H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Asztali körfűrész

Asztali körfűrész vásárlását is gond nélkül elintézheti a Profibarkács faipari gép webáruházában. Kedvező árak, megbízható gyártók, minőségi gépek, országos lefedettség, hatalmas raktárkészlet: alig járhatna jobb helyen, hogy kiválassza az Ön igényeinek megfelelő körfűrészt. Széles kínálatunkból megrendelheti a népszerű Hecht elektromos asztali körfűrészeket és a csúcskategóriás Scheppach hintafűrészeket is.

Nézd meg melyik a legjobb gérvágó fűrész >>


28termék 128
28termék 128

 

A különböző gépek paramétereit könnyen összehasonlíthatja a termékek képeire kattintva. A fűrész kategóriájában ezek a gépek jelentik a csúcsot: pontosabbak a kézi készülékeknél, és gond nélkül fel tudnak dolgozni nagyobb famennyiségeket. Rendelését pedig gyorsított raklapos házhozszállítással is leadhatja nálunk, hogy még hamarabb hozzáférhessen az új gépéhez: intézze el asztali körfűrész vásárlását nálunk akár ma!

 

Miért számítanak jó választásnak az asztali körfűrészek?

Tulajdonképpen minden asztalosműhelyben elengedhetetlen berendezésnek számít az asztali körfűrész. A stabilan rögzített fűrészlapnak, a munkaasztalnak, és a vezetősíneknek köszönhetően egyszerűen tud majd puha és keményfát, valamint különböző bútorlapokat vágni.

Habár a kézi körfűrészek mellett szól az alacsonyabb ár és a hordozhatóságuk, az asztali fűrészgépek jóval magasabb teljesítményt tudnak nyújtani, és kevésbé korlátozott a felhasználási körük. Az asztali körfűrészek sokkal nagyobbak, és mivel eleve be vannak építve a munkaasztalba, így nem mozgathatók. Tulajdonképp állandó részét képzi majd a műhelyének, úgyhogy akkor érdemes ilyen gépet beszereznie, ha nagyobb és rendszeres munkát végez fával.

Az asztali körfűrészek erős és masszív állványuk is hozzájárul ahhoz, hogy ne csak pontosabban, de gyorsabban is tudjon velük dolgozni. Ha nagyobb mennyiségű faanyagokat (például tűzifát) kell felaprítania, akkor sokkal jobban fog járni egy asztali körfűrésszel vagy hintafűrésszel.

 Asztali körfűrész

Gérvágóval vagy asztali körfűrésszel járok jobban?

A gérvágók alapvetően kevesebb helyet foglalnak, mivel a falhoz tolva is lehet használni őket, míg az asztali körfűrészek körül bizonyos szabadtérre szükség van a megfelelő működésükhöz. A gérvágók olcsóbbak is, de ahogy a kézi készülékek esetében is, nem tudják utolérni az asztali körfűrészek teljesítményét. Egy profi asztalos számára mindig nélkülözhetetlen lesz az asztali körfűrész sokoldalúsága is, mivel bizonyos vágásokat csakis ilyen faipari géppel lehet elvégezni. Ilyen például a finomvágás, a fecskefarkú fogazás, a merülővágás, az illesztővágás, és a horonyvágás.

Egy jól kiválasztott asztali körfűrész könnyen az asztalos műhely központi berendezésévé válhat, és a segítségével különböző felújítási és építési projektben is részt vehet nagy mennyiségű fa precíz megmunkálásával.

 

Hecht asztali körfűrészek és Scheppach hintafűrészek

Faipari gép webáruházunkban már 90 000 forintért is beszerezhet egy minőségi Hecht asztali körfűrészt.

A Hecht 2200 W-os teljesítménnyel rendelkező elektromos körfűrésze például kifejezetten hatékony, könnyen használható gép. Csupán másodpercek kérdése, és máris használatra kész. Könnyen és gyorsan elvégezheti az egészen 135 milliméter átmérőig terjedő fadarabok fűrészelését. A biztonságos munkavégzést pedig a körfűrész merev váza és rendkívül stabil állványzata teszi lehetővé. Amennyiben még nagyobb teljesítményre van szüksége, a Hecht 5000 W-os teljesítményt nyújtó elektromos asztali körfűrésze már a 250 milliméteres átmérőjű deszkák és fatörzsek fűrészelésére is képes.

