Profibarkacs.hu
Profibarkacs.hu
Lépj be
Kosaram
Termékeink
Cikkszám: EI_1002215

Einhell CE-BC 2 M akkutöltő

  • Zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz
  • IP65 védelmi besorolás: minden irányból védett por és kisnyomású vízsugár ellen
  • Téli töltés üzemmód 5 °C-nál alacsonyabb hőmérsékleten
  • Elektronikus túlterhelés-, rövidzár-, és fordított polaritás védelem
Raktáron
2+1 év garancia
Bruttó
Nettó
11 490 Ft
10 916 Ft
ProfiClub tagsággal
115 Ft visszajár
Válassz plusz szolgáltatást a termékhez
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Cikkszám: EI_1002215
Bruttó
Nettó
11 490 Ft
10 916 Ft
ProfiClub tagsággal
115 Ft visszajár
barkács
Rendszeres otthoni, vagy könnyű ipari használatra javasolt termék. Gyakori, nehéz ipari felhasználásra a "Profi" jelölésű termékeket ajánljuk.

Részletek

Az Einhell CE-BC 2 M egy intelligens, mikroprocesszor-vezérelt töltőkészülék, amely szinte minden gépjármű akkumulátor típushoz használható.

A töltőkészülék tervezésekor az Einhell nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra és a karbantartási funkciók fejlesztésére, hiszen ezek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a mai gépjárművekbe szerelt, rendkívül fejlett és nagy teljesítményű akkumulátorok megfelelően működjenek. Kulcsfontosságú, hogy az akkumulátor élettartama maximális teljesítmény mellett se csökkenjen, ezért a fejlesztésnél a gyors és kímélő töltés biztosítása volt az elsődleges szempont.

A felhasználóbarát töltöttségi szint jelző részletes információt ad az akkumulátor töltöttségi szintjéről, így ezzel a készülékkel sokkal egyszerűbb dolgoznia, mint bármelyik másik töltővel. Az Einhell sokoldalú töltőkészülékét zselés, AGM, karbantartást nem igénylő, és csekély karbantartást igénylő ólomsavas akkumulátorokhoz tervezték.

A CE-BC 2 M töltőkészülék automatikusan felismeri, hogy 12 V gépjármű akkumulátort csatlakoztattak-e hozzá. A többfokozatú töltési ciklust a mikroprocesszor-vezérlés automatikusan ellenőrzi és beállítja a megfelelő szintre. Az intelligens vezérlőelektronika ellenőrzi a készülékhez csatlakoztatott akkumulátorokat, és a töltöttségi szinttől függően megmutatja, mit kell a továbbiakban tennie.

A fenntartó töltés funkció folyamatosan optimális töltést biztosít; ezzel óvja, és egyben kíméli is az akkumulátort. A CE-BC 2 M sok más hasznos funkciójával együtt tökéletes megoldás szezonálisan használt járművekhez. Ahelyett, hogy engedné lassan lemerülni az akkumulátort, és ezzel vállalná a mélykisülés veszélyét, a fenntartó töltés funkció segítéségével kímélő üzemmódban optimális szinten tartja az akkumulátor töltöttségét. Így meghosszabbítja az élettartamát, és nem kell vagyonokat költenie arra, hogy kicserélje a tönkrement akkumulátorokat. Legyen startra kész már rögtön az évad elején: használja a töltőt személyautókhoz, motorokhoz, vagy akár rollerekhez! A téli töltés üzemmódot kifejezetten arra az esetre tervezték, ha a hőmérséklet 5 °C alá süllyed. Az automatikus túltöltés-, rövidzár elleni- és fordított polaritás védelem óvja a töltőkészüléket és az akkumulátort is.

Az Einhell töltőkészüléke IP65 védelmi besorolású, ami azt jelenti, hogy a termék minden irányból védett por és kisnyomású vízsugár ellen.

Az akkumulátor feszültségértékét és töltöttségi szintjét jelző LED-ekről bármikor leolvashatja a töltöttségi szintet, valamint ellenőrizheti, hogy a töltőkészülék éppen milyen üzemmódban működik.

A készülék a következő töltési szinteket jeleníti meg: 25%, 50%, 75%, 100%, 12 V gépjármű akkumulátor töltés, illetve „téli üzemmód”.

A figyelmeztető lámpa azonnal felvillan és jelzi a felhasználónak, ha bármilyen probléma adódik a készülék használata során.

A szigetelt krokodil csipeszeknek köszönhetően egyszerűen és biztonságosan csatlakoztathatja az akkumulátort a töltőkészülékhez.

A készüléket a burkolaton található gyűrű segítségével függesztheti fel a falra.

 

Adatok

Márka
Einhell
Szállítási mód
0-30 kg csomagpontba és futárral szállítható
Gyártó cikkszám
1002215
Cikkszám
EI_1002215
Tömeg
500 g/db

Termék videó

Használati utasítás

A termékhez tartozó használati utasítást az alábbi gombra kattintva töltheti le: Letöltöm!

Vélemények

0
Átlagos értékelés
vélemény
Legyél Te az első, aki értékeli a terméket!
Véleményt írok!
Einhell CE-BC 2 M akkutöltő
11 490 Ft
Termékeink
Szia,
Induljon profin a napod