H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Pergola

Ha hatékony és elegáns megoldást keres kültéri árnyékoláshoz, akkor remekül mutat majd kertjében egy gyönyörű pergola. Ez az egyik legrégebbi és legnépszerűbb ingatlanoknál alkalmazott szabadtéri árnyékolási módszer. Ár-érték arány szempontjából egy tetőszerkezethez viszonyítva remek átmenetet képeznek a napellenzők és a hagyományos fix tetős rendszerek között. Nem csak rendkívül alapos árnyékolási módszer, hanem tartós és kifejezetten mutatós is.


37termék 136
37termék 136

Pergola vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházban

Ha sok időt szokott tölteni a teraszon és a kertjében, akkor garantáltan élvezni fogja ezt a kis menedéket a nyári forróság elől. A Profibarkács széles kínálatának hála könnyen kiválaszthatja azt a pergolát, ami leginkább illeszkedik kertjének stílusához. Pergola webshopunkban kedvező árakkal, lelkiismeretes ügyfélszolgálattal és a legnépszerűbb gyártók (Hecht, Palram Sierra) termékeivel várjuk Önt: adja le rendelését online akár ma!

 

A pergola vásárlás előnyei: nem csak a szép megjelenésük miatt éri meg a használatuk

Egy pergola remek árnyékolási és díszítő értékkel rendelkezik, és nem mellesleg az ingatlan értékét is növeli. Ráadásul az olyan modern darabok, mint a Profibarkács webáruházában található Palram Sierra alumínium pergolák számos egyéb előnnyel is járnak. Leginkább a következő előnyök miatt érdemes elgondolkozni egy ilyen pergola vásárlásán:

 

UV sugárzás elleni védelem pergola árnyékolóval

Rengeteg cikket lehet arról manapság találni, hogy ma mennyivel nagyobb veszélyt jelent az UV sugárzás. Sőt, a nyári kánikulák alatt már az árnyékban sem teljesen biztonságos kint tartózkodni. Szerencsére a modern pergolák megoldást tudnak nyújtani erre a problémára és nem csupán az elviselhetetlen hőség elől kínálnak menedéket. A modern ponyvás és alumíniumlamellás pergolák ugyanis a napfény mellett az UV sugárzást is képesek megszűrni: a Palram Sierra alumínium profilokból és szendvics polikarbonátból készült konstrukciója például teljes védelmet nyújt az UV ellen. A 90%-os fényáteresztés pedig kellemes menedéket kínál majd a hőség elől anélkül, hogy túlságosan elsötétítené teraszának területét.

Természetesen a saját környezetükből visszapattanó sugárzást nem tudja megállítani, de maga az árnyékoló réteg valóban kiszűri az őt érő napfényből származó UV-t, ami napjainkban hatalmas előnyt jelent. Így még a legmelegebb nyári napokon is kellemes lesz a teraszon tartózkodni!

 

Biztonságos pergola használat: éveken át tartós árnyékolási módszer

Más árnyékolási megoldásoknál, mint például a napellenzőknél sokszor kell arra figyelni, hogy védje őket a szélsőséges időjárási körülményektől. A modern pergoláknál viszont közel sem kell ennyi időt szánnia erre.

Az alumíniumból és polikarbonátból készült Palram Sierra pergolákat például hihetetlenül nehéz lenne tönkre tenni, a nagy szél és eső pedig eleve nem tud bennük kárt tenni. Az oldalfalakkal mindkét oldalról lezárhatja az árnyékolót, hogy még nagyobb védelmet nyújtson a szél ellen. Sőt, még a nagyobb mértékű hóterhelésnek és a jégesőnek is képesek ellenállni.

Természetesen ettől még nem érdemes az egész téli időszak alatt kint hagyni, hogy napról napra nőjön a pergola megterhelése, de attól sem kell tartania, hogy egy éjszaka alatt tönkre megy a kerti árnyékolója. Szerencsére a tetőpaneleket nagyon egyszerűen ki lehet szerelni, így a téli időszak alatt sem kell attól tartania, hogy sok időt kell szánnia rá.

Ráadásul nem csak a szélsőséges időjárási körülményeknek tud ellenállni egy minőségi pergola. A horganyzott acélelemekkel ellátott alumínium szerkezet szinte semmilyen karbantartást nem igényel az Ön részéről, és kifejezetten jól tud ellenállni a penészedésnek és a rozsdásodásnak is.

 

Praktikus és felhasználóbarát alumínium pergola árnyékoló

Az előbb felsorolt előnyök mellett az sem utolsó szempont, hogy a felszerelés is rendkívül könnyen megoldható. Egy modern Palram Sierra pergolát ketten egy napon belül különösebb nehézségek nélkül fel tudják állítani. Ezt a folyamatot azt is megkönnyíti, hogy a rögzítéshez nem lesz szüksége külön alapozásra, és, hogy a tetőpanelek elhelyezéséhez semmilyen kiegészítő rögzítőt nem kell használnia. Az oszlopok segítségével állítható mélységnek és magasságnak köszönhetően pedig még a tetőre sem kell felmásznia ahhoz, hogy felszerelje a megvásárolt pergolát.

Ráadásul szinte minden típusú teraszhoz passzol ez a konstrukció. A csúsztatható támasztó oszlopoknak és az állítható rögzítőknek hála könnyen, és precízen állíthatja fel a pergolát saját teraszának méreteihez igazítva. Az úgynevezett EZ LINK KIT csatlakozóval pedig tulajdonképpen szinte bármilyen hosszúságú pergolát létrehozhat úgy, hogy egyszerűen több Palram Sierra pergolát csatlakoztat egymáshoz.

 

Kedvező árak a Profibarkácsnál: adja le rendelését a pergola webáruházunkban!

Bármilyen további kérdése van a webshopunkban kapható Hecht és Palram Sierra pergola árnyékolókkal kapcsolatban, kollégáink az Ön rendelkezésére állnak. Megbízható gyártók termékeivel, kedvező árakkal, figyelmes ügyfélszolgálattal és többféle szállítási lehetőséggel is megkönnyítjük pergola vásárlását: adja le rendelését webáruházunkban akár ma!

Webshopunkban számos gépet is megrendelhet ami jól jön az otthoni barkácsoláshoz. Nézzen szét sarokcsiszoló kínálatunkban is!

Szűrés
Ár
 (Ft)
68 290 Ft - 958 990 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!