Szállítóeszköz és molnárkocsi

Az anyagszállítás sok iparágban nagyon fontos, ahhoz hogy hatékony munkát végezhessünk elengedhetetlen, hogy minél több anyagot tudjunk egyszerre szállítani ehhez pedig a legjobb megoldás egy molnárkocsi vagy kézikocsi beszerzése lehet. Ezek az eszközök nem csak a teherbírásuk végett számítanak jó választásnak, de egyszerű kezelésük miatt bárki kezében egy rendkívül hasznos eszköznek számít.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 690 Ft - 149 900 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
52 termék
52 termék

Mire jó egy molnárkocsi, miben lesz a segítségünkre egy szállító, vagy kézikocsi?

Ezekkel az eszközökkel könnyű eleget tenni a JIT (Just In Time) célkitűzésnek, ami annyit tesz, hogy a szükséges anyag a szükséges mennyiségben, a szükséges időben mindenképp rendelkezésre kell, álljon. Ezek mellett az eszközök mellet vannak más egyéb ilyen célra alkalmasak is, például ilyenek az raklapemelők és magasemelők, fontos hogy az anyagokat megfelelően tároljuk ezzel segítve a gyors mozgathatóságát és szállítást is. Elengedhetetlen hogy ezekhez a termékekhez megemlítsük, hogy fontos a testi épség megőrzése és ezért az ilyen eszközök használatához elengedhetetlen néhány munkavédelmi felszerelés többek között ilyen a munkavédelmi cipő is, amit megtalál webshopunkban is.

 

Molnárkocsi ár, bútorszállító heveder, gurtni, kézikocsi vásárlás és egyéb tudnivalók

Ez a típus az egyik legalapvetőbb anyagszállítók közé tartozik, sok féle iparágban használják, de legtöbbet talán a bútor szállításban találkozunk vele. Nem azt jelenti, hogy ne pakolhatnánk meg más tárgyakkal és termékekkel, de költözésnél biztos, hogy elő szokott kerülni ezekből egy kettő. Nagyon egyszerű a használata, hiszen csak rápakoljuk a szállítani kívánt tárgyat vagy termékeket majd egy egyszerű mozdulattal magunk felé billentjük és máris húzhatjuk vagy tolhatjuk az eszközzel a megfelelő helyre a szállítani valót. Az átlagember legtöbbször akkor lát molnárkocsit, ha megérkezik a futárszolgálat és valamilyen nehéz, túlméretes árut hoz. Ilyenkor akár lépcsőjáró molnárkocsit is szoktak alkalmazni.

Nagy kerekeinek köszönhetően könnyedén veszi az akadályokat, persze ha nehezebb tárgyat szállítunk, vele mindenképpen rögzítsük azt vagy kérjünk segítséget valakitől az esetleges balesetek és károk elkerülése érdekében. Fontos még hogy megfelelően használjuk ezt az eszközt, hiszen miután megdöntjük, az eszközt a termék súlya ránk nehezedik, és könnyen megsérülhetünk, így kerüljük a hirtelen mozdulatokat és csak annyira terheljük az eszközt, amennyit mi is elbírunk, ezzel megelőzve az izom húzódásokat, izom szakadásokat és netán sérveket. Használjunk mindig védő felszereléseket, olyanokat, mint munkavédelmi bakancs és kesztyűt. Mindemelett igencsak helytakarékos eszköz, néhány modell még összecsukható is ezzel felszabadítva további helyet a szállításnál. Választásnál figyeljünk oda, hogy mekkora a maximum terhelhetősége a kocsinak, hiszen kellemetlen, ha épp egy magas értékű áru alatt csuklik össze. Kínálatunkban elérhető pl. 80 kilós terhelhetőség, de akár 200 kg-os is. 

Ha pedig nem csak beltéren fogjuk használni a kocsit, érdemes lehet offroad kivitelt választani.

Molnárkocsi

Kézikocsi, anyagmozgató és bútorszállító kocsi rendelés

Ezt az eszközt főleg sík terepen érdemes használatra fogni, hiszen nincsenek akkora kerekei ráadásul négy van belőle és nagy súly alatt nehezebb lenne átemelni bármilyen kisebb akadályon. Legideálisabb, ha raktárban vagy üzlethelyiségben használják, persze ha biztosítani tudunk neki, úgymond akadálymentes pályát akkor bárhol hasznát vehetjük. rendkívül praktikus eszköz, hiszen itt már nem kell számításba venni, hogy mennyit bírunk el az adott tárgyból vagy termékből, mert itt maximum csak az elinduláshoz kell, nagyobb erőt kifejtenünk utána már csak irányítanunk kell a kézikocsit.

