Kocsibeálló

Költséghatékony, de minőségi és stílusos kész kocsibeálló megoldások.Ha gyors megoldást keres autójának védelmére garázs használata nélkül, akkor a webshopunkban kapható fedett kültéri gépkocsitárolók remek lehetőséget kínálnak erre. A Profibarkácsnál csakis kiváló minőségű, alumínium pergola kocsibeállókat fog találni, amelyek több év múlva sem igényelnek karbantartást, és összeszerelésük is könnyen megoldható.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
689 990 Ft - 1 089 990 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
4 termék
4 termék

Fedett, kültéri, nyitott kocsibeálló vásárlás

Ha egy egész életen át tartó biztonságot keres a szélsőséges időjárási körülmények ellen, akkor most megtalálta! Weboldalunkon részletes leírást talál majd minden termékhez, de kocsibeálló vásárlásához az ügyfélszolgálatunk is szívesen nyújt Önnek segítséget, hogy mindenképp azt a darabot szállítsuk ki, ami leginkább megfelel az igényeinek. A kedvező árak mellett többféle szállítási lehetőség közül is válogathat, hogy minél előbb hozzájuthasson új fedett kocsibeállójához. Legyen akár fém kocsibeálló, akár fa kocsibeálló, itt megtalálja amit keres.

Fedett kocsibeálló előnyei

Kültéri, fedett kocsibeálló vásárlás: milyen előnyei vannak az ilyen nyitott megoldásoknak?

Egy autó minden szempontból nagy érték, így a karbantartására is kiemelt figyelmet kell fordítani. A megfelelő karbantartáshoz pedig a megfelelő „tárolás” is hozzátartozik: nem csak a kocsi alkatrészei igényelnek védelmet, hanem az autó külsője is. Ha pedig nincs garázsunk, akkor más helyet kell találnunk, ahol nincs kitéve a gépjármű a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Ennek természetesen kényelmi oka is van. Még ha nem is esik baja az autónak, senki sem szeret sok időt tölteni azzal, hogy télen minden indulás előtt lekaparja róla a havat és a jeget, vagy, hogy ősszel egy hadseregnyi lehulló falevelet seperjen le róla. Egy fedett kocsibeállónak hála még a por sem rakódik le olyan mértékben a kocsi felületén és attól sem kell tartani, hogy megrongálja az autó festékét a rászáradt madárürülék.

Ezen felül pedig számos egyéb előnyt is élvezhetünk egy minőségi, modern kültéri kocsibeálló vásárlásával.

 

Egy nyitott, kültéri kocsibeálló pergolaként is használható

Már egy kisebb kert mellett is érdemes a zárt helyett nyitott kocsibeállót választani. Ráadásul, amikor épp nem parkolunk be autónkkal alá, akkor a melegebb évszakok alatt remekül használható pergola árnyékolóként, hogy kellemesebb kerti ünnepségeket szervezhessen még a nyári kánikula alatt is, vagy ha egyszerűen csak pihenne az árnyékban egy kényelmes nyugágyon egy jó könyv mellett.

Persze az is előfordulhat, hogy már rendelkezik zárt garázzsal, de az két autóhoz már nem elég tágas. Ha vendégek érkeznek kocsival vagy gyarapodik a család, akkor jóval egyszerűbb (és olcsóbb) megoldás, ha egy kültéri fedett pergolával bővíti a gépkocsibeállók kapacitását.

Ár-érték arány szempontjából is jobb választás tud lenni egy nyitott kocsibeálló

Az sem utolsó szempont, hogy egy zárt garázshoz képest jóval olcsóbb vásárlásnak számít egy kültéri kocsibeálló. Felépíteni is jóval könnyebb, ami annak is köszönhető, hogy sokkal kevesebb anyag szükséges egy nyitott kocsibeállóhoz. Ez azt is jelenti, hogy a felállításnál alacsonyabb munkadíjra is számíthatunk, ha szakember segítségét vesszük igénybe, de egy modern, alumíniumból készült, fedett kocsibeállót két ember is fel tud szerelni külső segítség nélkül egy napon belül.

A Profibarkács webáruházában kapható Palram kocsibeállókhoz egy könnyen áttekinthető összeszerelési útmutató is tartozik, így nem kell attól félni, hogy ne tudná felállítani. Ráadásul amennyiben később bármi miatt szükséges, ugyanolyan könnyedén szét is lehet szerelni és akár át is helyezheti máshova. A tetőpanelek rögzítéséhez pedig semmilyen kiegészítő rögzítő nem fog kelleni: minden szükséges alkatrészt megkap a fedett kocsibeálló megvásárlásával.

 

A káros UV sugárzás ellen is védelmet nyújt egy fedett kocsibeálló, polikarbonát tetővel

Az UV sugárzás káros hatásairól rengeteget lehet olvasni, ugyanakkor nem mindenki figyel arra, hogy nem csak a bőr, de az autó felületére is káros lehet. Lassan, de biztosan visszafordíthatatlan nyomokat hagy a kocsin, ami fokozatosan elveszíti a ragyogását, és megkopik rajta a festék. Ezeken a részeken pedig egyéb szennyeződések is megtapadnak, úgyhogy, ha hosszú távon is meg szeretnénk őrizni autónk esztétikus megjelenését, akkor ezért is érdemes olyan fedett kocsibeállót választani, ami az UV sugárzást is képes kiszűrni.

