H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Áramfejlesztő tartozék

Áramfejlesztőhöz szinte az első használattól kezdve szükség lehet áramfejlesztő tartozékokra. Ilyenek például a csőbilincsek, gumikerék, kábelek, termosztát szett, indító automatika és még számos hasznos kiegészítő. Az áramfejlesztők a modern kor nélkülözhetetlen berendezései, gyakorlatilag bárhol képesek áramot biztosítani, ahol az átmenetileg/vagy egyáltalán nem elérhető. Óriási a kínálat a felhasználás helyéhez, céljához igazodóan. Felhasználásuk széleskörű, az áramfejlesztő tartozékok egyre bővülő választékának köszönhetően pedig üzemeltetésük biztonságosabbá válik, kezelésük folyamatosan egyszerűsödik.

Hogyan válassz áramfejlesztőt? >>


13termék 113
13termék 113

Áramfejlesztő tartozékok választéka

Webáruházunk a legpraktikusabb, legkeresettebb kiegészítőket forgalmazza, melyekre aggregátorához szüksége lehet. Ezek:

 • dupla drótbilincsek eltérő méretű csövekhez
 • gumikerék meghatározott típusú gépekhez
 • 4 méteres kábelek (benzines és dízel aggregátorokhoz)
 • termosztát szett
 • indító automatika
 • automata szívató
 • kábel hegesztő áramfejlesztőhöz
 • kerék és fogantyú szett az egyszerű mozgatáshoz

Áramfejlesztők és tartozékok létjogosultsága

Napjainkban szinte minden munkaeszköz, munkafolyamat elektromos áram meglétét igényli, de van, ahol nem áll rendelkezésre villamos energia hálózat és olyan helyzet is, amikor valahol biztosítani szükséges a folyamatos áramellátást, áthidalni az esetleges kimaradásokat. Ekkor jönnek képbe az áramfejlesztők. Ezekben a gépekben van egy belső égésű motor és egy generátor, ami a létrehozott energiát villamos energiává alakítja át. A motor lehet benzin, motorolaj vagy gázüzemű. A felhasználás módját tekintve a gyártók széles skálán belül kínálják az aggregátorokat, vannak kisebb, nagyobb és ipari felhasználásra tervezett fajták egyaránt. A súlyuk és méretük arányosan növekszik a teljesítménnyel. Az áramfejlesztők felhasználási területei hihetetlenül változatosak, felhasználóik többek között a háztartások, közületek, ügyfélforgalmi, banki tevékenységet ellátó vállalatok, műhelyek, építőipar, turizmus, mezőgazdaság, betegellátás, hajóztatás és még sorolhatnánk.

A komolyabb aggregátorok súlya eléri a 80-100 kg-ot, így mozgatásuk, szállításuk sem olyan egyszerű, de köszönhetően az egyre bővülő áramfejlesztő tartozék kínálatnak, gumikerekekkel vagy kábel kerék-fogantyú alkalmazásával ez is egyszerűen orvosolható.

A drótbilincsek kiválóan alkalmasak spiráltömlő befogatásához, mikor például a kipufogógázt kell elvezetni. A tartozékok nagyban hozzájárulnak az aggregátorok kényelmesebb, biztonságosabb üzemeltetéséhez, praktikus és hatékony kihasználásukhoz.

 

Tipp: szüksége lenne egy multiméterre is? Nézzen szét kínálatunkban!

 

Dupla drótbilincsek az áramfejlesztő tartozékok között

A Profibarkács többféle méretű csőhöz alkalmas kettős vashuzalból készült huzalbilincset forgalmaz, ez a huzalrugós bilincsmegoldás kiválóan alkalmas spiráltömlők befogatásához. Forgalmazott méretek:

 • 45-50 mm, állítható 1,5” -os csőhöz
 • 60-65 mm, állítható 2” -os csőhöz
 • 70-75 mm, állítható 2,5” -os csőhöz
 • 84-90 mm, állítható, 3” -os csőhöz

A drótbilincs tartozékok jelentősége áramfejlesztők használatánál

Zárt térben csak benzines vagy dízel áramfejlesztő használható, gázost nem szabad. Meg kell oldani az áramfejlesztő kipufogógáz elvezetését és a szellőzést. A kipufogógáz kivezetésénél jelentősége van a jó minőségű drótbilincseknek. A kipufogóra bilinccsel lehet bevágott csövet rögzíteni. Erre a csőre jöhet fémszövetből készült kipufogó toldó, amit a csatlakozás után jóval nagyobb átmérőre fel kell bővíteni (akár 10-szeres), ez az átmérő a generátortól pár méterre már képes elvezetni a kipufogógázt anélkül, hogy lefojtaná az aggregátor motorjának teljesítményét.

