Fali szerszámtároló

Fali szerszámtartó segítségével rendszerezni tudja szerszámait, munkaeszközeit, mindig mindennek meglesz a helye, nem kell a keresgélésükkel feleslegesen időt tölteni és bosszankodni, hogy valami hiányzik. Akár otthon a garázsban, fészerben tartja szerszámait, akár műhelye, szervíze, üzeme van, a munkaeszközöknek átlátható, könnyen hozzáférhető helyen kell lenni, hogy egyszerű legyen megtalálni, elővenni és használat után ugyanoda visszahelyezni. A szerszámtárolók lehetnek falra szerelhetők, mágnesesek, kampósak, dobozok tárolására alkalmasak, minden szerszámnak találunk megfelelőt, az egészen pici csavaroktól, szegektől kezdve a csavarhúzón át a fúrógépig.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 490 Ft - 37 290 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
32 termék
32 termék

Fali szerszámtartó típusok

A szerszámok tárolására számtalan praktikus fali szerszámtartót találunk, mindegyiknek van előnye és hátránya, a kiválasztást kezdjük azzal, hogy átgondoljuk, mekkora helyünk van a tároláshoz, mit szeretnénk tárolni, ezek az eszközök felakasztva, esetleg mágnessel odafogatva vagy dobozban legyenek inkább.

A legelterjedtebb fali szerszám tárolók:

  • mágneses szerszámtartó sínek különböző méretekben
  • mágneses sínek készletben
  • mágneses fali panelek
  • befogó fejekkel rendelkező fali sínek
  • befogó fejes 1 db szerszám tárolására alkalmas – egy készletben több darab van belőle
  • akasztó készlet
  • szerszámtartó ládákhoz sín
  • szerszámtartó ládákhoz fali panel, hátfal
  • fali csavar és szerszám rendszerező többféle szerszám féléhez különböző méretekben
  • több befogó fejjel rendelkező, több darab szerszám tárolására alkalmas sín

Fali rendszerezők– mágneses szerszámtartó sínek

A mágneses fali szerszámtartóra könnyedén felhelyezhetők a fémből készült szerszámok, munkaeszközök (pl. kalapácsok, csavarhúzók, fogók), stabilan tartja ezeket és könnyű hozzáférést biztosít.

A mágneses fali tartók gyorsan és könnyedén rögzíthetők a falra vagy bútor oldalára.  Nem kizárólag a műhelyben, garázsban vehető haszna, a háztartásban is tárolhatunk rajta ollót, kést, csipeszt, konyhai eszközöket stb.

A mágneses tartók esetén a gyártók feltüntetik a maximális teherbírást, ezt mindig tartsuk be, hogy a szerszámaink biztonságosan tárolhatók legyenek, ne terheljük túl a mágneses sínt, nehogy leessenek a szerszámok, ezzel személyi sérülést okozva, vagy károsodást a szerszámban.

Ezek a fali sínek különböző hosszúságban elérhetőek, illetve több darabból álló szettben is megvásárolhatóak.

A mágneses tartók között találunk mágneses fali panelt is, mely több kiállással is rendelkezik, erre már nem kizárólag szerszámokat rögzíthetünk, hanem akár fúrógépet is masszívan megtart, sőt általában akasztókkal is rendelkezik pluszban. Porfestett kivitelben kaphatók.

Fali szerszámtároló – akasztó készletek

Igazán praktikus, ha a szerszámok tárolására akasztó készletet is beszerzünk, mert ezek különböző méretekben tartalmaznak jó minőségű akasztókat, melyekre kisebb, nagyobb szerszámokat tehetünk, lehetőséget biztosítanak nem fém szerszám tárolására is, ellenben a mágneses tartókkal. Ezek általában strapabíró porfestett kivitelben kaphatók.

Fali szerszámtartók – befogó fejek vagy több befogó fejes sín

A befogó fejes tárolók kiválóan példázzák, hogy egy szerszámtartó nem kizárólag műhely felszerelések tárolására alkalmas, ezek kiválóan alkalmazhatóak kerti szerszámok, sőt, háztartási takarítóeszközök rendszerezett tárolására is.

