H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Einhell

Az Einhell kínálatban szereplő gépek és szerszámok szinte 100%-át a cég saját maga tervezte és tesztelte le Németországban, ahol a minőség-ellenőrzés is folyik, a termelés és a folyamatos minőség-ellenőrzés pedig az Einhell saját tulajdonú gyáraiban, Kínában és Bulgáriában valósul meg. Mára már 3500 féle termék található meg a termékkínálat között. Fontos a gyártóknak, hogy olyan barkácsgépeket tárjon a vásárlók elé, ami elkülönül minőségben és arculatában is a többi márkától, de emellett megfizethető legyen mindenki számára.


679termék 136
679termék 136

Mit lehet tudni az Einhell márkáról?

A magyar piacon 1996 óta van jelen az Einhell Hungária Kft., ami a német Einhell Germany AG anyacég 100%-os tulajdonú anyavállalata. Története egészen 1964-ig nyúlik vissza, így az elektronikai gyártás területén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Kezdetben, amikor az áruházláncok megjelentek, mindenki az olcsó kategóriájú barkácsgépeket részesítette előnyben, emiatt az Einhell is erre a piacra összpontosított.

A 80-as években kezdték el az elektromos kisgépek gyártását, később viszont nagy hangsúlyt fektettek az újításra és a tesztelésre. Ettől kezdve, mivel a fogyasztók is igényelték a jó minőségű, igényes termékeket, a gyártók elkezdtek olyan barkácsgépeket gyártani, amik hosszabb élettartamúak voltak, mint korábbi társaik. A tartozékok gyártására is nagy figyelmet fordítnak, hogy mindig megtaláljuk a gépekhez tartozó, a mai érvényben lévő szabványoknak megfelelő eszközöket.

Az Einhell néhány évvel ezelőtt egységesítette jelölési rendszerét, így ma már minden Einhell gép bordó színű burkolattal és szürke elemekkel rendelkezik.

Változott a termékek csomagolása is, és a fejlesztések miatt megbízhatóbb és strapabíróbb belső szerkezet mellett egy mutatósabb minőségibb műanyagból készült masszív külsőt is kapott.

A cég egyidejűleg minden elektromos gépére bevezette a két éves garanciát és a jelölésük is megváltozott:

TH (Tool Home), azaz "otthoni felhasználásra" jelölést vezették be a barkácsgépeknél.

A TC jelölés (Tool Classic) az Einhell klasszikusan sikeres, régóta bevált sorozatát jelöli.

A TE (Tool Expert) jelölés a magasabb igénybevételt is bíró gépek jelölése. Ezek erősebb motorral és erőátvitellel vannak szerelve, nagyobb igénybevételre lettek tervezve.

Kerti gépek esetében hasonló szisztémát követve alakultak ki a GC, GH, GE jelölések.

Einhell

Milyen Einhell termékek közül válogathatunk?

Nagyon széles a termékkínálat, hiszen az elektromos kéziszerszámokon és kertigépeken keresztül, a nehéz műhelygépeken át, egészen az autótechnikai termékekig szinte mindent megtalál.


Einhell kertigépek és fűnyíró

Ha Önnek is rengeteg idejét elveszi a kerti munkákkal kapcsolatos feladatok elvégzése, mindenképp szerezze be azokat az Einhell kertigépeket, amik segítenek a gyors és precíz munkavégzésben. Hanyagolja azokat a szerszámokat, amik maximum egy vagy két szezont bírnak, nálunk garantáltan megtalálja a kiváló minőségű Einhell márka azon gépeit, amikkel akár évekre előre tervezhet.

A kézi fűnyíróknak is megvannak a maga előnyei, hiszen nagyon csendesek és költséghatékonyak, de az ennél is nívósabb elektromos, akkumulátoros vagy a benzines fűnyírókkal, sokkal kevesebb idő alatt érheti el célját. Minden típusnak meg van a maga pozitív tulajdonsága, mint például, hogy az akkumulátoros fűnyíróknál, nem kell vesződnie a kábelekkel, rövid időn belül ott vágja gyepét, ahol arra szükség van, nem csak ott, ameddig a kábel elér. A benzines fűnyírók, bár hangosabbak az elektromos vagy akkumulátoros társaiknál, de nagyobb terület karbantartására alkalmasabbak. Az Einhell fűkaszákkal is kitűnő eredményeket érhet el, ráadásul ott is könnyedén használni tudja, ahová a fűnyíró nem ér el. Az őszi levelek lehullásánál nagy segítséget nyújt Önnek Az Einhell GC-EL elektromos lombszívó, mellyel pillanatok alatt megtisztíthatja udvarát a nem kívánt levelektől. Szívó funkcióról azonnal fúvásra tudja állítani mindenféle szerszám nélkül.

A bekerült leveleket és puhább anyagokat a beépített aprító 1/10-ére aprítja, hogy a 40 literes gyűjtőzsákot, minél kevesebbszer kelljen ürítenie. A kertekben és udvarokban mindig akadnak oda nem illő bokrok vagy fák, amiket az Einhell láncfűrészei közül, bármelyikkel problémamentesen kivághat, majd egy csúcsminőségű körfűrésszel még méretre is tudja vágni azokat. Metszés során is keletkeznek olyan zöldhulladékok, aminek eltüntetésére a legjobb megoldás az ágaprító használata. Alkosson formákat a minőségi elektromos sövényvágókkal, melyek hosszú ideig lehetnek majd ékességei kertjének, vagy az elburjánzott cserjékből varázsoljon stílusos, mindenkit elbűvölő sövényt.

