Létra és fellépő

Szinte nincs ház körüli feladat vagy szakmunka,  amihez alkalmanként ne lenne szükség egy stabil és megbízható létrára, fellépőre vagy sámlira. Egy jó minőségű fellépőt csupán egyszer kell beszerezni, és hosszú évtizedekig megbízható segítőtárs lehet, mikor magasabbra kell felérni egy adott feladat elvégzéséhez. Webáruházunkban csak minőségi létrákat, sámlikat forgalmazunk, melyek időtállóak és minden körülmények között strapabíróak. Ha jól választasz akár éveken át magabiztosan állhatsz rájuk, hiszen nálunk a minőség garantált. Semmiképpen ne kockáztasd testi épségedet azzal, hogy létra és fellépő helyett más, nem megbízható eszközre, tárgyra állsz fel munkavégzés közben!

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
3 290 Ft - 112 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
7 termék
7 termék

Létra, fellépő

Webáruházunk kínálatában a legnagyobb márkák sámlijait, létráit, fellépőit forgalmazzuk, melyek más területen is bizonyították már termékeik megbízhatóságát. Vorel, Topex, Extol, csak hogy néhány nevet említsünk. Lássuk milyen létrák, fellépők rendelhetők nálunk:

 • Vorel háztartási létra 2 lépcsős
 • Vorel háztartási létra 3 lépcsős
 • Topex összecsukható sámli
 • Vorel alumínium teleszkópos létrák
 • Vorel multifunkciós létra
 • Extol teleszkópos létra

Mire használható a létra?

A létra szerkezete két párhuzamos oldalsó elemből és a köztük lévő fokokból áll. Léteznek egyenes és összecsukható (A-vonalú) típusok. Könnyen mozgatható és kis helyen is elfér. Jellemzően akkor használjuk, ha egy adott pontba próbálunk feljutni. Kevésbé stabil, különösen nagyobb magasságban. Áltálában kisebb teherbírású, mint a munkaállványok.

Otthon és munkavégzés közben is előállhat olyan helyzet, amikor nehezen ér el valamit, magasabbra kell felállni. Ez szerelésnél, barkácsolásnál, takarításnál, javítási munkáknál egyaránt felmerülő megoldandó helyzet. Ebben az esetben nagyszerűen bevethetőek az összecsukható létrák, amik kis helyen tárolhatók, és bármikor könnyedén hadra foghatók. Használaton kívül elteheti a kamrába vagy a garázsba, nem fognak nagy helyet. Ráadásul stabilak, és nem kell attól félni, miközben fúr, farag vagy éppen villanykörtét cserél, hogy felborul, összetöri magát vagy mást.

Az alumínium létrák a legelterjedtebbek a ház körüli munkáknál vagy a szakemberek eszközei között. Gondoljon csak a villanyszerelésre, festésre, asztalosmunkákra, nélkülözhetetlenek számukra is az alumínium létrák. Ezek általában 150 kg-ig terhelhetők és többféle méretben kaphatóak, eltérő lépcsőfok számmal rendelkeznek.

Milyen feladatok elvégzéséhez használhatjuk tehát a létrát?

 • Háztartásban kisebb munkák elvégzésére, mint függöny felhelyezése, villanykörte cseréje
 • Kisebb karbantartási munkák, például festés, javítás, szög beverés
 • Kertben fák metszése, külső dekoráció elhelyezése
 • Elektromos vagy építőipari feladatok, ahol nem szükséges a nagyobb stabilitás vagy nagy munkafelület

Létrák típusai

 • Egyenes létra; ezen belül egyrészes, vagy két- vagy többrészes
 • Összecsukható (A-alakú); szimpla vagy dupla összecsukható
 • Teleszkópos
 • Platform
 • Kombinált
 • Speciális: tető-, könyvtárlétrák

Sámlit, fellépőt minden háztartásba!

Egy stabil műanyag vagy alumínium fellépő, sámli is sokrétűen használható, főleg a háztartásban, garázsban, munkavégzés, takarítás, pakolás során. Ezeket a fellépőket egyébként gyerekek számára is beállíthatja a fürdőbe, hogy elérjék a mosdót, de akár kültéri medence, jakuzzi mellett is felállíthatóak a könnyű be- kiszállás céljából.

A sámlik lehetnek fa, műanyag, fém anyagból és kivitelezésüket tekintve fix vagy összecsukható típusok. Fellépőt könnyű elővenni akár a sarokból, akár a szekrény aljából, mikor egy magasabb polcot kell elérni, szekrény tetejét kell letörölni, szezonális kellékek, díszek felrakásához, leszedéséhez.

Létrák és fellépők rendelése házhozszállítással a Profibarkácson

Háztartásába, bármilyen munkavégzéshez, barkácsoláshoz szükséges létráját, fellépőjét megrendelheti a Profibarkácstól a legjobb árakon, házhozszállítással, kényelmesen!

Válassza a legnagyobb és elismert gyártók termékeit, hogy pénzéért a legjobbat kapja, minőségi eszközt, mellyel a munkavégzés nem csak könnyebb, de biztonságosabb is lesz.

Létrára, fellépőre, számtalan esetben szüksége lehet. Akár napi munkájához szükséges, akár a ház körüli feladatokhoz, egy jól megválasztott létra hatékony segítsége lesz minden körülmények között. Figyeljen rá, hogy megfelelő méretű legyen a kiválasztott létra, illetve a tárolását is gondolja át, hogy mindig kéznél legyen, de sosem legyen útban a létra.

 

Hogyan válassz létrát?

Az alumínium létrák hány kg-ig terhelhetők?

A legtöbb típus 150 kg teherbírású.

Műanyag vagy fém fellépő jobb?

Mindkettő megfelel a célnak, bizonyos esetekben a fém nagyobb stabilitást tud nyújtani, a műanyag pedig olcsóbb.

Háztartási célra pl. takarításhoz létrát vagy fellépőt vegyek?

Inkább háztartási létra javasolt, ezzel a magasabb polcokat is jobban eléri. A létrán állhat az alsó lépcsőfokon, amikor az is elég, a fellépőn viszont nem tud magasabbra lépni szükség esetén.