Akku és töltő szett

A Profibarkács kínálatában több, mint 20 féle akku és töltő szett közül választhatja ki szerszámgépjei, barkácsgépjei fennakadások nélküli működtetéséhez azt a típust, amelyikre szüksége van. A kínálatban az Einhell akku és töltőszettjei, Scheppach akkumulátorok, Scheppach gyorstöltők, Bosch akkumulátorok, töltők különböző paraméterekkel elérhetőek pár tízezer forinttól egészen a kétszázezer forinton felüli típusokig.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
9 990 Ft - 239 390 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Akkumulátor típusa
Akkumulátor feszültsége  (V)
-
18 V - 20 V
Akkumulátor kapacitása  (Ah)
-
2 Ah - 4 Ah
Gyorstöltő funkció
Termék státusza
Szűrés és rendezés
21 termék
21 termék

Mire szolgál az akku és töltőszett?

Az akku és töltőszettek olyan csomagot jelentenek, melyek egyben tartalmazzák az akkumulátort, mely tölthető és a hozzájuk alkalmas töltőt is. Ezek a komplett szettek különböző barkácsgépek, szerszámgépek energiaellátását tudják biztosítani. Fúrók, csavarbehajtók, körfűrészek, csiszolók és egyéb akkumulátoros szerszámok működtetését, vezeték nélküli, szabad mozgását teszik lehetővé az akkuszettek, töltőszettek.
Az akku és töltőszett gyártói mindig feltüntetik, hogy az adott csomag pontosan mit tartalmaz. Ha szettet vásárolunk, abban mindig van legalább egy akkumulátor és egy darab töltő. Az is feltüntetésre kerül, hány Voltos akkus géphez alkalmas!
Az induló árban általában egy akku és egy töltő van a szetten, de ha többet is kifizetünk érte, akár egy töltőt és két akkumulátort tartalmazó szettet is vásárolhatunk, mellyel garantáltan nem lesz állásidő. Amikor az egyik akku már töltést igényel, berakjuk a gyorstöltőbe, míg a másikkal folytathatjuk tovább a munkát. Nincs időveszteség, csak hatékony munkavégzés.

Miért népszerűek a Li-ion töltők az akku és töltőszettek között?

A Li-ion akkuk igen elterjedtek az akkumulátorok gyártásánál, az elterjedésük számos előnynek köszönhető:

  1. Nagy energiasűrűség: Az Li-ion akkumulátorok magasabb energiasűrűséggel rendelkeznek más típusú akkumulátorokhoz képest. Ez azt jelenti, hogy több energiát tudnak tárolni azonos tömeg vagy térfogat mellett.
  2. Kis önkisülés: Az Li-ion akkumulátoroknak alacsony az önkisülése, tehát a töltöttség jelentős mértékben megmarad, még hosszabb ideig is, amikor nincs használatban.
  3. Nincs memóriaeffektus: Az Li-ion akkumulátorok nem szenvednek a memóriaeffektus nevű jelenségtől, amely más típusú akkumulátoroknál jelentkezhet, és csökkentheti az akku kapacitását.
  4. Gyors töltési sebesség: Az Li-ion akkumulátorok gyorsan tölthetők. Rövid idő alatt jelentős töltöttséget lehet elérni, ami kényelmes a barkácsolók, szakemberek, szerszámgépet használók számára.
  5. Könnyű súly: Az Li-ion akkumulátorok kis súlyúak és könnyűek, ami kivétel nélkül mindig előnyös, gondoljunk csak egy fúrógép hosszanti fogására, tartására.
  6. Kevésbé terhelik a környezetet: A Li-ion akkumulátorok kevesebb környezetkárosító anyagot tartalmaznak, mint más típusú akkumulátorok.
  7. Hosszú élettartam: Megfelelő kezelés mellett az Li-ion akkumulátorok hosszú élettartammal rendelkeznek, tovább használhatóak a hagyományos akkumulátorokhoz képest kapacitásveszteség nélkül.

Akku és töltőszettek a Profibarkácson házhozszállítással

A Profibarkács vásárói megszokhatták, hogy szerszámaink, szerszámgépjeink, akku és töltőszettjeink is a legmagasabb minőséget képviselik, melyek akár a barkácsolást, a ház körüli munkákat vagy a szakmunkákat könnyen és hatékonyan, gyorsan, színvonalasan elvégezhetővé teszik.

Az akku és töltőszettek kínálatában is a legnagyobb gyártók akkumulátorai, töltői közül választhat, legyen szó Einhell, Scheppach vagy éppen a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő Bosch gyártó termékeiről.

Mielőtt kiválasztja a legjobb akku és töltőszettet, fontolja meg, ha nem szereti a tétlenséget, a kötelező várakozást, válasszon két akkumulátort tartalmazó szettet, ahol az egyik akkumulátor használati idejében a másik párhuzamosan töltődik, így sohasem kell várnia, haladhat a munka!

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy élvezhesse a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket minden további rendelésnél!