Találkozhatunk olyan modell is, aminek nincs fogója, ezeket többnyire bútorszállítóshoz használják a molnárkocsik mellett, bár ezek irányítása kicsit nehezebb. Itt is találkozhatunk olyan típussal, ami összecsukható és kis helyen is elfér ezzel megkönnyítve tárolását, amikor használaton kívül van. A saját raktárunkban is alkalmazunk kézikocsit, ez az áruk bevételezésénél ad nagy segítséget.

 

Tartozékok és kiegészítők szállítóeszközökhöz, molnárkocsikhoz és kézikocsikhoz

Sokféle kiegészítővel könnyíthetjük tovább a munkánk, ha sok anyagot szállítunk, nem csak megfelelő rendezéssel felpakolással előzhetjük meg a károkat, de a megfelelő és stabil rögzítésre legalkalmasabb eszköz ilyenkor egy heveder.

A hevederrel nagyon egyszerűen rögzíthetjük a szállítani kívánt tárgyakat és strapa bírása miatt évekig használhatjuk, így nagyon megéri befektetni egy ilyen kiegészítőbe. Emelet hasznos lehet néhány pót kerek is, hiszen ha sokat használjuk és még nagy súlyokat is rakunk a kocsikra egy idő után a súrlódás következtében elkophatnak és megnehezíthetik igy a szállítási folyamatokat. Kézi kocsihoz pedig még pót fogantyút is talál nálunk. És ebből következik, hogy használat elött mindig ellenőrizzünk az adott eszköz állapotát, mert könnyen megsérülhetünk vagy kart okozhatunk egy nem megfelelő állapotú szállító kocsival.

 

Mit érdemes beszerezni bútorszállításhoz?

És ha már szóba jött a költözés, akkor a molnárkocsi és kézikocsi mellet érdemes megemlíteni, hogy webáruházunkban szállítógurtnival, bútorszállító hevederrel is találkozhat, ez az eszköz könnyebb súlyú tárgyak cipelésében segít. Használata roppant egyszerű, mert csak felvesszük és magunkra csatoljuk, utána pedig remek támaszt ad a dobozokhoz, amik súlya ezután nem csak derék izomzatát terhelik, hanem segít eloszlatni a súlyt több izom csoport között, így elkerülhetjük a derék fájást. Emellett a Yato kínálatában teljes bútorszállító termékcsoportot meg lehet találni. Hevedereket is rendelhet, valamint 5 részes bútorszállító készletet. Jellemző ennél a szállítási módnál még a görgős bútorszállítók használata, ezekből többféle moduláris is megtalálható kínálatunkban.

Tehát ha nagy súly szállításához keres eszközt, akkor jó helyen jár, nálunk top márkák termékei közül válogathat (Extol Premium, Hecht, Wolfcraft, Neo) kedvére. Különösen jó ár-érték arányúak a Topex molnárkocsik és kézikocsik. Termékeink, pedig mint mindig profi minőség barkács áron, és ezek az eszközök mivel évekig jó szolgálatot tesznek, nagyon jó befektetésnek bizonyulnak.

Ha pedig nem tudja melyik típusú szállító eszköz lenne legideálisabb önnek, akkor bátran keresse munkatársainkat, akik készséggel segítenek kiválasztani az önnek legideálisabb eszközt. Kérdéseivel megtalálja őket ügyfélszolgálatunkon vagy Debreceni üzletünkben, és miután kiválasztotta és megrendelte a megfelelő eszközt, azonnal csomagolják, hogy ön minél hamarabb használatba vehesse. Ne feledje mi önért vagyunk a profibarkacs.hu-nál.

 

Gyakori kérdések a molnárkcsoi, bútorszállító eszközök, gurtnik, hevederek vásárlásakor

Miért hasznos egy molnárkocsi és szállítóeszköz?

Számtalan esetben használhatunk molnárkocsit vagy szállítóeszközt a mindennapok során, egy költözés esetén meg különösen hasznos lehet, ha rendelkezésünkre áll. Segítségével bármilyen nehezebb, vagy nagyobb tárgyat, eszközt, bútort könnyedén mozgathatunk különösebb erőfeszítés nélkül. A kisebb virágtartóra a szintén nehezebben mozgatható, nagyobb növényeket (pl. citromfát) tehetjük.

Mire érdemes még figyelni ennek használata során?

Érdemes a nehezebb tárgyak cipelése miatt munkavédelmi felszerelést használni, például munkavédelmi bakancsot, kesztyűt. Ezeket mind beszerezheted a webáruházunkban. A szállítás során ajánlott odafigyelni arra is, hogy az eszközt a rendeltetésnek megfelelően használjuk, különben könnyen megsérülhetünk.

Melyik szállítóeszközt érdemes megvásárolnom?

Attól függ, mit szeretnénk vele kezdeni. Van, amelyik kisebb, tárolásra alkalmas, a legtöbb azonban nagyobb súly szállítását teszi lehetővé. Ezek közül is többféle elérhető, egyes molnárkocsik, szállítóeszközök lépcsőnjáró, vagy összecsukható funkcióra is képesek.