Kötöződrót

A kerti kötöződrótok, a világ egyik legegyszerűbb és leguniverzálisabb célszerszámai. Nincs más dolguk, mint az, hogy a segítségével két tárgyat megbízhatóan egymáshoz kötözz a számodra megfelelő szorossággal. Mind az ipari, mind az otthoni felhasználást tekintve rendkívül népszerű termékekről van szó, számos előnyük miatt. Ha számba vesszük a kínálatunkban szereplő kötöződrótok előnyös tulajdonságait, akkor az alábbiakat kell kiemelni:  A PVC bevonatuk miatt rendkívül időtállóak, nagyon jól dacolnak az időjárás kedvezőtlen körülményeinek.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
490 Ft - 6 290 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
10 termék
10 termék

Kötöződrót, kötöző huzal

A kerti kötöződrótok, a világ egyik legegyszerűbb és leguniverzálisabb célszerszámai. Nincs más dolguk, mint az, hogy a segítségével két tárgyat megbízhatóan egymáshoz kötözz a számodra megfelelő szorossággal. Mind az ipari, mind az otthoni felhasználást tekintve rendkívül népszerű termékekről van szó, számos előnyük miatt. Ha számba vesszük a kínálatunkban szereplő kötöződrótok előnyös tulajdonságait, akkor az alábbiakat kell kiemelni:  A PVC bevonatuk miatt rendkívül időtállóak, nagyon jól dacolnak az időjárás kedvezőtlen körülményeinek. A PVC bevonat ezen túl külön előnyössé teszi ezeket az eszközöket különböző felületi sérülésekre érzékeny növények kötözésére. Szakítószilárdságuk kifejezetten magas, ami alkalmassá teszi ezeket a kötözőket az ipari felhasználásra is. Használatuk ugyanakkor különösebb szakértelmet nem igényel, ezért otthoni felhasználásra is kifejezetten ajánljuk. Alkalmazási területük tehát nagyon sokrétű.

Rögzítéstechnikai termékeink közül ajánljuk még a csőbilincset, drótháló kapcsoat, facsavart, tipliket, kábelkötegelőt, műanyag tipliket, dübeleket, illetve a minden háztartásban nélkülözhetetlen ragasztó, szigetelő szalagot.

Rögzítéskor a legfontosabb dolog, hogy tartós legyen, meglazulva se okozhasson balesetet. A rögzítőszalag, kötöződrót állapotát időről-időre elleőrizzuk!

kötöződrót

Kötöződrót feladata

Van amikor a kötöződrót feladata mindössze annyi, hogy összekössön két tárgyat: mondjuk a fák gallyait, a cserjéket a kertben, vagy felköss vele egy szerszámot a sufni falára. Ehhez, szinte bármilyen megoldású kötöződrót megfelel, az egyetlen kitétel, hogy legyen könnyen használható, illetve a teherbírása miatt fontos lehet az átmérője is. Kiválóan alkalmasak ezek a termékek különböző lugasok kialakítására, legyen az akár szőlő, vagy futórózsa. Remek választás a túlterhelt gyümölcsfák ágainak a felkötözésére, tehermentesítésére. Darabolásuk, méretre szabásuk külön célszerszámot nem igényel, bőven elegendő a feladatra a szinte minden otthonban megtalálható kombinátfogó használata.

Ha növények kötözésére, megtámasztására használjuk a kötöződrótot, érdemes szétnézni a növénytámasz választékunkban, mert ott is remek megoldásokat találhatunk erre célra. 

Ismerje meg a kínálatunkban kapható  kötöződrótokat, valamint hurkos drótjainkat horganyzott, valamint műanyag bevonatos kivitelben.

Kínálatunkban  a Nature és a Verto kötöződrótjait találhatja meg.

Gyakori kérdések kötöződrótokkal kapcsolatban

Mik a Profibarkács kínálatában szereplő kötöződrótok előnyös tulajdonságai?

A PVC bevonatuk miatt rendkívül időtállóak, nagyon jól dacolnak az időjárás kedvezőtlen körülményeinek. A PVC bevonat ezen túl külön előnyössé teszi ezeket az eszközöket különböző felületi sérülésekre érzékeny növények kötözésére. Szakítószilárdságuk kifejezetten magas, ami alkalmassá teszi ezeket a kötözőket az ipari felhasználásra is. Használatuk ugyanakkor különösebb szakértelmet nem igényel, ezért otthoni felhasználásra is kifejezetten ajánljuk.

Mik az otthoni kötöződrót felhasználás tipikus területei?

Van amikor a kötözőzsinór feladata mindössze annyi, hogy összekössön kettő tárgyat: mondjuk a fák gallyait, a pampafüvedet, vagy felköss vele egy szerszámot a sufni falára. Ehhez, szinte bármilyen megoldású kötözőzsinór megfelel, az egyetlen kitétel, hogy legyen könnyen használható, illetve a teherbírása miatt fontos lehet az átmérője is. Kivállóan alkalmasak ezek a termékek különböző lugasok kialakítására, legyen az akár szőlő, vagy futórózsa. Remek választás a túlterhelt gyümölcsfák ágainak a felkötözésére, tehermentesítésére.

Darabolásuk, méretre szabásuk igényel-e speciális eszközöket?

Darabolásuk, méretre szabásuk külön célszerszámot nem igényel, bőven elegendő a feladatra a szinte minden otthonban megtalálható kombinátfogó használata. A darabolás lényegében pont ugyan úgy történik, mint ahogyan azt megszokhattuk az egyéb fém huzalok, drótok esetében.