Benzinmotoros ágaprító

Benzinmotoros ágaprító gép vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában! Magyarország egész területén vállalunk kiszállítást, kínálatunkban pedig megtalálja a Hecht és a GTM Professional közép- és felsőkategóriás benzines ágdarálóit. A feltüntetett termékeket akár gyorsított házhozszállítással is megrendelheti, ha minél előbb hozzá szeretne jutni az új kerti gépéhez. Amennyiben nagyobb területen kell dolgoznia, akkor gyakorlatilag nélkülözhetetlen segítséget tud nyújtani egy ilyen berendezés.

 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
499 990 Ft - 1 654 990 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Teljesítmény  (LE)
-
6 LE - 12 LE
Motor típusa
Hengerűrtartalom  (cc)
-
196 cc - 391 cc
Üzemanyag tartály térfogata  (liter)
-
3,7 liter - 6,5 liter
Maximális ágvastagság  (mm)
-
50 mm - 100 mm
Gyűjtőzsák
Termék státusza
Szűrés és rendezés
4 termék
4 termék

A benzinmotoros ágaprítók jelentik a csúcsot ebben a kategóriában: gyorsabban darálnak, mint az elektromos változatok, és akár a 10 cm-es átmérőjű faágakkal is gond nélkül megbirkóznak. Ráadásul mivel áramellátásra sincs szükségük, így nem fogják korlátozni az elektromos darálókhoz szükséges vezetékek a mozgásban.

 

A benzines ágaprítók használata: mit érdemes tudni vásárlás előtt?

Az ágaprítók évszaktól függetlenül tudnak segíteni a kert gondozásban, és emellett persze hihetetlenül kényelmes megoldást nyújtanak a manuális ágvágáshoz képest. Az ágaprítás munkafolyamatát több téren is megkönnyítik.

Mivel jóval gyorsabban le lehet velük darálni a nagyobb ágdarabokat is, soha többet nem kell annyi időt szánnia a kertben keletkezett zöld hulladék feldolgozására A nagy teljesítményű benzines motornak köszönhetően nagyobb területeken is gyorsan lehet velük haladni, a nemesacélból készült kések pedig könnyen elbánnak a vastagabb ágakkal is. A tavaszi időszakban történő metszéseknél vagy a viharkárt szenvedett fák ágainak a ledaráláshoz remek megoldást nyújtanak a benzines ágaprítók.

A benzinmotoros ágdarálók használata tehát a zöld hulladék feldolgozását és elszállítását is megkönnyíti. A keletkezett darálék a gép gyűjtőkosarába jut, így a ledarált ágak összegyűjtésére sem kell külön időt szánnia, és jóval könnyebben megtöltheti vele a szemeteszsákokat.

A keletkezett darálékot azonban mulcsozásra is felhasználhatja, ami minden évszakban fontos szerepet játszik kertápolásban. A nyári melegben megakadályozza, hogy az öntözővíz túl gyorsan elpárologjon, télen pedig megvédi a növényeket a fagytól.

 

A megfelelő gép kiválasztása: mikor érdemes benzinmotoros ágaprítót választani?

A Profibarkács webáruházában elektromos és benzines ágaprítók közül is tud válogatni. A következőkben összefoglaljuk azokat a főbb szempontokat, amik segíthetnek a megfelelő ágdaráló kiválasztásában.

 

Miben tudnak többet nyújtani a benzinmotoros ágaprítók az elektromos gépekhez képest? A legfontosabb szempontok vásárlásnál

Az elektromos ágaprítók lényegében inkább kisebb területeken, otthoni használatnál állják meg a helyüket. Kisebb kerteknél kevésbé kényelmetlen a vezetékhez kötött gépek használata, kevésbé hangosak, mint a benzines változatok, és nem is olyan nehezek.

A benzinmotoros ágaprító gépek viszont sokkal nagyobb teljesítményt tudnak nyújtani mind a darálás gyorsaságában, mind a ledarálandó ágak mérete terén. Nagyobb területeken különösen praktikusak, mivel jóval gyorsabban lehet haladni velük, mint az elektromos változatokkal. Ez annak is köszönhető, hogy akár a 10 cm-es átmérőjű ágakkal is gond nélkül elbánnak: a legtöbb elektromos gépbe nem lehet 5 cm-nél nagyobb átmérőjű ágat betolni. Az akkumulátoros gépekhez képest pedig az üzemidejük is nagyobb, ezért is ajánljuk inkább a benzines ágaprítóknak a nagyobb területekhez.

 

Hecht és GTM Professional benzinmotoros ágaprítók

Kínálatunkban megtalálja a könnyebb Hecht benzines ágaprítóit, és a GTM Professional masszív, csúcskategóriás gépeit, amelyek automatikusan behúzzák a nagyobb ágakat is. Nem véletlen ilyen népszerűek ezek a gépek az európai piacon: kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, nagy teljesítményű benzinmotoros ágaprítók, amelyeket akár 5 perc alatt is szétszerelhet és felszerelhet, hogy könnyebben elszállíthassa. Súlyukat tekintve tény, hogy nehezebbek (a gépek súlya 50 kg-tól majd 200 kg-ig is terjedhet), viszont egyszerűen lehet őket traktorhoz csatlakoztatni, vagy utánfutóra, esetleg a furgonba elhelyezni.

 

Benzinmotoros ágaprító vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Amennyiben további kérdések merülnének fel Önben a benzines ágaprítókkal kapcsolatban, akkor bátran forduljon a kollégáinkhoz: a Profibarkács ügyfélszolgálata mindig szívesen segít megtalálni azt a gépet, ami a leginkább megfelel az Ön igényeinek. A gép üzemeltetésével kapcsolatos kérdéseit is nyugodtan intézheti felénk!

Mivel a benzines ágaprítók súlya már túllépi a 30 kg-ot, ezeket a termékeket raklapos házhozszállítással tudjuk eljuttatni az Ön által megadott címre. A kert és barkácsgép webáruházunkban kapható termékeket akár prémium, gyorsított házhozszállítással is megrendelheti, így még hamarabb hozzáférhet az új benzines ágaprítójához!

Kedvező árakon kínáljuk az olyan népszerű gyártók gépeit, mint a Hecht és a GTM Professional. Nagy teljesítményű motorjaiknak köszönhetően olyan nagy területeken is gond nélkül felapríthatja a nagyobb ágakat is, ahol nem érhető el áramellátás.

Válogasson kedvére széles benzines ágaprító kínálatunkból, és adja le rendelését a Profibarkács webáruházában akár ma!