H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Kocsibeálló

Ha hatékony és stílusos megoldást keres autójának védelmére garázs használata nélkül, akkor a webshopunkban kapható fedett kültéri gépkocsitárolók remek lehetőséget kínálnak erre. A Profibarkácsnál csakis kiváló minőségű, alumínium pergola kocsibeállókat fog találni, amelyek több év múlva sem igényelnek karbantartást, és összeszerelésük is könnyen megoldható.


4termék 14
4termék 14

Fedett, kültéri, nyitott kocsibeálló vásárlás

Ha egy egész életen át tartó biztonságot keres a szélsőséges időjárási körülmények ellen, akkor most megtalálta! Weboldalunkon részletes leírást talál majd minden termékhez, de kocsibeálló vásárlásához az ügyfélszolgálatunk is szívesen nyújt Önnek segítséget, hogy mindenképp azt a darabot szállítsuk ki, ami leginkább megfelel az igényeinek. A kedvező árak mellett többféle szállítási lehetőség közül is válogathat, hogy minél előbb hozzájuthasson új fedett kocsibeállójához.

 

Kültéri, fedett kocsibeálló vásárlás: milyen előnyei vannak az ilyen nyitott megoldásoknak?

Egy autó minden szempontból nagy érték, így a karbantartására is kiemelt figyelmet kell fordítani. A megfelelő karbantartáshoz pedig a megfelelő „tárolás” is hozzátartozik: nem csak a kocsi alkatrészei igényelnek védelmet, hanem az autó külsője is. Ha pedig nincs garázsunk, akkor más helyet kell találnunk, ahol nincs kitéve a gépjármű a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Ennek természetesen kényelmi oka is van. Még ha nem is esik baja az autónak, senki sem szeret sok időt tölteni azzal, hogy télen minden indulás előtt lekaparja róla a havat és a jeget, vagy, hogy ősszel egy hadseregnyi lehulló falevelet seperjen le róla. Egy fedett kocsibeállónak hála még a por sem rakódik le olyan mértékben a kocsi felületén és attól sem kell tartani, hogy megrongálja az autó festékét a rászáradt madárürülék.

Ezen felül pedig számos egyéb előnyt is élvezhetünk egy minőségi, modern kültéri kocsibeálló vásárlásával.

 

Egy nyitott, kültéri kocsibeálló pergolaként is használható

Már egy kisebb kert mellett is érdemes a zárt helyett nyitott kocsibeállót választani. Ráadásul, amikor épp nem parkolunk be autónkkal alá, akkor a melegebb évszakok alatt remekül használható pergola árnyékolóként, hogy kellemesebb kerti ünnepségeket szervezhessen még a nyári kánikula alatt is, vagy ha egyszerűen csak pihenne az árnyékban egy kényelmes nyugágyon egy jó könyv mellett.

Persze az is előfordulhat, hogy már rendelkezik zárt garázzsal, de az két autóhoz már nem elég tágas. Ha vendégek érkeznek kocsival vagy gyarapodik a család, akkor jóval egyszerűbb (és olcsóbb) megoldás, ha egy kültéri fedett pergolával bővíti a gépkocsibeállók kapacitását.

 

Ár-érték arány szempontjából is jobb választás tud lenni egy nyitott kocsibeálló

Az sem utolsó szempont, hogy egy zárt garázshoz képest jóval olcsóbb vásárlásnak számít egy kültéri kocsibeálló. Felépíteni is jóval könnyebb, ami annak is köszönhető, hogy sokkal kevesebb anyag szükséges egy nyitott kocsibeállóhoz. Ez azt is jelenti, hogy a felállításnál alacsonyabb munkadíjra is számíthatunk, ha szakember segítségét vesszük igénybe, de egy modern, alumíniumból készült, fedett kocsibeállót két ember is fel tud szerelni külső segítség nélkül egy napon belül.

A Profibarkács webáruházában kapható Palram kocsibeállókhoz egy könnyen áttekinthető összeszerelési útmutató is tartozik, így nem kell attól félni, hogy ne tudná felállítani. Ráadásul amennyiben később bármi miatt szükséges, ugyanolyan könnyedén szét is lehet szerelni és akár át is helyezheti máshova. A tetőpanelek rögzítéséhez pedig semmilyen kiegészítő rögzítő nem fog kelleni: minden szükséges alkatrészt megkap a fedett kocsibeálló megvásárlásával.  Jó tudni, hogy a webshopban gyakorlatilag bármit megrendelhet otthonához, így akár a barkács kuckóba egy hidraulikus prést. A Profibarkácson minden kapható! :)

 

A káros UV sugárzás ellen is védelmet nyújt egy fedett kocsibeálló

Az UV sugárzás káros hatásairól rengeteget lehet olvasni, ugyanakkor nem mindenki figyel arra, hogy nem csak a bőr, de az autó felületére is káros lehet. Lassan, de biztosan visszafordíthatatlan nyomokat hagy a kocsin, ami fokozatosan elveszíti a ragyogását, és megkopik rajta a festék. Ezeken a részeken pedig egyéb szennyeződések is megtapadnak, úgyhogy, ha hosszú távon is meg szeretnénk őrizni autónk esztétikus megjelenését, akkor ezért is érdemes olyan fedett kocsibeállót választani, ami az UV sugárzást is képes kiszűrni.

 

Az alumíniumból készült kocsibeálló előnye: gond nélkül ellenáll az időjárás viszontagságainak

A fából készült kültéri kocsibeállók rendkívül jól mutatnak, de sajnos ennek a szépségnek megvan az ára: rendszeres karbantartást igényelnek, nagy kárt tud bennük tenni az erős szél, az eső és a havazás is, és így pár év után teljesen tönkre tudnak menni.

Ezzel szemben az alumínium szerkezetű fedett kocsibeállók akár egy egész életen át is tartósak maradnak, nem igényelnek rendszeres gondoskodást, ellenállnak a rozsdásodásnak és a szélsőséges időjárási körülményeknek is. Az íves kialakításnak köszönhetően a túlterhelés is sokkal könnyebben elkerülhető, hiszen egyszerűen lefolyik róla az eső és az olvadó hó.

 

Kedvező árak a Profibarkácsnál: rendelje meg új kültéri kocsibeállóját webáruházunkban!

Ha bármilyen egyéb kérdése lenne a webshopunkban kapható Palram nyitott kocsibeállóival kapcsolatban, akkor ne habozzon felkeresni a Profibarkács csapatát! Nálunk kedvező áron szerezheti be új, fedett gépkocsitárolóját, aminek használatával garázs nélkül is megvédheti autóját az időjárás viszontagságaitól. Válogasson kedvére kínálatunkból: akár gyorsított szállítással is leadhatja online rendelését!

Szűrés
Ár
 (Ft)
734 090 Ft - 1 169 990 Ft
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!