Fala

A Fala számtalan különböző fürdőszobai terméket gyárt, ezzel lefedve egy modern fürdőszoba minden igényét. Az eszközök és kiegészítők megbízhatóak, minőségi alkatrészekből készülnek

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
190 Ft - 73 290 Ft
Márka
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Szín
Kivitel
Termékcsalád
Átmérő
Hosszúság
Termék státusza
Szűrés és rendezés
221 termék
221 termék

A Fala egy lengyelországi székhellyel rendelkező, modern fürdőszobai, konyhai mosogató csaptelepeket, szanitereket, kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég, melynek termékei Európa-szerte megtalálhatók. A márka egy rendkívül széles termékskálát kínál, legyen szó csaptelepekről, mérlegekről, zuhanyfejekről, esetleg WC ülőkékről. A termékek baráti áron beszerezhetők, be -és összeszerelésük szakértelem nélkül, laikus számára is könnyen kivitelezhető, valamint a termékek számos modern funkcióval vannak ellátva.

Fala, a megbízható fürdőszobáért

A Fala számtalan különböző fürdőszobai, konyhai terméket gyárt, ezzel lefedve egy modern fürdőszoba minden igényét. Az eszközök és kiegészítők megbízhatóak, minőségi alkatrészekből készülnek, a csaptelepek és zuhanyfejek anyaga sárgaréz és rozsdamentes acél, mely króm bevonattal van ellátva, ezzel meggátolva a korróziót. A termékek modern funkciókkal egészülnek ki, melyek többek között megakadályozzák a vízkőlerakódást, segítenek a takarékos vízfogyasztásban, könnyen állíthatók és összeszerelhetők.

A modern fürdőszoba és konyha jegyében a Falával

A Fala csaptelepek és zuhanyoszlopok tartósságuk mellett számos modern funkciót kínálnak, melyek jelentősen megkönnyítik a használatot és a környezetet is védik. Ezen funkciók a következők:

  • CORUNDox: zafírkeménységű kerámiabetét, egy spanyol cég által kifejlesztve. A legkeményebb víz sem tesz kárt az eszközben.
  • ECOflow: a víz és beszívott levegő keverése által megakadályozza a fölösleges vízkicsapódást, ezáltal csökkenti az elhasznált víz mennyiségét.
  • CLEANbody: a csaptelep kialakításából adódóan nem rendelkezik sem mélyedésekkel, sem kisebb-nagyobb zugokkal, így meggátolja a szennyeződések és mikroorganizmusok lerakódását, tehát jelentős módon növeli az eszköz higiéniáját.
  • NANOcave: nagyon apró üregek a csaptelep fejében, melyek megakadályozzák az abban található zsír kioldódását, így biztosítva annak hosszúéletű használatát, valamint a zökkenőmentes működést.
  • SMARTnut: könnyű és gyors összeszerelést biztosító eszköz, melynek köszönhetően nincs szükség további szerszámokra.
  • HEXAGONal: a hagyományos szűrőkkel szemben méhsejt felépítésű perlátor alkalmazása, mely megakadályozza a vízkő lerakódását.
  • ERGOsize: az eszköz ergonomikus kialakításából adódóan kényelmes annak használata.
  • FULLsteel: a csaptelep minden alkatrésze megbízható és tartós rozsdamentes acélból készült.
  • NOlead: a rozsdamentes acél mentes cinktől és ólomtól.

 

Fala konyhai és fürdőszobai csaptelepek, valamint zuhanyoszlopok széles választéka

A Profibarkács webáruházában számos színű, fajtájú és kinézetű Fala mosogató vagy fürdőszobai csaptelep és zuhanyoszlop közül válogathat, melyekhez kedvező áron juthat hozzá.

Tipp: Tudta, hogy nálunk lefolyócső tisztítót is széles választékban talál? Nézzen szét ebben a kategóriában is!

Fala Retro csaptelepek

A Fala Retro Bronze és Black csaptelepek ötvözik a modern technológiát a retro kinézettel, így kitűnően megállják helyüket egy régebbi stílusú fürdőszobában is. Az egyes termékekhez tartozó készlet tartalmaz speciális eszközt, mely lehetővé teszi a szerszám nélküli összeszerelést. A termékek tartalmazzák a fent felsorolt technológiákat.

Fala Steely csaptelepek

A Fala Steely széria minden terméke időtálló választás, hála a rozsdamentes acélból készült részeknek. Az eszközök NOlead technológiával ellátottak, így mentesek cinktől és ólomtól.

Fala csaptelepek flexibilis csővel

A Fala flexibilis csővel ellátott csaptelepjei sárgarézből készülnek, többféle színben. Az állítható cső számos esetben jó szolgálatot tehet használat közben, többek között mosogatásnál.

További Fala termékek a Profibarkácsnál

Fala darálós szennyvíz szivattyú

A Fala darálós szennyvíz szivattyú nagy teljesítményű, kiváló választás háztartásbeli használatra. A szivattyúra egyszerre több eszköz is csatlakoztatható. Ha telítődik, magától elindul, ám szükség esetén manuálisan is beindítható.

 

Fala flexibilis bekötőcsövek, zuhanycsövek és lefolyók

Webáruházunkban szinte minden méretben talál bekötőcsöveket, melyek elengedhetetlenek egy fürdőszobába. Számos zuhanycső közül válogathat, hogyha a már meglévő valamilyen okból cserére szorul. A Fala lefolyók szintén modern technológiával vannak ellátva, így tisztításuk könnyű, megelőzhető velük a vízkőlerakódás, illetve a dugulás.

 

Fala fürdőszobai mérleg

A Fala fürdőszobai mérleg a legmodernebb termékek közé tartozik. Bluetooth technológiának köszönhetően könnyen nyomon követheti változását. BIA (bioelektromos impedancia analízis) segítségével pontos képet kaphat testösszetételéről.

Fentebb csupán a Profibarkácsnál kapható Fala termékek töredékéről olvashatott, webáruházunkban számos másik közül szemezgethet, hogy kialakíthassa álmai fürdőszobáját.

 

Gyakori kérdések a FALA termékeivel kapcsolatban

 

Az összes Fala funkció megtalálható a termékekben?

Nem, egyes termékek különböző funkciókkal vannak felszerelve, illetve vannak olyan funkciók, melyek csak bizonyos termékekre jellemzők.

Nem megfelelő a termék, amit vásároltam. Mit tudok tenni?

A Profibarkácsál akár 60 napig visszaküldheted a vásárolt terméket, ha az nem megfelelő. Ennek a szolgáltatásnak az árát a termék mellett látod feltüntetve.

Tönkrement a fürdőszobámban található zuhanycső. Mit tegyek?

Aggodalomra semmi ok, könnyen pótolhatja. Webáruházunkban 1,25-2 méter között talál különböző zuhanycsöveket.