Kárpitleszedő és -rögzítő

Ezek a kárpitleszedő és - rögzítő szerszámok minden autó típushoz alkalmazhatóak. A kárpitot és a patentokat az autó megkarcolás nélkül lehet velük eltávolítani, ezért nélkülözhetetlen szerszámok azoknak, kaik autó javítással foglalkoznak, de hobbi autószerelők is neki futhatnak ennek a feladatnak. Ezek a sokoldalúan használható szerszámok készletben is megvásárolhatóak, így minden méretű patenthez kéznél lesz az ideális paraméterű kárpileszedő, kárpirögzítő szerszám. 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 590 Ft - 12 590 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
41 termék
41 termék

Kárpitleszedő és -rögzítő szerszámok előnyei

 

A kérpitleszedő és - rögzítő szerszámok olyan sokoldalú eszközök, amik elférnek a hobbi barkácsolók garázsában is, ha a kárpiton valmait időről időre javítani kell, de nem szeretnénk autószerelő műhelybe rohangálni vele. Kárpit kipattintó, kárpitkiszedő, kárpitlehúzó akár készletben is, így az autó belső terének megkarcolása nélkül távolítható el kárpit, vagy egyéb díszítő elemek, akár a nehezen hozzáférhető helyekről is.

Nagy szilárdságú műanyagból készülnek, ezért tartósak, hosszú időn keresztül szolgálnak. gyakori és erőteljes használatra készülnek.

Ha magunk állunk neki az autónk szerelésének, jó ha tartunk otthon autóemelőt, tartóbakot. Nálunk kiváló áron ezeket az autós eszközöket is megtalálod! Kiváló minőségű autószerelő szerszámok, autós kiegészítők profiknak, és hobbi szerelőknek egyaránt.

 

Kampós kárpitkiszedő

A kampók a pontos munkára specializálódtak mint pl. a fém, fa és műanyag elemek, tömítések leszedése a nehezen elérhető helyeken, amire a vasatagabb szerszámok alkalmatlanok. gumírozott markolatuk erős, stabil fogást bíztosít.

Kárpitlehúzó készlet

Speciális lehúzók autókárpitok és díszlécek szétszereléséhez. A készlet hat elemet tartalmaz a kárpit gyors eltávolításához bármely autó belsejéből. A készlet elemei edzett nylonból készülnek. Különleges profilokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kar használatát a kárpitkapcsok szétszerelésekor. Ennek a szettnek az a nagy előnye, hogy nem karcolja meg a kárpitokat és a lakkozott elemeket. Ez nagy hatással van az autó megfelelő esztétikai megjelenésére.

A NEO kárpitleszedő készlet elemei kiváló minőségű, kemény poliamidból készülnek. Lehetővé teszi a gépkocsik belső terében a kárpitok és díszlécek leszerelését a puha elemek és a kárpitrögzítő patentek megsérülésének kockázata nélkül. A készletben 11 db különböző alakú, a nehezen hozzáférhető helyeken is használható kárpitleszedő kapott helyet. A készlet praktikus tokba van csomagolva. Minden autószerelő és autórádió szerelő műhelyben hasznos. A NEO márka a professzionális igényeket is kielégíti.

Kárpit kiszedő készlet

Készletek kárpitozáshoz és autós rádió eltávolításhoz

Hasznos az autórádió, mérőóra, elektronikai berendezések eltávolításakor is. Tartós műanyagból készült elemek, amelyeknek köszönhetően nem töred ki a kárpit széleit, amikor aláássa. A készlet autókárpitos, karosszéria- és fényezőműhelyekben történő munkához ajánlott.

Gépkocsi rögzítő patent készletek

Rögzítő patent készlet is kapható,  a különböző márkájú gépjárművekhez. tartósan és megbízhatóan lehet vele a kárpitot rögzíteni.

 

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 270DB, MERCEDES

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 160DB, AUDI

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 300DB, RENAULT

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 345DB, PEUGEOT

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 350DB, VOLVO

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 370DB, MITSUBISHI

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 408DB, NISSAN

·         NEO GÉPKOCSI RÖGZÍTŐ PATENT KÉSZLET, 475DB, MAZDA

 

A NEO és YATO márka autószerelő szerszámai mindig megbízható megoldást jelentenek, ha autószerelésről van szó. Professzionáli műhelyekben is megállják a helyüket, de nagy segítséget jelentenek, ha csak szimplán magunk állnánk neki az autónk karbantartási munkálatainak, apróbb szerelési feladatoknak.

 

Gyakori kérdések a kárpit kiszedő, kárpit leszedő és rögzítő készletekről

Érdemes magunk neki állni az autó kárpit leszedésének?

Aki jó kézügyességgel rendelkezik, és elég elszánt azoknak érdemes, de csak megfelelő célszerszámok hazsnálatával.

Mennyire ellenállóak, tartósak ezek a szerszámok?

Az autó kárpitos szerszámok kiváló minőségűek, ellenálló, nagy szilárdságú anyagból készülnek

Kárpit rögzítő patenteket is lehet kapni?

Igen lehet, de mindig a megfelelő típust válasszuk a gépkocsi márkáknk szerint, mert ezek nem univerzálisak.