A befogó fejek vagy befogó fejekkel rendelkező sínek esetén a gyártók megadják azt az átmérőt, amely befogására képes a tároló (pl. gereblye nyél, felmosónyél), így igazán helytakarékos megoldás a garázson, műhelyen kívül is a kerti eszközök, seprűk, lapátok tárolására, vagy otthon a partvis, felmosó, poroló praktikus, rendezetten tartására.

Azok a sínek, amelyeken több befogó fej található, általában lehetőséget adnak arra, hogy a tárolt eszköz méretéhez, helyigényéhez igazodva a befogó fejet jobbra, balra csúsztathassuk, így egyiknek több, míg másiknak kevesebb helye lesz, igénytől függően.

Fali szerszámtartó fal ládákkal

A szerszámtartó panelek között nagyon népszerűek azok a típusok, melyekre különböző méretű tároló ládákat lehet rögzíteni, és így a legapróbb eszközöknek is meglesz a helyük, ráadásul rendszerezni lehet például a hasonló célt szolgáló, de különböző méretű szerszámokat egy dobozba vagy a csavarokat, szegeket, tipliket rendszerezetten, külön dobozokba tenni. A fali panelek, melyekhez tároló dobozokat lehet rögzíteni sok esetben kaphatóak szettben, amikor a panelhez a dobozokon kívül akasztók, kampók, szerszámtartó tálca, befogófejes tároló részek is találhatóak. A Topexnek is van több ilyen terméke is, ráadásul ezek később bővíthetőek, a dobozok variálhatóak, ha ugyanattól a gyártótól vásároljuk.

A fali panelek nagyon kedveltek szervízekben, műhelyekben, hiszen sokféle szerszámot tudunk rajtuk praktikusan tárolni, ráadásul lehetőséget ad a szerszámainkat méreteik szerint elhelyezni a legoptimálisabban, hiszen a dobozok elhelyezése, az akasztók, kiállások helye tetszés szerint alakítható a fali panelen, az egyedi igényeknek megfelelően. Aki otthon is szereti a rendet, igényli, hogy szerszámai, javítási, szerelési eszközei, kellékei kis helyen, átlátható módon legyenek rendszerezve, fali panelre mindenképpen szüksége van. Bővíthető, variálható, kis helyet foglal és sokféle szerszámnak megoldja a praktikus tárolását, így azok mindig kéznél lesznek, kézre esnek. Fali szerszámtartó

Szerszámok és hozzájuk fali szerszámtárolók a Profibarkács webáruházból

Webáruházunkban Topex, Neo, Handy, Extol, Yato, Garden of Eden, Wolfcraft, Hecht fali szerszámtartók széles választékából rendelheti meg az Ön garázsába, műhelyébe, fészerébe vagy háztartási helyiségébe leginkább alkalmas tárolót, legyen az mágneses sín, befogófejes tárolósín, dobozos fali panel, minden igényre van megoldás.

A szerszámok rendszerezése nagyon fontos a hatékony munkához, nem a keresgélésükkel megy el az idő, mindig mindent megtalál, amire szüksége van, ha tárolórendszert használ. Ráadásul a szerszámainak meghatározott helye lesz, nem hevernek szanaszét, nem piszkolódnak, karcolódnak a nem megfelelő tárolás miatt. Ha műhelyébe további tárolási ötleteket keres, tekintse meg műhelypolcainkat vagy praktikus szerszámkocsi ajánlatainkat.

Fali szerszámtartóval kapcsolatban felmerülő gyakori kérdések

Kerti munkaeszközök, gereblye, seprű, lapát tárolására mit ajánlanak?

Mindenképpen a befogófejes tároló lesz ezeknek megfelelő, akár a Hecht 5 darabos fali szerszámtartója, akár a Garden of Eden 4 részes fali tartója kiváló választás.

A szerszámtartó mágneses sínek hány kg súlyt bírnak el?

Ez gyártónként, termékenként változó, és természetesen függ a sín méretétől is. Általában 11-13 kg a maximum teherbírásuk.

A 43 darabos fali csavar és szerszám rendszerezőjük minden kiegészítőt tartalmaz?

A szerszámokon kívül minden benne van webáruházunkban megtekintheti pontosan mit tartalmaz a készlet.