Garázs

Garázs, ponyvagarázs, ha gyors, és olcsó megoldás kell az autód tárolására. Egy kertben, vagy tanyán nem mindig van hely épített garázsnak, és sokszor csak átmeneti megoldásra van szükség, ami költséghatékonyan, illetve gyorsan felépíthető. Ha szeretnéd autódat, motorodat, esetleg kerti eszközeidet megvédeni az időjárás viszontagságaitól, akkár ezeket a garázs megoldásokat neked találták ki!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
99 990 Ft - 312 490 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
6 termék
6 termék

Garázs, ponyva garázs, ponyva pavilon

Mint a címben is olvasható, a ponyvagarázsok anyagának köszönhetően egy ilyen termék tulajdonosa könnyen kezelhető szerkezetet tud létrehozni gépjárműje számára, legyen szó tartós, hosszú ideig tartó rögzítésről, vagy akár csak ideiglenesen szeretnénk a tárolást biztosítani, a ponyvagarázs a tökéletes társ. A ponyvapavilon pedig annak a célnak érdekében lett fejlesztve, hogy a kertben található elemeket képesek legyünk biztonságos helyre tenni, akár a rend megteremtése végett, vagy az időjárási viszonyoktól szeretnénk az állagát megóvni, ezek a pavilonok biztos védelmet nyújtanak a tartósponyva anyagnak köszönhetően.

Hasonlóan egy masszív előtetőhöz, ez is hosszú ideig szolgálja használóját.

 

A ponyvagarázs előnyei

Pár éve végig sőpőrt az országon egy olyan jégeső, ami többezer gépjárművet tett tönkre. Akik addig halogatták a garázsépítést azután biztosan belevágtak. Sokan vannak ugyanakkor, akiknek telkén már nem fér el egy épített garázs, vagy csak átmeneti, költséghatékony megoldást szeretnének. A profibarkács kínálatában csupa olyan UV- és időjárásálló ponyagarázst talál, ami segít megőrizni égépjárműve, vag ykerti gépei épségét. 

 

Ha csak városi járművel közlekedünk, ajánlatunkban megtalálhatja az ennek megfelelő méretekkel rendelkező garázst is, illetve ha nagyobb szállító járművek tárolását szeretnénk kivitelezni, akkor is megtalálhatjuk az erre alkalmas szerkezeteket. Mielőtt dönt, győződjön meg arról, hogy a tárolásra szánt eszköz számára biztosan használható paraméterekkel rendelkezik a termék. Amennyiben ez evidens számára, figyelmébe ajánljuk, hogy a kijelölt helyre való telepítés során, ha tartós időn keresztül szeretnénk alkalmazni a szerkezetet, számolni kell az aljnövényzet kipusztulásával a napfény hiánya miatt, melyet a ponyvaszerkezet idéz elő, tehát a megfelelő alkalmazás, ha eleve kőszerkezetre vagy egyéb megmunkált talajra építjük fel a garázsokat, mert ezzel tudjuk megvalósítani a rendeltetésszerű használatból származó időtállóságot.

 ponyvagarázs

 Lanitplast ponyva garázs

 

Ebben a részben az oldalon található első terméket tesszük nagyító alá, de ezáltal alapos információt kaphat a többi termékről is. A Lanitplast márkának a gyártója a ShelterLogic Corp., mely az USA-ban található. A garázs anyaga kiváló minőségű szilárd ponyva. Ez az eszköz alkalmas a kertész, sport, medence, grill kemping és motoros kellékek tárolására is. A nagyobb méretű ponyva pavilon használható, mint kocsi beálló.

Ez a cég az egyik legismertebb gyártó a világon és egyben az egyik legmegbízhatóbb termékkínálattal rendelkezik. A garázsok és pavilonok masszív és tartós szerkezettel rendelkeznek, prémium korrózió gátló bevonattal, 35mm átmérőjű acél csövekből állnak össze, tehát a használója számára tökéletes biztonságot nyújthat, ha tárolni szeretné eszközeit.

 

A ponyvagarázs egyéb paraméterei, anyag összetétel

 

A szerkezetben található Shelterlock-féle 3x Steel Stabilizers összekötő rendszer erősíti az eszköz szilárdságát, A ponyva háromrétegű, szövött szürkészöld polietilén felhasználásával készült, mely ellenáll a szakadásnak, mert szilárd és termikusan is stabil marad. A rétegek el vannak látva UV blokkolóval, ezeknek a célja hogy megelőzze a ponyva fakulását, megőrizve a újszerű hatást és állagot. A Ponyvához rögzítő racsnik alkalmazását tudjuk használatba venni, mellyel szilárdan hozzá tudjuk rendelni a ponyvaanyagot az acélszerkezethez. Van egy bejárati rész is a szerkezetbe építve, ami egy cipzárral elzárható, illetve kinyitható.

 

Ponyvagarázsok és pavilonok tulajdonságainak összegzése

 

Összességében elmondhatjuk, hogy ezek a kültéri épület szerkezetek és tárolók olyan egyedi megoldást rejtenek magukban, ami megéri a befektetést a vásárló számára, mert hatékonyan tudja megvalósítani a szerkezet építését és bontását és könnyen tud vele védelmet létrehozni a kültéren tárolt elemek számára. A gyártó precizitáásnak és a termékek anyagösszetételének köszönhetően, nem jelent problémát az sem, hogy hosszú évekig szeretnénk élvezni ennek a terméknek az előnyeit, ugyanis a szerkezet és a ponyvában található rétegekben alkalmazott megoldások mind lehetővé teszik a használó számára, hogy akár évtizedekre is képes legyen arra, hogy biztonságos helyen tudja tárolni azokat a tárgyakat, melyek védelemre szorulnak. 

 

Gyakori kérdések a ponyvagarázsokkal kapcsolatban

Milyen anyagból készül a ponyagarázs váza?

A szerkezetben található Shelterlock-féle 3x Steel Stabilizers összekötő rendszer biztosítja a stabilitást és tartósságot

Mekkora a ponyvagarázs magassága?

2,4 M, 3,6 M a magasság a garázsok esetében, érdemes figyelembe venni, hogy milyen gépjármű tárolására szeretnénk alkalmazni, mert a magasság függvényében lehetséges hogy csak az egyik termék lesz majd megfelelő.

A ponyva bírja a tűző napot?

A ponyva UV álló, színtartó anyagból készült.