A 21. században, bár még mindig nagyon sokan gondolják azt, hogy ha kapálásra kerül a sor, csak a hagyományos kéziszerszámmal lehet elérni a végcélt, viszont az Einhell gyártói az elektromos kapálógéppel leveszik ezt a terhet a válláról. Bízza rá a földje felkapálását, és garantáltan nem fog csalódni munkájában.


Einhell barkácsgépek és kompresszor

Ár-érték arányban a lehető legjobb Einhell termékeket kínáljuk Önnek. Ha szeret barkácsolni, de még nincsenek meg a szerszámai hozzá, vagy ha csak szeretné elavult és régi gépeit valami nem mindennapira cserélni, nézzen szét webáruházunkban és válassza ki a legtesthezállóbb új Einhell segédjét. Fúrógépek széles választékát kínáljuk Önnek. Számos hegesztő mester ajánlja velünk együtt az Einhell TC-IW 150 típusú inverteres hegesztőjét, mely mindig pontos és tiszta ívhegesztést szavatol. Lakkozott felületek  polírozására vagy fa, műanyag esetleg fém csiszolására kiválóan alkalmas az Einhell CC-PO 1100/2 E sarokpolírozó. Van, aki pedig kézi szalagcsiszoló választáson töri a fejét, neki a TE-BS 8540 E modellt ajánljuk.

Kényelmes munkavégzést biztosít és biztonságosan tudja használni. A lézeres távolságmérővel pillanatok alatt fel tudja mérni a kívánt távot, hogy pontos eredményeket kapjon. A folyékony vagy por alapú építőanyagok keverésére a szakemberek előszeretettel ajánlják az Einhell kimagasló teljesítményű TE-MX 1600-2 CE festék és habarcskeverőjét. A legtöbb barkácsmunkánál nagyon fontos az anyag megfelelő gérbe vágása, így erre a legalkalmasabb eszközt, az Einhell TC-SM 2131 Dual gérvágóját szerezze be nálunk, hogy ezzel is könnyítse munkáját.

Nagyon keresett termékek a kompresszorok, a gérvágók és körfűrészek is. Ajánljuk megvásárlásra a TE-SM 2131 Dual gérvágót, ami a fával dolgozó mesterek egyik kedvence. Precíz, a forgóasztal sok beállítással rendelkezik és az elszívása is egészen erős, hogy ne legyen az egész műhely tele forgáccsal. A kompresszorok közül a Einhell TC-AC 190/24/8 kompresszort ajánljuk. Szokásos 2+1 év garanciával, 24 literes tartállyal és 8 baros üzemi nyomással bír, ez egy nagyon sokoldalú kompresszor. Valljuk be egyetlen garázsból vagy műhelyből sem hiányozhat egy kiváló minőségű kompresszor. Nézzen szét webáruházunkban és vigye haza az Einhell TC-AC 200/24/8 OF multifunkciós alapkészüléket, melynek szervizelése nem bonyolult, szinte minimálisa hasonló gépekhez képest. 

De rendelhet a Profibarkács webáruházból vésőgépet, felsőmarót, porszívót, de akár deltacsiszolót is.

 

Einhell autótechnikai termékek

Egy kiváló akkutöltő és mindig segítségére lehet, amit szintén beszerezhet több típusban is nálunk. Karosszéria lakatos munkáknál jó, ha van kéznél egy polírozó, amit akkumulátoros változatban is megtalál a Profibarkácsnál. Ha garázsában nincs kialakítva a fűtés. az elektromos hősugárzóink közül válassza ki azt, amelyik leginkább megfelel elvárásainak.
Számos hasznos autóemelő szerszámra is rátalálhat nálunk, így szakítson időt ezeknek a termékeknek a megismerésére is.

Az Einhell termékkínálata nagyon széles, így webáruházunk biztosítja Önnek, hogy otthonról, kényelmesen meg tudja ismerni a termékeit. Ha mégis bármilyen kérdés merülne fel akár a szerszámokkal, akár a vásárlással kapcsolatban, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.

Szűrés
Ár
 (Ft)
1 290 Ft - 419 990 Ft
Terméktípus
Márka
Motor típusa
Munkadarab anyaga
Befogás
Motor
Kategória
Alkalmazási terület
Teljesítmény
Levegőmenny. fok.
Hőm. szab.
Min hőmérséklet
Max hőmérsélet
Min szállított levegő
Forma
Milyen festék fújható vele?
Meghajtás
Működés
Teljesítmény
 (Watt)
2 500 Watt - 3 000 Watt
Légsebesség
 (km / h)
180 km / h - 300 km / h
Szívóteljesítmény
 (köbméter / perc)
1 köbméter / perc - 14 köbméter / perc
Gyűjtőzsák
Gyűjtőzsák térfogata
 (liter)
40 liter - 45 liter
Láncvezető hossz
 (cm)
17 cm - 40 cm
Vágási sebesség
 (m/s)
3,5 m/s - 21 m/s
Láncvezető márkája
Lánc márkája
Vágási hossz
 (cm)
45 cm - 65 cm
Vágási szélesség
 (cm)
1 cm - 3 cm
Vágási magasság
 (m)
2,5 m - 2,6 m
Forgatható markolat
Aprítás módja
Gyűjtőzsák
Teljesítmény
 (W)
500 W - 2 200 W
Fordulatszám
 (rpm)
2 950 rpm - 5 000 rpm
Fűrész átmérője
 (mm)
200 mm - 254 mm
Vágási mélység (90°-nál)
 (mm)
45 mm - 100 mm
Vágási mélység (45°-nál)
 (mm)
27 mm - 65 mm
Teljesítmény
 (W)
600 W - 1 500 W
Fordulatszám
 (rpm)
2 500 rpm - 7 200 rpm