Alumínium kocsibeálló

Az alumíniumból készült kocsibeálló előnye: gond nélkül ellenáll az időjárás viszontagságainak

A fából készült kültéri kocsibeállók rendkívül jól mutatnak, de sajnos ennek a szépségnek megvan az ára: rendszeres karbantartást igényelnek, nagy kárt tud bennük tenni az erős szél, az eső és a havazás is, és így pár év után teljesen tönkre tudnak menni.

Ezzel szemben az alumínium szerkezetű fedett kocsibeállók akár egy egész életen át is tartósak maradnak, nem igényelnek rendszeres gondoskodást, ellenállnak a rozsdásodásnak és a szélsőséges időjárási körülményeknek is. Az íves kialakításnak köszönhetően a túlterhelés is sokkal könnyebben elkerülhető, hiszen egyszerűen lefolyik róla az eső és az olvadó hó.

 

Kedvező árak a Profibarkácsnál: rendelje meg új kültéri kocsibeállóját webáruházunkban!

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne a webshopunkban kapható Palram nyitott kocsibeállóival kapcsolatban, akkor ne habozzon felkeresni a Profibarkács csapatát! Nálunk kedvező áron szerezheti be új, fedett gépkocsitárolóját, aminek használatával garázs nélkül is megvédheti autóját az időjárás viszontagságaitól. Válogasson kedvére kínálatunkból: akár gyorsított szállítással is leadhatja online rendelését!

 

Előre gyártott kocsibeálló vásárlásánál az alábbiakra kell figyelni

Fedett kocsibeálló vásárlásakor fontos szempontokra kell figyelni ahhoz, hogy jó döntést hozzon. Az alábbiakban felsorolok néhányat ezek közül,  amelyeket érdemes figyelembe venni:

Méret és kapacitás: Először is mérje fel, hogy mekkora kocsibeállóra van szüksége, és hány autót szeretne benne tárolni. Győződjön meg róla, hogy a kocsibeálló elegendő helyet biztosít az összes járművének.

Anyag és tartósság: A kocsibeálló anyaga befolyásolja a tartósságát és a karbantarthatóságát. Az acél, alumínium vagy fa kocsibeállók általában tartósabbak és ellenállóbbak az időjárási viszontagságokkal szemben.

Víz- és időjárásállóság: A kocsibeállónak megfelelő vízszigeteléssel, vízelvezetéssel és időjárásállósággal kell rendelkeznie. Mérje fel, hogy a kocsibeálló bírni fogja a változó időjárási körülményeket, mind a négy évaszakot, és képes-e megvédeni az autót a csapadéktól, hótól vagy naptól.

Engedélyek és előírások: Nézze meg a helyi építési előírásokat és engedélyeket, mielőtt megvásárolná a kocsibeállót. Lehet, hogy szüksége van engedélyre vagy egyéb engedélyekre az építéshez vagy telepítéshez.

Karbantartás és tisztítás: Gondoljon arra, hogy mennyi időt és energiát kell fordítania a kocsibeálló karbantartására és tisztítására. A könnyen tisztítható és karbantartható anyagok segíthetik az élettartam meghosszabbítását.

Ár és költségek: Az ár fontos tényező lehet a vásárlás során. Vegye figyelembe a kocsibeálló típusát, méretét és anyagát, valamint azt, hogy a telepítés során egyéb küöltségek felmerülnek-e 

Kényelem és hozzáférés: Fontolja meg, hogy mennyire könnyű hozzáférni a kocsibeállóhoz, és mennyire kényelmes parkolni benne az autót.

Szín és stílus: A kocsibeálló kialakítása és színe is fontos lehet, különösen, ha az esztétikai szempontok is számítanak Önnek. A Palram termékei nem csak stílusosak, de minőségiek is.

Garancia: Ellenőrizze a kocsibeálló gyártójának vagy szállítójának garanciafeltételeit. Ez segíthet abban, hogy biztos legyen a vásárlása hosszú távú minőségében. A Profibarkácsnál csak megbízható gyártók termékeit árusítjuk garanciával, és vásárolhat plusz garanciát is.

Minden esetben fontos hogy konzultáljon szakértőnkkel, ügyfélszolgálatunkkal vagy másokkal, akik már rendelkeznek fedett kocsibeállóval. Így tudja biztosítani, hogy a kiválasztott kocsibeálló megfeleljen az igényeinek és elvárásainak.

Előre gyártott kocsibeálló árak

A kész kocsibeállók árai elsőre magasnak tűnhetnek, azonban ne felejtsük el, hogy mivel telepítésük egyszerű, nem igényelnek extra munkaerőt, így jelentős összegeket lehet megspórolni, mintha egy szakemberrel építtetnénk meg. Kész, előre legyártott kocsibeállót 700 000 és 1 300 000 forint között találhat nálunk.

Féltetős autóbeálló, fedett autóbeálló

Vedd meg ezeket a termékeket készen, mert ár-érték arányban sokkal jobban megéri, mint egy épített.