H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Kaparó

A Profibarkács webáruházban óriási választékot talál kaparó eszközből is, mint bármely más kéziszerszám vagy berendezés esetében. A kaparók jó szolgálatot tesznek különböző felületeken felületi hibák, kitüremkedések, öntéshibák és egyéb felületi hibák eltüntetésénél, elsimításánál.


24termék 124
24termék 124

Kaparó

A Profibarkács webáruházban óriási választékot talál kaparó eszközből is, mint bármely más kéziszerszám vagy berendezés esetében. A kaparók jó szolgálatot tesznek különböző felületeken felületi hibák, kitüremkedések, öntéshibák és egyéb felületi hibák eltüntetésénél, elsimításánál. A gyártók sokféle kaparót kínálnak, üvegre, fára vagy egyéb felületekre, eltérő kialakítással, minden igényt kielégítően.

Kaparók funkciója

Minden háztartásba, műhelybe vagy akár gépjárműbe kell egy strapabíró kaparó! Ez a hasznos kéziszerszám lényegében a különböző felületi hibákat, öntéshibákat, egyéb felületi kitüremkedéseket tudja eltüntetni, gyorsan, hatékonyan, csupán emberi erő szükséges hozzá. Ablaküveg festékfoltok eltávolításánál, autó szélvédő jegesedés esetén, festék, tapéta darabok, matricák, lakkok eltávolításánál igazán praktikus kis kéziszerszám.

wolfcraft kaparó

Kaparók a Profibarkácson

Kaparó kínálatunkban megtalálhatóak a Wolfcraft, Top Tools, Extol, Proline, Polonia, Yato, Vorel és Topex kaparói, kaparókészletei. Többféle méret, eltérő alapanyag (fém, fa, műanyag), bármilyen munkadarabhoz, megmunkálandó anyaghoz megtalálja a legjobb kaparót!

Mire figyeljünk kaparó választásnál?

  • milyen anyagra javasolja a gyártó? (fa, fém, üveg)
  • milyen méretű a kaparó? – szélesebb, keskenyebb
  • műanyagházas vagy fémházas, esetleg fa kaparó
  • cserélhető -e a pengéje?
  • milyen a fogása, hogyan áll a nyele?
  • 1 darabos vagy szettben rendelhető?

Kaparó választásnál mindig figyelembe kell venni, hogy milyen felületen használjuk majd. Más kaparó javasolt üvegre, ablakra vagy például érzékeny anyagokhoz, esetleg festék kaparásához.

Wolfcraft kaparók és egyéb kiegészítők a Profibarkács webáruházban

A Wolfcraft termékek német gyártó termékei, 10 év garanciával és kiváló minőségükkel a vásárlók kedvencei. Webáruházunkban a Wolfcraft kaparók többféle, műanyagházas kivitelben kaphatóak, sőt pótpenge is beszerezhető hozzájuk. A márka tökéletesen kielégíti a barkácsolók igényeit, de a szakemberek is szívesen használják szerszámaikat.

Nézzen szét kéziszerszám ajánlataink között, hogy minden szükséges eszközzel felszerelkezhessen otthon vagy a műhelyben!

Kaparók házhozszállítással

Kaparóra ugyanúgy szükség van egy ház körül, mint például egy minőségi festőhengerre. A Profibarkácson kiválasztott kaparókat és egyéb kéziszerszámokat, gépeket, berendezéseket házhozszállítással visszük a megrendelt címre.

Célszerű regisztrálni, ha minden további rendelésnél szeretné kihasználni a törzsvásárlóknak járó előnyöket!

Gyakori kérdések kaparó vásárlásakor

 

A Wolfcraft kaparóihoz lehet pengét vásárolni?

A műanyagházas kaparókések egyes típusaihoz létezik külön penge is, megrendelhető a webshopban.

Ablaküveghez melyik a legjobb kaparó?

Valamilyen kényelmes és stabil fogású kaparót ajánlunk, mint például a Topex nyeles ablakkaparója.

Acél kaparókészletet tudok rendelni?

Igen, a YATO-nak van 4 darabos hengerelt acél kaparókészlete.

Szűrés
Ár
 (Ft)
270 Ft - 5 090 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!