Kézi reflektor

A kézi reflektor egy remel megoldás, ha gyorsan kell javítani a fényviszonyokon, de az elemlámpánál erősebb világítás szükséges. Az erős és fehér színű fény is segít, hogy a távolba is tudjunk vele világítani Ez egy nagyon praktikus eszköz, ha a fényviszonyok korlátozottak. A másik nagy haszna ennek az eszköznek, hogy hosszú időn keresztül üzemképes tud maradni, ezért mindenki számára megéri a befektetés egy kézi reflektorba. A termékek gyártója, illetve az eszközök paraméterei miatt megéri elolvasni a lap alján található szócikket, hogy jobban meg tudjuk ismerni a kézi reflektorokat.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
4 090 Ft - 16 590 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
9 termék
9 termék

A kézi reflektor előnyei

 

A kézi reflektor biztosítja, hogy olyan területeken, ahol az áramforrás nem áll rendelkezésre képesek legyünk hatékonyan dolgozni. Ez számos munkaterületen nagy segítség. Az eszközzel minden olyan helyen, ahol korlátozottak a fényviszonyok, képesek vagyunk arra, hogy megfelelő világítás mellett tudjuk végrehajtani az elvégzendő feladatot. Mivel viszonylag kicsi a teljesítménye, ezért egy ilyen darab nagyon sokáig eláll, üzemképessége nem avul el. Ellenben a kibocsátott fény erőssége nagy, kevesebb energiával nagyobb hatékonyságra képes, mint a hagyományos izzó. Ez természetesen a led-nek köszönhető.

Ha még nagyobb területet kell bevilágtani, akkor állványos munkalámpáinkat ajánljuk.

 

Kézi reflektor gyártók 

A Yato az egyik legkiválóbb ár-érték aránnyal rendelkező szerszám és barkácskiegészítő gyártó. Ez a márka az otthoni barkácshoz felső kategóriájába számít, minősége kiváló. Bátran ajánljuk vásárlóinknak, méltán nagyon népszerű termékek! Mi a profibarkács.hu csapatában különösen az apró kiegészítőik miatt és a szerszámgépek sokoldalúsága, minősége miatt kedveljük ezt a márkát. Termékeiket modern, szép design jellemzi, a kínálat pedig folyamatosan nő. Mivel a profibarkács.hu közvetlenül a toya-val van kapcsolatban és kiemelt magyarországi partnerük vagyunk, ezért garantálni tudjuk a gyors házhozszállítást és szuper árakat.

Jelenleg már több, mint 3500 termékcikket forgalmazunk ettől a gyártótól. Egyre több és több található meg saját készletünkön, igyekszünk mindent tartani vásárlóink kedvenceiből.

 

Az Einhell, valamint a Graphite is gyárt akkumulátoros kézi reflektorokat, mindegyik kiváló, megbízható minőség, a hozzájuk tartozó akkut és akku töltőt is megvásárolhatja nálunk. Ha egy pót akkut is tart kéznél, akkor egészen biztosan nem érheti meglepetés, a megvilágítás folyamatos lesz.

 

A Yato akkus ledlámpa 1200 lumen, ez egy hagyományos kézbe tervezett világító eszköz, nagy teljesítménnyel, ami energiahatékonyságának köszönhetően sokáig használható, feltöltése pedig gyors és egyszerű. Ez a termék minden igénynek megfelel, a kialakítás lehetővé teszi, hogy a kezünkben biztosan tudjuk tartani, akárcsak egy zseblámpát.

Kézi reflektorral kapcsolatos vásárlói  kérdések

Rendelkeznek- e ezek a kézi reflektorok túltöltés elleni védelemmel?

Igen, emiatt használatuk gazdaságos és biztonságos

Mi a LED előnye?

A kimeneti fény előállításához alacsony áramerősséget és feszültséget igényelnek, kicsi a fogyasztásuk, kevéssé melegszenek.

Miért jobb egy kézi reflektor, mint egy zseblámpa?

Lényegesen messzebbre lehet világítani vele, és a fénye is erősebb, az akksis kivitel miatt pedig hoaaszabb az üzemideje is.