Italtartó, minibár

Ha te is szeretsz baráti - családi összejöveteleket tartani, valószínűleg különös gondot fordítasz az esztétikus, hangulatos környezetedre, berendezésre. Ilyenkor próbálunk minél több kényelmes, jól elhelyezett, megfelelő mennyiségű kerti bútort és egyéb kerti kiegészítőt beszerezni, de mit sem ér az egész egy kerti hűtőláda minibár, italtartó nélkül, ami megfelelő hőmérsékleten, "pince hidegen" tartja az italokat anélkül, hogy a benti hűtőben foglalná a helyet.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
2 termék
2 termék

Italtartó, minibár

Ha te is szeretsz baráti - családi összejöveteleket tartani, valószínűleg különös gondot fordítasz az esztétikus, hangulatos környezetedre, berendezésre. Ilyenkor próbálunk minél több kényelmes, jól elhelyezett, megfelelő mennyiségű kerti bútort és egyéb kerti kiegészítőt beszerezni, de mit sem ér az egész egy kerti hűtőláda minibár, italtartó nélkül, ami megfelelő hőmérsékleten, "pince hidegen" tartja az italokat anélkül, hogy a benti hűtőben foglalná a helyet.

Egy rattanból készült italtartó vagy minibár, műrattan kerti hűtőláda, melyet igény szerint jéggel tudsz megtölteni remek tárolódoboz lesz az elfogyasztani kívánt italok számára.

Ha még nem rendezted be a kerted, vagy úgy érzed, hiányzik még valami a felnőttek, vagy akár a gyerekek szórakozásához, a linkre kattintva számtalan kerti bútor közül választhatsz kínálatunkból. 

Mire jó egy italtartó, kerti hűtőláda?

Nem meglepő módon tárolhatod benne az esti összejövetelhez szükséges innivalót, ahogy használhatod simán tárolóként, asztalkaként, esetleg lábtartónak is. Anyagának köszönhetően ellenáll a különféle szélsőséges időjárási körülményeknek, az UV sugárzás sem tesz benne kárt.

Tisztítása roppant egyszerű, simán letörölheted egy nedved ronggyal. Mérete rendkívül praktikus, kis helyen is elfér, és könnyen áthelyezhető súlyának köszönhetően.

Mire lehet még szükséged a kertben italtartó hűtőládán kívül?

Ahhoz, hogy a szórakozásod teljes körűen kielégítő legyen, egy jó kis kerti sütögetőt, grillezőt érdemes beszerezned. Bár sokan maguk készítik el pl. téglából, annyi dologra oda kell figyelni, hogy biztonságos legyen a tűzrakóhely, hogy javasolt inkább beszerezni egyet. A gyermekek szórakozását is biztosíthatod, ha beszerzel néhány kültéri kerti játékot, vagy lehetőséged van kialakítani egy játszóteret a számunkra. Amíg ők békésen eljátszanak benne, addig ti nyugodtan tudtok beszélgetni - Mondta soha senki semmikor XD )

Ha szeretnéd teljesen felszerelni a kertedet, az alábbi linkre kattintva megvásárolhatod további kerti kiegészítőnket.

kerti italtartó, hűtőláda

Mit tárolhatsz még a minibárban?

Nem csak az alkoholmentes, vagy alkoholos italokat tárolhatod a minibárban, az üdítős üvegek is pont elférnek benne. Ha szeretnéd hidegen tartani az elfogyasztásra szánt gyümölcsöket a gyerekeknek, bátran helyezd bele, ha van még benne hely. Bár hihetetlenül hangozhat, sokszor kínálhatod nekik alternatívaként fagylalt helyett – azt minden nap úgysem lehet enni.

Régen minden hűtőláda jobb volt?

Manapság számtalan módon tárolhatjuk az ételeinket, italainkat – és azok hőmérsékletét szabályozni is tudjuk, hogy tovább frissek maradjanak. Régebben nem volt ez így, ezért nagyanyáinknak különféle praktikákat kellett igénybe venniük, ha ugyanezt el szerették volna érni.

A nyári melegben – ami azért nem a ma megszokott 37fokot jelentette-, a hűvös kamrában elég sok élelmiszer elállt, azonban többnyire ez nem volt elég. Értelemszerűen télen a hidegben kiakasztott élelmiszer nem romlott meg, de hazánkban az uralkodó négy évszak ezt a módszert nem tette mindig lehetővé. Tartósításra kellett hát adják fejüket, aminek a befőzés, szárítás, fermentálás és aszalás is a szerves részét képezte.

Még régebben gödörbe ásva a hideg föld segített őseinknek ugyanebben, amit szalmával béleltek, hogy szigeteljék azt. Jéggel töltötték meg télen, és ha gyakran ásol, tudod, bizonyos rétegekben már elég hideg a föld is, szóval valójában ez sem szükséges hozzá.

A tej tartósítása különösen nagy kihívást jelentett, azonban ezt is okosan megoldották a különféle erjesztéses feldolgozási módokkal – vaj, tejszín, túrók, tejfölök, kefir, aludt tej, stb.

Szóval te most igazán hálás lehetsz a technika vívmányaiért, mert nem kell a gyönyörű gyepedben gödröt ásnod, hogy lehűtsd az italodat, bőven elég, ha a Profibarkács kínálatában elérhető minibár egyikét megveszed a teraszodra. Kialakításának köszönhetően sokáig frissen és hűvösen tart bármit, amit beleraksz. Kínálatunkban az ALLIBERT ICE CUBE kerti hűtőládáját vásárolhatod meg.

Gyakori kérdések italtartó, kerti hűtláda vásárlásakor

 

 

Miért jó egy kerti hűtőláda, minibár?

Egy minibárral, vagy italtartóval felszerelt háztartásban soha nem fordulhat elő, hogy kihűlt italokat kell kínálnod a vendégeidnek. Praktikus kis asztalnyi mérete miatt, bárhová elhelyezheted a teraszon, hogy aztán mindig kéznél legyen az összejöveteleken. Már csak a jeget kell beszerezned és kezdődhet a buli!

Milyen célra használhatom még az italtartót?

Többfunkciós, így asztalkának, vagy egyéb tárolóegységnek is használhatod, amikor éppen nem az italaidat hűtöd benne.

Hogyan tisztítsam a műrattan minibárt?

Tisztítása roppant egyszerű, anyagának köszönhetően (műanyag) egy nedves szivaccsal vagy ronggyal is megtisztíthatod.