Ha pedig a lehető legnagyobb teljesítményre van szüksége, akkor a Scheppach felsőkategóriás asztali hintafűrészeiben biztosan nem fog csalódni.

A Scheppach HS 730 hintafűrész (más néven billenő körfűrész) például 700 milliméteres, TCT keményfémlapkás fűrésztárcsával biztosítja a sima vágásokat, aminek köszönhetően mezőgazdasági területen is remekül alkalmazható. Gyorsan dolgozó, nagy teljesítményt nyújtó gép, ami a nevét onnan kapta, hogy az adagoló (a hinta) egy rugórendszernek köszönhetően mindig visszaáll alaphelyzetbe a vágás után.

 

Asztali hinta- és körfűrész vásárlás kedvező árakon a Profibarkács faipari gép webáruházában

Amennyiben további kérdései vannak a faipari gép webáruházunkban kapható Hecht asztali körfűrészek vagy a Scheppach hintafűrészek használatával kapcsolatban, akkor ne habozza felkeresni az ügyfélszolgáltunkat: tapasztalt és lelkes munkatársaink szívesen segítenek a megfelelő gép kiválasztásában.

Asztali körfűrész vásárlását többféle szállítási lehetőséggel is megkönnyítjük. A 30 kg feletti faipari gépeket raklapos házhozszállítással juttatjuk el az Ön által megadott címre, de kérhet akár gyorsított szállítást is, ha előbb szeretne hozzáférni az új körfűrészéhez.

Kedvező árakon megrendelheti tőlünk a Hecht és a Scheppach felsőkategóriás körfűrészeit. Akár 700 milliméteres átmérőjű fatörzseket is feldolgozhat az ilyen prémium gépek segítségével! Hasonlítsa össze a különböző körfűrészek paramétereit, és adja le a rendelését akár ma: lelkes csapatunk máris azon lesz, hogy eljuttassa Önhöz az új asztali hinta körfűrészét!

 

Ha asztali körfűrész rendelésén gondolkodik, ezek a gyakori kérdések és válaszok segíthetnek a döntésben

Milyen anyagok vághatóak asztali körfűrésszel?

A munkaasztalnak, a vezetősínnek és a stabilan rögzített fűrészlapnak köszönhetően, könnyedén tud puha és kemény fát, faroslemezt és különböző bútorlapokat vágni.

Milyen szempontokat kell szem előtt tartani asztali körfűrész vásárlásakor?

Fontos átgondolni, milyen munkához és milyen anyag vágásához szeretnénk használni a fűrészt. A gépek fontos jellemzői a korong átmérő, a teljesítmény, a fordulatszám, illetve a vágási mélység.

Mikor van szükség asztali körfűrészre?

Segítségével nagy pontossággal és gyorsan vághat hosszanti vagy keresztirányban egyaránt, de a legtöbb gép, szögvágásra is kiválóan alkalmas.

Hogyan kell megfelelően megtisztítani az asztali körfűrészt?

Tisztítsa meg egy tiszta kendővel, vagy megoldást jelent, ha átfújja alacsony nyomású sűrített levegővel. Ha makacs szennyeződések vannak a gépen, célszerű egy nedves törlőkendőt használni és egy kevés kenőszappant. Ne használjon agresszív tisztítószereket vagy éles spatulát, kést, mert ezek károsíthatják a felületet.

Szűrés
Ár
 (Ft)
41 990 Ft - 442 690 Ft
Márka
Teljesítmény
 (W)
500 W - 2 800 W
Fordulatszám
 (rpm)
2 800 rpm - 5 700 rpm
Fűrész átmérője
 (mm)
200 mm - 315 mm
Vágási mélység (90°-nál)
 (mm)
45 mm - 85 mm
Vágási mélység (45°-nál)
 (mm)
27 mm - 65 mm
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!