Betonvágó gép

Betonvágó vásárlás kedvező árakon a Profibarkácsnál! Építőipari gép webáruházunkban olyan népszerű márkák közül válogathat, mint a Hecht, a YATO, a Media Line, a DURHER, és az AGT. Kedvező árak, többféle szállítási lehetőség, országos lefedettség, lelkiismeretes ügyfélszolgálat: több módon is megkönnyítjük az aszfaltvágó vásárlását! Széles választékunkból szinte biztos, hogy megtalálja azt hézagvágó gépet, ami a leginkább megfelel az Ön igényeinek.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
122 390 Ft - 1 299 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
11 termék
11 termék

A webáruházunkban kapható gépek tökéletesen alkalmasak bevágások, hornyok, és vájatok elkészítésére beton és aszfaltburkolatokban. Ha további tanácsokra van szüksége a felhasználásukat illetően, akkor a lentebb található vásárlási útmutatónk is segíthet, de akár ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat, akik szívesen segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő betonvágó gépet. Adja le rendelését építőipari gép webáruházunkban akár ma!

 

A hézagvágó gépek használata: ezeket érdemes tudnia vásárlás előtt

Az építőiparban többféle elnevezéssel is illetik az ilyen gépeket: hézagvágónak, betonvágónak, aszfaltvágónak, és fugavágónak is szokták nevezni őket.

A leggyakoribb felhasználási területeik a következők:

  • A legtöbb közműépítés és kátyúzás során az aszfalt, valamint a beton útburkolatók felbontására és átvágására is szokták használni ezeket az építőipari gépeket. A burkolat felbontása és későbbi helyreállítása sokkal egyszerűbbé válik, ha előtte bevágják a nyomvonalak szélét egy aszfaltvágó géppel.
  • A hézagvágó gépekkel olyan hornyokat is lehet vágni az útburkolatba, ami megkönnyíti az elektromos kábelek elhelyezését (például forgalomirányító-számláló rendszerek telepítésénél).
  • Dilatációs hézagok (azaz a felpúposodott burkolatok) kivágása. A betonból készült burkolatok a bedolgozástól kezdve elkezdenek zsugorodni, és térfogatuk a hőmérséklet hatására változik. A térfogatváltozás okozta repedéseket úgy lehet megelőzni a beton szilárdulási ideje alatt, ha a betonvágó géppel hosszában és keresztben is vágunk hézagokat.

 

Aszfalt- és betonvágó vásárlási tanácsok: mikor milyen gépet kell választani?

A betonvágók fontos része a vágótárcsa is, aminek a vágósebessége és élettartama meghatározza, hogy milyen építőanyagokhoz lehet használni a gépet. Hézagvágó vásárlásnál tehát az adott építőanyaghoz ajánlott vágókorongot kell választanunk. Ez többek között lehet betonvágó, téglavágó, márvány- és gránitvágó, vasbeton- és acélvágó, és mészhomokkő-vágó is.

Ezen felül pedig háromféleképpen történhet maga a vágás: vizes, száraz, és vizes-száraz tárcsával. Ezt az információt mindig megadja a gyártó a vágókorongon, hogy maga a korong milyen üzemmódra alkalmas. Amíg ezt nem ellenőrzi, addig semmiképp ne kezdjen el vele dolgozni, mert perceken belül tönkre mehet a hézagvágó korongja! Száraz vágásnál például az egyik legjobb választást jelentik a gyémánt tárcsák, amelyekkel akár 10 cm-es mélységig is tökéletesen lehet dolgozni.

 

Hecht, YATO, Media Line, DURHER és AGT beton- és aszfaltvágó gépek az építőipari webáruházunkban

A webáruházunkban kapható betonvágók nagy része száraz és nedves vágásra egyaránt alkalmas a megfelelő tárcsával. Ilyen például a rendkívül kompakt, és könnyen hordozható, 2 ütemű motorral felszerelt Hecht 9588 benzines betonvágó, vagy a YATO profi kétütemű aszfaltvágója, ami beton és acél vágására is ugyanúgy alkalmas lehet, és a megfelelő vágókoronggal akár 14,5 cm vágási mélységre is képes.

Ha még ennél is nagyobb teljesítményre szüksége van, akkor már célszerű a 4 ütemű HONDA motorral felszerelt AGT betonvágók közül válogatnia, amelyek akár 500 mm átmérőjű tárcsák befogadására is képesek, és már 18,5 cm mély vágásokat is készíthetnek!

 

Betonvágó gép vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

Ha bármilyen egyéb kérdés merülne fel Önben a betonvágók használatát illetően, akkor nyugodtan keresse fel az ügyfélszolgálatunkat. Kollégáink mindig szívesen segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő aszfaltvágó gépet.

Építőipari gép webáruházunk széles kínálatában megtalálja az olyan népszerű gyártók minőségi és megbízható termékeit, mint például a Hecht, a YATO, a Media Line, a DURHER, és az AGT betonvágó gépei. Kedvező árak, és nagy betonvágási teljesítmény: a termékek képeire kattintva könnyen összehasonlíthatja az egyes berendezések paramétereit, de ha további segítségre van szüksége, akkor lelkes és tapasztalt csapatunk szívesen megkönnyíti a döntését további tanácsokkal.

A kompaktabb, 30 kg alatti gépeket házhozszállítással juttatjuk majd el Önhöz a profi csomagszállító partnereink segítségével, a nehezebb, 30 kg feletti hézagvágó gépeket pedig raklapos szállítással visszük ki az Ön által megadott címre. A többféle szállítási lehetőség közül akár prémium szolgáltatásunkat is választhatja, ha még gyorsabb kiszállítást szeretne. Ne feledje, hogy a betonvágó gépeket gyémánt vágótárcsa nélkül szállítjuk: azokat külön kell megrendelnie.

A Profibarkács építőipari gép webáruháza már várja a rendelését: intézze el vásárlását nálunk akár ma, és máris azon leszünk, hogy eljuttassuk Önhöz az új betonvágóját!