H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Fala

A Fala számtalan különböző fürdőszobai terméket gyárt, ezzel lefedve egy modern fürdőszoba minden igényét. Az eszközök és kiegészítők megbízhatóak, minőségi alkatrészekből készülnek


265termék 136
265termék 136

A Fala egy lengyelországi székhellyel rendelkező, modern fürdőszobai, konyhai mosogató csaptelepeket, szanitereket, kiegészítőket gyártó és forgalmazó cég, melynek termékei Európa-szerte megtalálhatók. A márka egy rendkívül széles termékskálát kínál, legyen szó csaptelepekről, mérlegekről, zuhanyfejekről, esetleg WC ülőkékről. A termékek baráti áron beszerezhetők, be -és összeszerelésük szakértelem nélkül, laikus számára is könnyen kivitelezhető, valamint a termékek számos modern funkcióval vannak ellátva.

Fala, a megbízható fürdőszobáért

A Fala számtalan különböző fürdőszobai, konyhai terméket gyárt, ezzel lefedve egy modern fürdőszoba minden igényét. Az eszközök és kiegészítők megbízhatóak, minőségi alkatrészekből készülnek, a csaptelepek és zuhanyfejek anyaga sárgaréz és rozsdamentes acél, mely króm bevonattal van ellátva, ezzel meggátolva a korróziót. A termékek modern funkciókkal egészülnek ki, melyek többek között megakadályozzák a vízkőlerakódást, segítenek a takarékos vízfogyasztásban, könnyen állíthatók és összeszerelhetők.

A modern fürdőszoba és konyha jegyében a Falával

A Fala csaptelepek és zuhanyoszlopok tartósságuk mellett számos modern funkciót kínálnak, melyek jelentősen megkönnyítik a használatot és a környezetet is védik. Ezen funkciók a következők:

  • CORUNDox: zafírkeménységű kerámiabetét, egy spanyol cég által kifejlesztve. A legkeményebb víz sem tesz kárt az eszközben.
  • ECOflow: a víz és beszívott levegő keverése által megakadályozza a fölösleges vízkicsapódást, ezáltal csökkenti az elhasznált víz mennyiségét.
  • CLEANbody: a csaptelep kialakításából adódóan nem rendelkezik sem mélyedésekkel, sem kisebb-nagyobb zugokkal, így meggátolja a szennyeződések és mikroorganizmusok lerakódását, tehát jelentős módon növeli az eszköz higiéniáját.
  • NANOcave: nagyon apró üregek a csaptelep fejében, melyek megakadályozzák az abban található zsír kioldódását, így biztosítva annak hosszúéletű használatát, valamint a zökkenőmentes működést.
  • SMARTnut: könnyű és gyors összeszerelést biztosító eszköz, melynek köszönhetően nincs szükség további szerszámokra.
  • HEXAGONal: a hagyományos szűrőkkel szemben méhsejt felépítésű perlátor alkalmazása, mely megakadályozza a vízkő lerakódását.
  • ERGOsize: az eszköz ergonomikus kialakításából adódóan kényelmes annak használata.
  • FULLsteel: a csaptelep minden alkatrésze megbízható és tartós rozsdamentes acélból készült.
  • NOlead: a rozsdamentes acél mentes cinktől és ólomtól.

 

Fala konyhai és fürdőszobai csaptelepek, valamint zuhanyoszlopok széles választéka

A Profibarkács webáruházában számos színű, fajtájú és kinézetű Fala mosogató vagy fürdőszobai csaptelep és zuhanyoszlop közül válogathat, melyekhez kedvező áron juthat hozzá.

Tipp: Tudta, hogy nálunk lefolyócső tisztítót is széles választékban talál? Nézzen szét ebben a kategóriában is!

Fala Retro csaptelepek

A Fala Retro Bronze és Black csaptelepek ötvözik a modern technológiát a retro kinézettel, így kitűnően megállják helyüket egy régebbi stílusú fürdőszobában is. Az egyes termékekhez tartozó készlet tartalmaz speciális eszközt, mely lehetővé teszi a szerszám nélküli összeszerelést. A termékek tartalmazzák a fent felsorolt technológiákat.

Fala Steely csaptelepek

A Fala Steely széria minden terméke időtálló választás, hála a rozsdamentes acélból készült részeknek. Az eszközök NOlead technológiával ellátottak, így mentesek cinktől és ólomtól.

Fala csaptelepek flexibilis csővel

A Fala flexibilis csővel ellátott csaptelepjei sárgarézből készülnek, többféle színben. Az állítható cső számos esetben jó szolgálatot tehet használat közben, többek között mosogatásnál.

További Fala termékek a Profibarkácsnál

Fala darálós szennyvíz szivattyú

A Fala darálós szennyvíz szivattyú nagy teljesítményű, kiváló választás háztartásbeli használatra. A szivattyúra egyszerre több eszköz is csatlakoztatható. Ha telítődik, magától elindul, ám szükség esetén manuálisan is beindítható.

Tipp: Egyéb kerti szivattyúkért is látogasson el a Profibarkács webáruházba!

Fala flexibilis bekötőcsövek, zuhanycsövek és lefolyók

Webáruházunkban szinte minden méretben talál bekötőcsöveket, melyek elengedhetetlenek egy fürdőszobába. Számos zuhanycső közül válogathat, hogyha a már meglévő valamilyen okból cserére szorul. A Fala lefolyók szintén modern technológiával vannak ellátva, így tisztításuk könnyű, megelőzhető velük a vízkőlerakódás, illetve a dugulás.

Tipp: Tartsa tisztán fürdőszobáját gőztisztítókkal például. Nézzen szét Lund márkájú termékeink között.

Fala fürdőszobai mérleg

A Fala fürdőszobai mérleg a legmodernebb termékek közé tartozik. Bluetooth technológiának köszönhetően könnyen nyomon követheti változását. BIA (bioelektromos impedancia analízis) segítségével pontos képet kaphat testösszetételéről.

Fentebb csupán a Profibarkácsnál kapható Fala termékek töredékéről olvashatott, webáruházunkban számos másik közül szemezgethet, hogy kialakíthassa álmai fürdőszobáját.

 

Gyakori kérdések a FALA termékeivel kapcsolatban

 

Az összes Fala funkció megtalálható a termékekben?

Nem, egyes termékek különböző funkciókkal vannak felszerelve, illetve vannak olyan funkciók, melyek csak bizonyos termékekre jellemzők.

Nem megfelelő a termék, amit vásároltam. Mit tudok tenni?

A Profibarkácsál akár 60 napig visszaküldheted a vásárolt terméket, ha az nem megfelelő. Ennek a szolgáltatásnak az árát a termék mellett látod feltüntetve.

Tönkrement a fürdőszobámban található zuhanycső. Mit tegyek?

Aggodalomra semmi ok, könnyen pótolhatja. Webáruházunkban 1,25-2 méter között talál különböző zuhanycsöveket.

Szűrés
Ár
 (Ft)
190 Ft - 102 590 Ft
Terméktípus
Márka
Szín
Kivitel
Termékcsalád
Átmérő
Hosszúság
Termék státusza