Kültéri falilámpa

A kültéri falilámpa otthonosabbá teszi környezetét, használatával elősegíti a normál fényviszonyok biztosítását a kertben. A lámpák kiváló minőségűek, kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a szélsőséges időjárási viszonyok miatt fellépő rongálódásnak és elhasználódásnak, a víz nem képes bejutni a belső részbe, mert a külső borítás ezt megakadályozza. Általában a ház külső falán kapnak helyet ezek a termékek, amiknek a teljesítménye elegendő a homlokzatok, házszámok vagy egyéb alkalmas házrészek megvilágítására.. A kültéri falilámpákról részletesen beszámolunk a lap alján található szócikkben, részletes információkért görgessen lejjebb!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
3 190 Ft - 9 190 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
17 termék
17 termék

Hogyan működik a kültéri falilámpa?

 

Aejáratok és oldalfalak megvilágításához a falilámpa a legideálisabb választás. Kültéri fali lámpa ugyanolyan módon működik, mint az összes többi áramhálózatra kapcsolt, hagyományos izzó, mivel azonban a fal külső oldalára találták ki, külalakjában tükrözi a kinti viszonyokhoz alkalmazkodó megjelenést és funkciójában illeszkedik az időjárás miatt bekövetkező  körülményekhez, vagyis a külső burkolat védelmet ad a belső áramkörnek. Ezek a lámpák külterületre lettek tervezve, teljesítményük is alkalmassá teszi őket arra, hogy az éjszakai látásviszonyokat javítsák. Gyakorta rozsdamentes acélból készülnek, hogy a felszerelés után hosszú időn keresztül meg tudja őrizni állagát. Ezekben a lámpákban elhelyezhetnek hagyományos izzókat, de megtalálható már közöttük a led-es verzió is, amelyet azért javasolunk inkább, mert az erős fehér fény a külterületen is jobban terjed, mint a normál izzó fénye, előnye pedig többek között az is, hogy kis teljesítménnyel dolgozik, de nagy fénykibocsátást tud elérhetővé tenni. A led megtalálható számos termékünkben

 

A kültéri falilámpában megtalálható led

A világító dióda félvezető anyagból készült fényforrás. Másik neve, a led szó az angol light-emitting diode (=fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik. A dióda által kibocsátott fény színe a félvezető anyag összetételétől, ötvözőitől függ. A led inkoherens keskeny spektrumú fényt bocsát ki.

 • A LED fényforrásoknál a fehér fénynek is különböző árnyalati vannak, amit színhőmérsékletben (Kelvin) szokás kifejezni. 2700-3400K közötti érték az ún. melegfehér (a beltéri világításnál megszokott „sárgás” fény); 3500-4900K között középfehérről; míg 5000K fölött hidegfehérről beszélhetünk. A legtermészetesebb fehér fényt a 4000K-es fényforrások, lámpák adják.

A led megtalálható számos termékünkben, mint például a reflektorban, kézi reflektorban, webáruházunkban érdemes megtekinteni ezeket a termékeket is.

 

Kültéri falilámpát gyártó márkák

A Steck, Yato és Neo három nagyszerű márka, amik már évtizedes tapasztalattal állítják elő a legkülönfélébb eszközöket és szerszámokat, valamint építőipari, kertipari, autóipari kiegészítőket és alkatrészeket  Általában a termékek anyagai olyan erős és időtálló anyagokból készülnek el, amik a használó előnyére vannak, mert a megvásárolt termékek garanciája is egyben, hogy üzemképesek tudnak maradni és ellen tudnak állni az időnek és ezáltal megőrzik állagukat rendes használat mellett sokáig. 

 Kültéri falilámpa

Neo kültéri dupla falilámpa, 2x35w, 105x76x210mm, rozsdamentes acél

Kültéri dupla ezüst 99-083 lámpa a neo-tól egy falra szerelhető világforrás, amely rozsdamentes acélból készült, modern, cső alakú házban található. Kettős, pontszerű és hatékony megvilágítást biztosít homlokzatok, ablakok, táblák vagy házszámok számára. Követi a minimalista, univerzális kültéri lámpák divatos trendjét. Időjárásálló és ip44-es besorolással rendelkezik. Kettős izzótartója gu10-es. 2 x 35 w teljesítményt biztosít. A lámpa megkapta a ce biztonsági tanúsítványt.

A fenti termék leírásból is jól látható, hogy ez egy nagyszerű eszköz a neo gyártásában, mely megkapta a szükséges tanúsítványokat a megfelelő működéséről, ezért is esett erre a termékajánlatra a bemutatónk. Azonban lentebb közöljük egy másik lámpa paramétereit, ezt is javasoljuk, hogy kísérje figyelemmel:

 

Steck poppy kültéri fali lámpa, 32 led

Részletek

 • Rozsdamentes acél test
 • Tiszta pc diffúzor
 • 32 db melegfehér led
 • Feszültség: 220v-230v ~50hz/60hz
 • Max. 3,2w (32x0,1w)
 • Védelmi fokozat: ip44
 • Fényerő: 320 lumen
 • Sugárzási szög: 360°
 • Színhőmérséklet: 3000k
 • Energiahatékonysági osztály: a – a++
 • Méret: ø76*180mm

Ebben a termékben már led található, amit azért is javasolunk, mert modern a működése, így képes sokáig üzemképes maradni, és a fénye is erős, hatótávolsága messzire elterjed és jó megvilágítást biztosít. Ez a lámpa úgy lett tervezve, hogy 360 fokban tudjon világítani, így ha az elhelyezés megfelelő, már egy darab is remek teljesítményt és megvilágítást tud eredményezni. Több darab megvásárlásával biztosítani lehet a teljes kültéri világítást a ház több pontján, melynek fogyasztása alacsony, mégis erős és megbízható fényt szolgáltat.

 

Gyakori kérdések a kültéri világítás, kültéri falilámpa vásárlásakor

Miért jó a ledes kültéri falilámpa?

Mert költséghatékony és nagy teljesítményű modern technológia, hosszú élettartammal.

Melyik fény adja a legtermészetesebb fehér fényt?

. A legtermészetesebb fehér fényt a 4000K-es fényforrások, lámpák adják.

Milyen IP védelemmel kell rendelkezni egy kültéri lámpának?

Legalább IP 44-es (Ingress Protection) védelemmel ellátott terméket válasszunk, ami véd a fröccsenő víz, rovarok és apró törmelékek ellen