Brennenstuhl

A kiváló minőségű termékeket gyártó Brennenstuhl 2018-ban ünnepelte 60. évfordulóját. A minőség és a megbízhatóság zászlóshajója. Elektronikai, elektrotechnikai termékeit a kimagasló színvonal, a feltalálói szellemiség és a fejlesztések iránti elkötelezettség jellemzi. A Profibarkács webáruházban a Brennenstuhl márka több, mint 50 termékét forgalmazzuk, kábelboxok, elosztók, hosszabbítók, hosszabbítókábelek, kábeldobok széles választékát.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
1 termék
1 termék

Brennenstuhl cégcsoport

A Brennenstuhl cégcsoport sikertörténete 1958-ban kezdődött. Azóta folyamatosan növekszik a vállalat, ma már a világ vezető vállalatai közé sorolják az elektronika, elektrotechnika területén. Sikerei gyökerét a folyamatos új ötletek, az innovatív termékek megjelenései adják. Az ügyfelekkel szoros az együttműködés az igények megismerését, a termékek funkcionalitását tekintve. Számos nemzeti és nemzetközi szabadalom védi az újításokat, és igazolja műszaki előnyüket. Világszerte több, mint 100 millió termékük van már használatban. A termékeket több, mint 30 ezer partner (szakkereskedő, építőipari szaküzlet, barkácsüzlet) forgalmazza, több, mint 100 országban.

Az ügyfelek igényeit mindig szem előtt tartva a szervízszolgáltatások területén is szakmai segítséget nyújt a cég. Kiskereskedelmi partnereik bizalommal fordulhatnak a Brennenstuhlhoz szakmai tanácsért, professzionális segítségért. A cégcsoport minden körülmények között fontosnak tartja az emberi tényezőt. Ez a siker kulcsa. A munkatársakkal, ügyfelekkel, beszállítókkal és partnerekkel való kiváló együttműködés.

A Brennenstuhl minőségi termékei

A cég már a fejlesztési folyamat során is nagy hangsúlyt fektet a tesztelésre, továbbá a termékek minőségének és biztonságának biztosítására. Számos minőségi tesztnek veti alá az elektronikai cikkeket, és fontos szerepük van a tanúsítványoknak is. Ezek bizonyítják, hogy a termékek megfelelnek az adott követelményeknek, irányelveknek, valamint a magas minőségi és biztonsági szabványoknak.

  • hideg ütésvizsgálat: a gyártó termékei nagyon kemények, strapabíróak. A műanyag alkatrészeket tesztelik úgy, hogy fagyos hőmérsékleten feszültségnek vannak kitéve, így tesztelik, nem -e törik, nem-e reped. Ez nem megengedett.
  • klímakamra vizsgálat: a termékek, készülékek ellen kell álljanak a hőnek, hidegnek, párának. Ezt klímakamrában vizsgálják. A hőállóságot is számos hosszadalmas teszten vizsgálják.
  • rövidzárlat- biztonság: A Brennenstuhl termékei, elektromos készülékei még rövidzárlat esetén sem lobbanhatnak lángra. Ezt is komoly, forró huzalos tesztekkel vizsgálják, a termékek így valóban megállják a helyüket minden esetben.

Brennenstuhl kábeldobok a Profibarkácson

Webáruházunkban többféle Brennenstuhl kábeldobot rendelhet, melyek tartósak, a narancs színűek építőipari, vagy bármely más célból történő intenzív kültéri használatra is kiválóak, ezek a típusok IP44 védelemmel bírnak. A dobtest rugalmas műanyagból készült. Védőérintkezős dugasszal és csatlakozó aljzattal. Sodrott rézből készült kábellel, speciális műanyag köpennyel, szigeteléssel. Nagyszerű a dörzsállósága, rugalmassága, mechanikus teherbírása. A kábeldobok ellenállnak az UV-nek, és -35 fokig használhatóak. Stabil acélcső vázzal rendelkeznek, ergonomikus fogantyúval, túlhevülés elleni védelemmel. Intenzív igénybevételnél is hatékonyan helytállnak, biztonsággal használhatóak!

 Brennenstuhl

Brennenstuhl Bremmaxx hosszabbítók

A Bremmaxx profi hosszabbítókábelek strapabíróak, megbízhatóak, akár építőipari környezetben és kültéri használatban is bevethetők. IP44 védelemmel bírnak. A dugasz védőérintkezős, a csatlakozó aljzat zárósapkás. Sodrott réz kábel és speciális műanyag köpeny, szigetelés. Nem csak építőiparban, de bármely olyan munkaterületen használhatók, ahol elvárás a nagyfokú biztonság, a magas minőség, időtállóság.

Brennenstuhl hosszabbító kábelek kültérre, beltérre

Hosszabbítókábelek széles választékát kínáljuk a gyártótól a webáruházban. A kábelhossz, kábelminőség, dugaszolócsatlakozók tekintetében is óriási a választék. A felhasználási lehetőségek tárháza elképesztő, a beltéri, rövidtávú kültéri használatokon túl egyes termékek folyamatos, hosszútávú kültéri felhasználásra lettek megalkotva.

A Brennenstuhl termékek 5 csillagos minősége

A márka magas minőséget és biztonságot jelent, már több, mint 60 éve. Ez magában foglalja az ötcsillagos technológiát. Kiváló termékek, meggyőző innovációk, élvonalbeli és széles választék, garancia és hozzáértő szervízszolgáltatás. A széles választék lehetővé teszi, hogy minden célra megtalálja a megfelelő terméket. Az innováció és a termékek továbbfejlesztése mindig fontos szerepet kap. Az első osztályú kivitelezés, a kiemelkedő funkcionalitás, az ellenőrzött biztonság és minőség tökéletesen kiszolgálja a vásárlók igényeit, a gyártói garanciák pedig tovább fokozzák a vásárlói bizalmat.

 

Brennenstuhl termékek a Profibarkácson

A Profibarkács webáruházban elkötelezettek vagyunk a magas minőségű termékek iránt, ezért is tartjuk a színvonalas Brennenstuhl termékeket. A neves gyártó elosztói, kábeldobjai, hosszabbítói minden helyzetre, minden körülmények között megoldást nyújthatnak a munkák elvégzésében. Biztonságuk még extrém körülmények között is figyelemre méltó, nem hétköznapi.

A Profibarkácson a barkács eszközökön, gépeken túl szinte bármilyen kéziszerszámot, gépet, berendezést beszerezhet, melyekre szakmájához, vagy napi munkájában szüksége lehet. A kínálatban neves gyártók termékei közül választhatja ki a legmegfelelőbbet. Ha rendelésnél regisztrál, minden további vásárlásnál élvezheti a törzsvásárlóknak járó előnyöket!

 

Brennenstuhl termékekkel kapcsolatos kérdések

A Brennenstuhl termékeken mit jelent a CE jelölés?

Egyfajta „műszaki útlevélként” igazolja, hogy az uniós irányelveknek, követelményeknek megfelel a termék.

A Brennenstuhl termékek csak Európában ismertek?

Nem, a világ több, mint 100 országában ismertek és elismertek a gyártó termékei, magas minőségüknek és innovatív tulajdonságaiknak köszönhetően.

A Brennenstuhl osztrák cég?

Nem, Németországban jött létre, Tübingenben.