H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Kézi reflektor

A kézi reflektor egy remel megoldás, ha gyorsan kell javítani a fényviszonyokon, de az elemlámpánál erősebb világítás szükséges. Az erős és fehér színű fény is segít, hogy a távolba is tudjunk vele világítani Ez egy nagyon praktikus eszköz, ha a fényviszonyok korlátozottak. A másik nagy haszna ennek az eszköznek, hogy hosszú időn keresztül üzemképes tud maradni, ezért mindenki számára megéri a befektetés egy kézi reflektorba. A termékek gyártója, illetve az eszközök paraméterei miatt megéri elolvasni a lap alján található szócikket, hogy jobban meg tudjuk ismerni a kézi reflektorokat.


7termék 17
7termék 17

A kézi reflektor előnyei

 

A kézi reflektor biztosítja, hogy olyan területeken, ahol az áramforrás nem áll rendelkezésre képesek legyünk hatékonyan dolgozni. Ez számos munkaterületen nagy segítség. Az eszközzel minden olyan helyen, ahol korlátozottak a fényviszonyok, képesek vagyunk arra, hogy megfelelő világítás mellett tudjuk végrehajtani az elvégzendő feladatot. Mivel viszonylag kicsi a teljesítménye, ezért egy ilyen darab nagyon sokáig eláll, üzemképessége nem avul el. Ellenben a kibocsátott fény erőssége nagy, kevesebb energiával nagyobb hatékonyságra képes, mint a hagyományos izzó. Ez természetesen a led-nek köszönhető.

Ha még nagyobb területet kell bevilágtani, akkor állványos munkalámpáinkat ajánljuk.

 

Mi az a led technológia?

 

A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás. Másik neve, a led szó az angol light-emitting diode (=fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik. A dióda által kibocsátott fény színe a félvezető anyag összetételétől, ötvözőitől függ. A led inkoherens keskeny spektrumú fényt bocsát ki.

 

Működése

A fény úgy keletkezik, hogy a diódára kapcsolt elektromos áram a dióda anyagában levő atomok elektronjait gerjeszti, amitől azok nagyobb energiaszintű atompályára lépnek, majd miközben visszatérnek eredeti energiaszintjükre, fotonokat bocsátanak ki (a fényelektromos jelenség fordítottja). Nyitóirányú áram esetén a pn átmeneten az elektronok az n rétegből a p-be, a lyukak a p rétegből az n-be diffundálnak. A diffúziós kisebbségi és többségi töltéshordozók között rekombinációs folyamat indul meg, melynek során a felszabaduló energia fotonok formájában kisugárzódik. Nagyobb feszültség hatására nagyobb a kisugárzott fotonok mennyisége, egészen egy bizonyos nyitóirányú áramértékig, ahonnan már nem számottevő a változás.

A sugárzás csak úgy jöhet létre, ha az elektronok átkerülnek a nagy energiájú vezetési sávból a kisebb energiájú vegyértéksávba. Az elektron ezen állapota nem stabil, egy kis idő elteltével visszaugrik az eredeti atompályájára. A többletenergia, amivel előzőleg képes volt feljebb lépni, sugárzás formájában hagyja el az atomot. Ez a sugárzás a hullámhossztól függő (lásd a táblázatot) fény formájában jelentkezik. A rekombinációknak körülbelül az 1%-a jár fotonkibocsátással, míg a többi hőtermeléssel. Régen a legnagyobb hatásfokkal az infravörös fénydióda rendelkezett (1-5%), a többinél ez 0,05% alatt volt, ám a mai led-ek már elérik a 20%-os hatásfokot is.

A led-ek előnye, hogy a kimeneti fény előállításához alacsony áramerősséget és feszültséget igényelnek, kicsi a fogyasztásuk, kevéssé melegszenek, nagy a kapcsolási sebességük, kis helyen elférnek, ütésállók és nagy az élettartamuk.

 

Kézi reflektor gyártók 

A Yato az egyik legkiválóbb ár-érték aránnyal rendelkező szerszám és barkácskiegészítő gyártó. Ez a márka az otthoni barkácshoz felső kategóriájába számít, minősége kiváló. Bátran ajánljuk vásárlóinknak, méltán nagyon népszerű termékek! Mi a profibarkács.hu csapatában különösen az apró kiegészítőik miatt és a szerszámgépek sokoldalúsága, minősége miatt kedveljük ezt a márkát. Termékeiket modern, szép design jellemzi, a kínálat pedig folyamatosan nő. Mivel a profibarkács.hu közvetlenül a toya-val van kapcsolatban és kiemelt magyarországi partnerük vagyunk, ezért garantálni tudjuk a gyors házhozszállítást és szuper árakat.

Jelenleg már több, mint 3500 termékcikket forgalmazunk ettől a gyártótól. Egyre több és több található meg saját készletünkön, igyekszünk mindent tartani vásárlóink kedvenceiből.

 

Az Einhell, valamint a Graphite is gyárt akkumulátoros kézi reflektorokat, mindegyik kiváló, megbízható minőség, a hozzájuk tartozó akkut és akku töltőt is megvásárolhatja nálunk. Ha egy pót akkut is tart kéznél, akkor egészen biztosan nem érheti meglepetés, a megvilágítás folyamatos lesz.

 

A Yato akkus ledlámpa 1200 lumen, ez egy hagyományos kézbe tervezett világító eszköz, nagy teljesítménnyel, ami energiahatékonyságának köszönhetően sokáig használható, feltöltése pedig gyors és egyszerű. Ez a termék minden igénynek megfelel, a kialakítás lehetővé teszi, hogy a kezünkben biztosan tudjuk tartani, akárcsak egy zseblámpát

 Kézi reflektorral kapcsolatos vásárlói  kérdések

 

Rendelkeznek- e ezek a kézi reflektorok túltöltés elleni védelemmel?

Igen, emiatt használatuk gazdaságos és biztonságos

Mi a LED előnye?

A kimeneti fény előállításához alacsony áramerősséget és feszültséget igényelnek, kicsi a fogyasztásuk, kevéssé melegszenek.

Miért jobb egy kézi reflektor, mint egy zseblámpa?

Lényegesen messzebbre lehet világítani vele, és a fénye is erősebb, az akksis kivitel miatt pedig hoaaszabb az üzemideje is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
6 590 Ft - 12 990 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!