H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Akkumulátor töltő

Azért érdemes megfelelő paraméterrel rendelkező akkumulátor töltőt választani, mert a hibásan kiválasztptt termék akár károsíthatja is az akkumulátort. Mindenképpen ellenőrízzük a kompatibilitást. Úgy otthoni, mind profi felhasználásra is talál nálunk termékeket, érdemes alaposan átnézni őket. Segítségükkel egyszerűen feltöltheti az üres személygépjármű és motorkerékpár akkumulátorokat.

 


50termék 136
50termék 136

Az akkumulátor töltő

 

Akár az autóban szeretné az eszközét feltölteni, akár a műhelybe lesz az akkumulátor töltő elhelyezve, a weboldalunkon található termékek közül megtalálhatja az önnek megfelelőt. Ár-érték arányban széles a skála, a legkisebb töltőktől kezdve, melyek a gépjárműben is hatékony töltést tudnak biztosítani, a közepes méretűeken át, a legnagyobb eszközök is rendelkezésre állnak, melyek professzionális teljesítményt nyújtanak a használó számára hosszú időn keresztül. Költséghatékonyság szempontjából érdemes sokszor egy drágább termékbe beruházni, mert általában tartóssabbak, és hosszabb ideg működnek megbízhatóan. Ahogy a bevezetőben említetteük, fetétlenül ellenőrízzük, az akku töltőnek az akkuval való kompatibilitását.

 

Akkumulátor töltő gyártók és termékek a Profibarkácsnál

 

  • Deca
  • Einhell
  • Hecht
  • Neo
  • YATO

 

EINHELL CE-BC 6M,  Egy kisebb és olcsóbb töltő paraméterei

 

Mikroprocesszorral vezérelhető intelligens töltőkészülékek, többfokozatú, a processzor által vezérelt töltési ciklust tesznek lehetővé. Ezek sokoldalú készülékek, mindenfajta akkumulátor feltöltéséhez. ( de egyes termékek csak bizonyos akkumulátorok töltésére lettek fejlesztve) Általában használható a zselés, AGM, karbantartást nem igénylő és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz. Védett a por és kisnyomású vízsugár ellen. Fenntartó töltés funkcióval is rendelkezhetnek, melyek biztosítják a tartós ideális töltöttségi szintet. Optimálisak lehetnek időszakosan használt járművekhez a kisebb darabok is, de a nagyobb paraméterekkel ellátott termékek a nagyobb gépjárművek töltésére is képesek. A termék használatával meghosszabbíthatjuk az akkumulátor élettartamát, téli használat során 5 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten a téli üzemmód funkcióval tudjuk alkalmazni, a rendszerbe van építve a helyreállító üzemmód a mélykisült akkumulátorok töltéséhez. Bekapcsolható áramellátó üzemmód is, ha áramforrásként szeretnénk az eszközt használni. Egy LCD kijelző szolgál a feszültségérték és a töltöttségi szint megjelenítésére. Védelmet nyújt a túlterhelés és rövidzár, vagy fordított polaritás ellen. Teljesen szigetelt krokodil csipeszekkel rendelkezik. Ezek a legfőbb paraméterek, amik által meghatározhatunk egy akkumulátor töltőt. Fontos figyelembe venni, hogy milyen akkumulátort szeretnénk tölteni, ezek határozzák meg leginkább, hogy melyik eszköz megvásárlása lesz a tökéletes választás az olvasó számára.

 

Egy közepes méretű akku töltő funkcióiról ( DECA CLASS 12A)

 

20-tól 200 Ah ólomakkumulátorokhoz lett fejlesztve mely 12-24 volt mérési tartománnyal működik, további jellemzők ezen kívül, hogy szabályozhatjuk vele a töltőáramot, kijelzőn követhetjük a működését, túlterhelés elleni védelmet ad, ez az eszköz csak a WET akkumulátorok töltéséhez megfelelő. Használati javaslata alapján alkalmas mikrobusz, traktor, tehergépkocsi akkumulátorának töltéséhez. Hordozható, mozgatása nem jelent bonyolultságot a használó számára.

Tipp: Nincs garázsod? Védd meg autódat egy minőségi, költséghatékonyan fellállítható ponyvagarázzsal

 

A YATO Akkumulátor töltőkről

 

A legnagyobb teljesítménnyel működő termék a YATO akkumulátor töltő indító ( 12-24V 540 A 20-800Ah) Ez egy indító funkcióval rendelkező professzionális akkutöltő. Támogatja a 20- 800 Ah közötti aksikat. A 12 V-os aksik maximális bemeneti áramfelvétele 540 Ah, a 24 V-os feszültség esetén 450 A. A maximális töltőáram 540 A, a támogatott elemek típusa nedves, mérési tartománya 12-24 V, ajánlott aksi kapacitás 20-800Ah, áramellátása 230 V. Ezzel a termékkel szinte bármilyen akkumulátor feltöltését végre tudjuk hajtani egyszerűen, széles tartományi skálájának köszönhetően. A YATO termékek modern és korszerű eszközök, egy ilyen sokrétű eszköz megvásárlásával minden típusú aksi feltöltése könnyű folyamat lesz.

Mi az a transzformátor töltő?


Ez az egyik olcsóbb típus, előnye, hogy gyorsan tölt.
Érdemes ellenőrzés alatt tartani működés közben, mivel nem tudja szabályozni a szállított áram mennyiségét.
Ez a típus alkalmatlan a modernebb autóakkumulátorokhoz.

Mi az az automatikus töltő


Ez a töltő hagyományos ólom-sav akkumulátorokhoz alkalmas, de egy modernebb autóakkumulátor töltésére is megfelelő választás. Alkalmazkodni tud a töltöttségi állapothoz , mivel a töltés alapján változtatja a szolgáltatott áram mennyiségét.

Összegzés

 

Akár a kisebb, autóban is használható töltőket, akár a nagyobb, bármilyen eszköz töltésére alkalmas terméket választjuk, ennek a gépnek a segítségével jelentősen megnövelhetjük az akkumulátorok élettartamát, ezért megéri a Profibarkácson szétnézni a lehetőségek között. Ne felejtsük el a vásárlás előtt alaposan leellenőrizni, hogy az eszköz alkalmas-e, hogy az aksit feltöltse.

tipp: Egy jó autós kompresszor minden garázs alapfelszerelése, és utazásokon, kempinegzéskor is hasznos eszköz!

Gyakori kérdések az akkumulátor töltőkről

Milyen töltőt ajánlanának egy 6V, 84Ah-ás akku töltésére?

ehhez minimum egy 6 amperes szükséges.

Mi az az inverteres töltő?

A motorkerékpárok töltéséhez használják a leggyakrabban. Általában csak 6-12 V feszültség előállítására képes, emiatt kicsi és könnyű. Automatikus töltő.

Mi az a transzformátor töltő?

Olcsóbb, régebbi típus, de modern akkumulátorokhoz alkalmatlan.

Szűrés
Ár
 (Ft)
8 990 Ft - 245 900 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!