Acél csövet kell használni, az alu nem bírja ki a hőterhelést, akár flexibilis is lehet, és körültekintően kell a huzalbilinccsel összeilleszteni!

Áramfejlesztő tartozékok – hegesztőkábel és indító automatika

Az AGT kábel hegesztő áramfejlesztőhöz lényegében egy testkábel és elektródafogó, AGT hegesztő áramfejlesztőkhöz, 200 A hegesztőáram, 2*3 m kábelhossz és maximum 4 mm-es elektróda átmérőhöz.

Az indító automatika önindítós áramfejlesztőhöz alkalmas 22 kVA-ig, szükséges még automata szívató, termosztát szett és kábel szett.

Kerék és fogantyú tartozékok áramfejlesztőkhöz

A kerék és fogantyú szett a legtöbb áramfejlesztő esetén rendelhető tartozék, nem jár csomagban a berendezéshez. A két kar, két kerék és támasz szettben többféle géphez is elérhető webáruházunkban és jelentősen megkönnyíti a nehéz aggregátorok mozgatását, szállítását. Építőipari felhasználáskor, vagy olyan esetekben, mikor gyakran kell az áramfejlesztő helyét változtatni, mindig más helyszínen van rá szükség, megéri beruházni egy ilyen szettre, hamar megtérül az ára.

Kínálatunkban megtalálható tömör gumikerék is, mely az aggregátor vázára szerelhető, megkönnyíti a mozgatást.

Áramfejlesztő tartozékait is rendelje a Profibarkácstól!

Eurokomax, AGT tartozékokat kínálunk vásárlóinknak, hogy aggregátoraikból a legtöbbet hozhassák ki! Kábelek, kerekek, termosztát szett, indító automatika, automata szívató, drótbilincsek vagy kábel hegesztő áramfejlesztőhöz, kinek mire van szüksége!

Az áramfejlesztők széleskörűen felhasználható gépek, melyekre akár áramkimaradás esetén is lehet számítani, de olyan helyen is előállítják a villamos energiát, ahol az egyébként nincs jelen. Egy jól megválasztott aggregátorral számos villamos áram igényű helyzet orvosolható, az áramfejlesztő tartozékok széles kínálata pedig lehetővé tesz további kényelmi funkciókat, biztonsági megoldásokat vagy éppen új alkalmazási lehetőségeket.

A Profibarkács webáruházban szünetmentes tápegységeket is forgalmazunk, melyeknek köszönhetően az átmeneti vagy tartós feszültségesések, áramkimaradások nem okoznak üzemzavart vagy meghibásodást.

Tegye a kosarába a kiszemelt gépeket, tartozékokat és rendelje meg házhoz szállítással! Utánajárás nélkül, nagyszerű árakon juthat piacvezető gyártók termékeit.

 

Kérdések áramfejlesztő tartozékokkal kapcsolatban

 

A drótbilincs 9 cm-es tömlőhöz megfelelő?

Több méretben forgalmazzuk, az egyik típusa 84-90 mm között állítható.

A gumikerék 2 db-os kiszerelésben van? Alkalmas a 8896317-es típusú géphez?

A gumikerék darabonként vásárolható, kompatibilis az Ön által kérdezett típushoz. Szettet is vásárolhat, amelyben fogantyúk, kerekek és támaszték van, ezt is megtalálja a kiegészítők között.

Az áramfejlesztő testkábel és elektródafogó milyen géppel működik?

Ez a kiegészítő az AGT hegesztő áramfejlesztő berendezéshez alkalmas.

Ha a választáshoz több információra van szükséged, olvasd el a Hogyan válassz áramfejlesztőt? című cikkünket!

Szűrés
Ár
 (Ft)
395 Ft - 489 900 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!