Benzinmotoros rotációs kapa

Egy szép kerthez kapa is kell, és hogy megkönnyítsük a kert rendbe tételét ajánljuk benzinmotoros kapálógépünket. Persze ez a gép főleg nagyobb kerteknél jöhet jól hiszen egy kisebb kerthez nem feltétlen kell ilyen hatásfokú gépet vásárolnunk. Ehhez ajánljuk kézi kapáinkat. Mint minden tevékenységnek, ennek is jobb, ha utána járunk alaposan, hogy mik a lépései. Mielőtt neki esünk kertünknek, fontos hogy pontosan megtervezzük mit is a cél, milyen eredményt várunk.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
89 990 Ft - 1 559 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Teljesítmény  (LE)
-
2 LE - 15 LE
Motor típusa
Munkaszélesség  (cm)
-
25 cm - 120 cm
Maximális munkamélység  (cm)
-
16 cm - 39 cm
Kapatagok száma
-
4 - 8
Termék státusza
Szűrés és rendezés
44 termék
44 termék

Nem mindegy, hogy kertünket díszkertnek szánjuk, vagy inkább termesztenénk is pár hasznos növényt esetleg zöldséget, gyümölcsöt. Egyértelmű hogy itt is fontos ügyelnünk testi épségünkre, ezért használjunk munkavédelmi eszközöket.Nl kertészkedés közben elengedhetetlen hogy a földön térdeljük, ezért ajánljuk térdvédőinket is.

 

Miért fontos a kapálás és egy jó benzines kapálógép

Két okból kapálunk. Egyik, hogy megforgassuk a növények alatti földet, vagyis felfrissítsük, a másik oka pedig a gyom vagy gaz irtása. Mindkettőhöz nagyon jól tud jönn egy kapa, de még jobban egy rotációs kapa! Általában a benzines gépek a legnépszerűbbek. Ennél a géptípusnál pedig különösen nagy jelentősége van, hiszen kinn a határban nem feltétlenül lesz áramforrás a közelben. Ez persze a kínálaton is meglátszik, a benzines kapálógépek dominálnak.

 

Benzinmotoros rotációs kapa rendelés

Ne feledje cégünk önért van és vevőorientált hozzáállásunkkal minden vásárlóink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni, ezért megrendelése után pár napon belül kiszállítjuk megrendelt termékét. Áraink pedig magukért beszélnek, hiszen szlogenünk is így szól, hogy ”Profi szerszámot barkács áron „itt a profibarkacs.hu-n.