Sasszeg, rugós csap, biztosító szeg

 A sasszegeket a gép- és autógyártásban használják biztosító elemként. Főként koronás anyák biztosítására szolgál. A biztosítás a sasszeg furatba helyezésével, majd a végek elhajlításával történik. A sasszeg megakadályozza, hogy az anya az esetleges rezgések miatt kiessen. Különböző típusú gépekben használják, ahol az anya és a csavar jelen van. Ez egy olyan eszköz, amely könnyen megoldja a zárolási problémákat. A vibráció minden gépnél döntő probléma. Nagyon fontos, hogy a csavarok és anyák ne rezegjenek. A sasszeg egy olyan eszköz, amelyet a gépekben ennek a problémának a megoldására használnak.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 790 Ft - 4 790 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
5 termék
5 termék

Sasszeg, rugós csap, biztosító szeg

A sasszegeket a gép- és autógyártásban használják biztosító elemként. Főként koronás anyák biztosítására szolgál. A biztosítás a sasszeg furatba helyezésével, majd a végek elhajlításával történik.

A sasszeg megakadályozza, hogy az anya az esetleges rezgések miatt kiessen. Különböző típusú gépekben használják, ahol az anya és a csavar jelen van. Ez egy olyan eszköz, amely könnyen megoldja a zárolási problémákat. A vibráció minden gépnél döntő probléma. Nagyon fontos, hogy a csavarok és anyák ne rezegjenek. A sasszeg egy olyan eszköz, amelyet a gépekben ennek a problémának a megoldására használnak.


Mivel az biztosítás és a kioldás révén megváltozik az anyagszerkezet, a sasszegeket a leszerelés követően nem szabad újra felhasználni.

Inkább popszegeccsel szoktál rögzíteni? Válassz popszegecs, popszegecs anyáink közül.

A sasszeg elsősorban különböző alkatrészek rögzítésére szolgál. A sasszeg egy egyszerű csap, amelyet két rész összekapcsolására használnak. Ezek a csapok jó keménységű félkör alakú huzalból készülnek. A kúpos csapok megakadályozzák a tengely tengelyirányú elmozdulását.

A sasszeg hossza a szemrész és a csap rövid oldala közötti távolság. A csap átmérőjét nagyobb mértékben kell mérni, mint a furatot.

Néhány óvintézkedés a sasszeg használata során

  • A sasszegeket csak egyszer lehet használni, ne használja újra a csapot.
  • A sasszegnek nagyobbnak kell lennie, mint a furat mérete.
  • A biztonsági huzal a sasszeg szükséges része. A csapon keresztül megfelelően van behelyezve.

Rugó csapok

A Rugós csapok rögzítő tüskék segítségével gépelemek, alkatrészek meghatározott pozícióban való rögzítésére szolgál. Rugó ellenében húzásra kihúzódik egy rögzítőcsap a megfelelő ellendarabból. Ezáltal a gépelemek, alkatrészek gyorsan és gond nélkül rögzíthetők, kioldhatók.

A rugós csapot (más néven rugós fonócsap), univerzális rögzítő elemként használják a csatlakoztatott alkatrészek helyben tartását. A rugós csapok megbízhatóan tartják az anyákat vagy a koronákat a helyzetükben, és megakadályozzák az elemek elcsavarodását. Ezen kívül, a gépgyártásban alkalmasak tengelyek és csavarok elmozdulás elleni rögzítésére. Különböző méretű rugós kapcsok vannak különböző felhasználásokra. A rugótüskét ruganyosnak tervezték, ezért önzáró módon rögzül az anyagban. Szükség esetén leválasztható és újrafelhasználható.

 

Rugós biztosítószegek

A rugós biztosítószegek csapok és tengelyek biztosítására szolgálnak. Egyszerűen felszerelhetők és újrahasznosíthatók. A végek sorjamentesre köszörültek. A kétszeres menetű rugós biztosítószegek laposabb rugókarakterisztikával rendelkeznek és ezáltal könnyebben felszerelhetők. A kétszeres menet révén az elvesztés ellen egy tartókötél rögzíthető.

Kínálatunkban a Yato sasszegeit, rugós csapjait és rugós biztosítószegeit találhatja meg.

Mi a sasszegek elsődleges felhasználási területe?

A sasszegeket a gép- és autógyártásban használják biztosító elemként. Főként koronás anyák biztosítására szolgál.

Mi a rugós csapok elsődleges felhasználási területe?

A Rugós csapok rögzítő tüskék segítségével gépelemek, alkatrészek meghatározott pozícióban való rögzítésére szolgál.

Mi a biztosítószegek elsődleges felhasználási területe?

A rugós biztosítószegek csapok és tengelyek biztosítására szolgálnak.