H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Kertépítési ötletek és kertművelési projektek

Idő - Teljes délután
Idő - Több nap
Kategória - Kertépítési ötletek és kertművelési projektek
Kategória - Kertgondozás és haszonnövények
Kategória - Kültéri ötletek és projektek
Nehézség - 2
Nehézség - 3
Típus - Ötletgyűjtemény
Típus - Útmutató
Típus - Vásárlási segéd

Mikor a legjobb fát ültetni? A tavasz vagy az ősz folyamán? Egy ázsiai mondás szerint a legjobb időpont húsz éve lett volna, de a második legjobb MOST van.

Milyen térkövet válassz az udvarra? Az attól is függ, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve. Ezt a témát járjuk körbe!

A Profibarkácson is óriási a választék a különböző típusú és teljesítményű szivattyúkból, egy kis odafigyeléssel, néhány számítással bárki megtalálhatja a számára ideális típusú és teljesítményű szivattyút.

Öntözőrendszer Házilag
Útmutató
Nehézség

Ebben a bejegyzésben az öntözőrendszer házilag történő telepítésében szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik éreznek magukban affinitást, hogy belevágjanak.

Kerti Tó Építése Házilag - 8 Lépésben
Útmutató
Nehézség

Egy gondosan tervezett, kivitelezett és rendszeresen karbantartott tó a kertünk, otthonunk ékessége lesz. A barkács Feng Shui szerint egy kerti tó hozzájárul a chi vagyis az éltető energia áramlásához. 

Tény, hogy sokkal szebb a kert, ha praktikusan ágyásszegéllyel vannak elválasztva a virágágyások, zöldségágyások, a gyep vagy a mulcsos rész, a kavicsos területek és az örökzöld sarok. 

Műfű Lerakása - 6 Egyszerű Lépésben
Útmutató
Nehézség
Idő: Teljes délután
Kültéri ötletek és projektek

Ha a műfüvet választjuk, akkor egyben a kényelmet is választjuk. Egész évben gyönyörködhetünk a csodálatos zöld kertben

Kerti Munkák Februárban
Útmutató
Nehézség

A gondos kertész tudja mik a kerti munkák februárban, beszerzi a szükséges vetőmagokat, nekikészül a palántázásnak, rendezkedik a kertben.

Rengeteg a tennivaló a kertben ősszel (is), de azért az őszi kerti munkák elvégzése közben mindig iktassunk be egy kis pihenőt, amikor élvezhetjük az őszi kert nyújtotta csodát. 

Egy kerti tó ötlete szinte minden kerttulajdonosban felmerül előbb vagy utóbb. Mindenki vágyik a víz csobogó hangját, a nád susogását hallani vagy éppen a békésen úszkáló halakat figyelni.

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!