Munkazokni

Tekintse meg a munkazoknikat weboldalunk kínálatában, melyek hasznos segítőtársak lehetnek a kemény fizikai munkavégzés során. Egy jó munkazokni kényelmes, higiénikus, nem zavarja a szabad mozgást, nem dörzsöl ki a nap végére. Többféle mérte, és gyártó, biztosan Ön is megtalálja az igazit.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
790 Ft - 1 790 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
6 termék
6 termék

A munkazoknik előnye 

Ezeket a termékeket azért nevezzük munkazokninak, mert speciális szövetanyaguknak köszönhetően képesek arra, hogy a munka során hatékonyan elvezessék az izzadságot, lábunknak szellőzést biztosítsanak, hogy ne termelődjön felesleges hő a mozgás közben. Javasoljuk minden kemény munkafeladatot ellátó ember számára, akik már szembesültek a nap végén azzal, hogy ázott, kellemetlen szagú zoknit viselnek. Ennek a terméknek a megvásárlása praktikus lehet, mert habár a tisztítása minden esetben szükséges, mégis képesek vagyunk megtartani vele a nap végére is az ápolt megjelenést. Ez inkább a zokni állagában és állapotában, semmint a külső megjelenésében fog visszatükröződni. Ha a rohanó világ súlya ránk nehezedik és nem jut idő arra hogy átöltözzünk munkából hazafelé menet, ha emberek között kell közlekednünk egy nehéz nap után, egy ilyen zoknival remekül el lehet rejteni az egész nap felgyűlt izzadságból keletkező szagokat. A megfelelő munkaruha kiválasztása is ugyanilyen szempontok miatt fontos.

 

A munkazoknik anyaga

 • pamut
 • coolmax
 • poliészter
 • poliamid
 • elasztán

 Jellemzően ezekből az anyagokból készülnek a munkazoknik, változó lehet az arány és az összetétel az egyes darabokban, de mindegyik termék funkcióját tekintve képes ellátni a fent említett tulajdonságokat, tehát jól vezetik a nedvességet és a hőt.

A Neo coolmax munkazokni

Ez a termék azért került kiemelésre, mert a hagyományos szövetanyagon kívül megtalálhatóak benne olyan speciális anyagok, amik funkciójukat tekintve hasznosak lehetnek azok számára, akik a kemény munka során felmerülő izzadással szembesülnek, illetve azoknak is, akiknek ehhez nem kell a munka, hogy elérjék ezt az állapotot. A szövetben található speciális anyagnak köszönhetően, amit a gyártó coolmaxnak nevez, a használó számára lehetőséget ad arra, hogy a keletkezett izzadságot a szálak elvezessék. Másik hasznos tulajdonsága ennek az anyagnak, hogy a feleslegesen termelődő hőt is képes elvezetni, így tartva egyensúlyban az intenzív mozgásnak kitett zoknikat, amelyek így megőrzik lábunk ápoltságát. Ehhez párosul az antibakteriális és antiallergén tulajdonsága is, amik hatékonyan megőrzik a szövetek tisztaságát, az izzadás során felmerülő baktériumok ellen, (melyek az ázott zokni és magas hő következményeként jöhetnek létre a szövetanyagban) ezáltal lábunk egészségét a coolmax funkciójának hatásaként megfelelően rendben tudjuk tartani.

 

A coolmax szálak tulajdonságai

 • antibakteriális és antiallergén tulajdonsággal rendelkezik
 • elvezeti hatékonyan a hőt
 • az izzadságot is képes a szövetanyagból kivezetni

 

A munkazoknik csúszás- és kopásgátló felülete, stílusa

Mindegyik zokni egyedi tervezés alapján készült, de összességében elmondható róluk, hogy rendelkeznek csúszás és vagy kopásgátló felülettel, amik nem éreztetnek a használóval semmilyen szorító hatást, de képesek arra hogy stabil tartást adjanak és ne tudjon az anyag könnyen foszlani az olyan kritikus helyeknél, ahol a cipővel való súrlódásnak van kitéve. A Profibarkács oldalán találhatóak olyan darabok is, amik egyedi stílussal lettek kialakítva, a barkácsolás szerelmeseinek tudjuk jó szívvel ajánlani ezeket a termékeket, amikkel biztosan egyedi megjelenést kölcsönözhet a műhelyben. Ezek a fűrész és egyéb szerszám mintás zoknik tökéletes ajándékok az ezermesterek számára, akik stílusújításban is gondolkodnak. Kék és zöld színekben, a Neo és Graphite gyártásában, változatossá tudja vele tenni mindennapi öltözékét.

 munkazokni

Munkazokni gyártók

 

Ezek a termékek a Neo és Graphite kiváló készítésű munkazoknijai, melyeket a teljesség igénye nélkül itt hasonlítunk össze:

Neo

Termékjellemzők:

 • kidörzsölődésnek ellenálló erősítések az ujjakon és a sarokrészen
 • lélegzik és elvezeti a nedvességet
 • bordázott passzé a boka jobb tartásáért
 • a termék megfelel az OEKO-TEX standard 100 tanúsítványnak
 • csomagolás: papír címke, akasztó, fóliazacskó

Összetétel:

 • pamut - 70%
 • poliészter - 27%
 • elasztán - 3%

Graphite munkazokni

Színes zokni, 39-42-es méret,  a barkácsolás szerelmeseinek, akik egy pillanatra sem tudnak leállni a szenvedélyükkel! A lengyel gyártó terméke garancia a magas minőségre és a zoknik témájának kreatív megközelítésére. A modern design a szimbólumokkal és a szerszámokkal tökéletesen változatossá teszi a mindennapi öltözékét. A vicces mintájú Graphite zokni népszerű lesz a műhelyben, az építkezésen vagy az üzleti megbeszéléseken. 80% pamutból, poliamiddal és elasztánnal keverve rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik, szorító hatás nélkül.

Az összehasonlításban megállapítható, hogy a Neo termékeinél az anyagok megfelelő minőségére figyeltek jobban és a munkahasználatra lettek tervezve, míg a Graphite ezen jellemzők mellett inkább stílusában lehet vonzó számunkra.

 

Gyakori kérdések a munkazoknikkal kapcsolatban

Melyik zokniban található a coolmax anyag?

Csak egy termékben, a Neo coolmax munkazokni lett ilyen szálakkal kialakítva

Mennyire tartós, strapabíró egy munkazokni?

A kopásgátló felületeknek, anyagösszetételének köszönhetően, ezek a darabok rendkívül időtállóak.

Melyiket válasszam?

Kemény munkához a Neo termékeit, Stílusos megjelenéshez pedig a Graphite munkazokniját kínáljuk a weboldalunkon, ezek az információk segíthetnek bennünket a döntés meghozásában.