás

Helyszín - Konyha
Idő - Több nap
Kategória - Fürdőszoba felújítás
Kategória - Konyhafelújítás
Kategória - Otthonfelújítási ötletek és projektek
Nehézség - 2
Típus - Útmutató
Munkalap marósablon használata

A legtöbb mai konyhában megtalálhatóak a konyhai munkalapok, melyek az alsó szekrények tetejére rögzítve szolgálnak konyhapultként. Ez tulajdonképpen egy vastag laminált bútorlap, melynek egyik oldala le van kerekítve (ez áll kifelé), másik éle egyenes (ez áll a fal felé). Több szélességi méretben kapható, a legelterjedtebb a 600mm-es, illetve hossz-méretben is különböző méretű táblák léteznek. Számos színben és mintázatban kaphatók, a sima egyszínű kialakításútól a fahatású, és a különböző kőhatású mintázatokig.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. szeptember 06.
Csemperagasztó anyagszükséglet számítás

Minden háztartásban megtalálhatók a járólapok és csempék, sok esetben pedig előfordul, hogy új burkolatokat kell leraknunk, vagy a régit cserélnénk esetleg egy újabbra. Amennyiben járólaplerakásról, csempézésről van szó, előbb utóbb eljutunk arra a pontra, hogy be kell szerezni a szükséges anyagokat. Ilyenkor a legnagyobb kérdés az, hogy miből mennyit vásároljunk meg.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. augusztus 07.
Legjobb páraelszívó kiválasztása

A páraelszívó elsődleges funkciója az, hogy segítsen tisztán tartani a konyhánk levegőjét a főzés-sütés során keletkező felesleges gőzök eltávolításával.

Mihala Ferenc
Módosítva | 2024. február 15.