H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Létra és fellépő

Szinte nincs olyan szakmunka, ház körüli feladat, amihez alkalmanként ne lenne szükség egy stabil és megbízható létrára, fellépőre, munkaállványra vagy sámlira. Egy jó minőségű fellépőt csupán egyszer kell beszerezni, és hosszú évtizedekig megbízható segítőtársa lehet, mikor magasabbra kell felérnie egy adott feladat elvégzéséhez. Webáruházunkban csak minőségi létrákat, sámlikat forgalmazunk, melyek időtállóak és minden körülmények között strapabíróak. Semmiképpen ne kockáztassa testi épségét azzal, hogy létra és fellépő helyett más, nem megbízható eszközre, tárgyra áll fel munkavégzés közben!


10termék 110
10termék 110

Létra, munkaállvány, fellépő 

Webáruházunk kínálatában a legnagyobb márkák sámlijait, létráit, fellépőit forgalmazzuk, melyek más területen is bizonyították már termékeik megbízhatóságát. Vorel, Topex, Extol, csak hogy néhány nevet említsünk. Lássuk milyen létrák, fellépők rendelhetők nálunk:

  • Vorel háztartási létra 2 lépcsős
  • Vorel háztartási létra 3 lépcsős
  • Topex összecsukható sámli
  • Vorel alumínium teleszkópos létrák
  • Vorel multifunkciós létra
  • Összecsukható munkaállványok több méretben
  • Többfunkciós állvány
  • Extol teleszkópos létra

Mire használható a létra?

Otthon és munkavégzés közben is előállhat olyan helyzet, amikor nehezen ér el valamit, magasabbra kell felállni. Ez szerelésnél, barkácsolásnál, takarításnál, javítási munkáknál egyaránt felmerülő megoldandó helyzet. Ebben az esetben nagyszerűen bevethetőek az összecsukható létrák, amik kis helyen tárolhatók, és bármikor könnyedén hadra foghatók. Használaton kívül elteheti a kamrába vagy a garázsba, nem fognak nagy helyet. Ráadásul stabilak, és nem kell attól félni, miközben fúr, farag vagy éppen villanykörtét cserél, hogy felborul, összetöri magát vagy mást.

Az alumínium létrák a legelterjedtebbek a ház körüli munkáknál vagy a szakemberek eszközei között. Gondoljon csak a villanyszerelésre, festésre, asztalosmunkákra, nélkülözhetetlenek számukra is az alumínium létrák. Ezek általában 150 kg-ig terhelhetők és többféle méretben kaphatóak, eltérő lépcsőfok számmal rendelkeznek.

Létra

Sámlit, fellépőt minden háztartásba!

Egy stabil műanyag vagy alumínium fellépő, sámli is sokrétűen használható, főleg a háztartásban, garázsban, munkavégzés, takarítás, pakolás során. Ezeket a fellépőket egyébként gyerekek számára is beállíthatja a fürdőbe, hogy elérjék a mosdót, de akár kültéri medence, jakuzzi mellett is felállíthatóak a könnyű be- kiszállás céljából.

A sámlik lehetnek fa, műanyag, fém anyagból és kivitelezésüket tekintve fix vagy összecsukható típusok. Fellépőt könnyű elővenni akár a sarokból, akár a szekrény aljából, mikor egy magasabb polcot kell elérni, szekrény tetejét kell letörölni, szezonális kellékek, díszek felrakásához, leszedéséhez.

 

Munkaállványok a létrák, fellépők között

Bizonyos szakmunkák, építési munkák esetén szükségessé válnak a különböző munkaállványok, melyek a Profibarkácson is elérhetőek több méretben. Ezek szinte kivétel nélkül fémből készülnek, lehetnek mobil, guruló kivitelezésűek, létra vagy bak jellegűek.

Ha munkapadra, munkaasztalra, bakra is szüksége van, egy kattintással ez is a kosarába kerülhet, kiszállítjuk egyben!

Munkaállvány

G21 többfunkciós állvány a létrák, fellépők kategóriában

Webáruházunkban megtalálható a G21 többfunkciós állvány is, mely létra, állólétra is egyben. Többféleképpen is használható, létraként állítható magassággal, állólétraként vagy állványzatként. Két stabil tartólábbal rendelkezik. Nagyon egyszerű összeszerelni, szétszerelni, felállítható lépcsőre is, a magassága fokonként állítható. Stabil állvány, mely beltéri használatra is ajánlott például festésnél, tapétázásnál, mikor az állólétra nem elég kényelmes. Az állványzathoz biztonsági korlát is tartozik, mely a legszigorúbb európai előírásoknak is megfelel. Akár 150 kg-ig terhelhető, saját súlya pedig 20 kg alatti.

Létrák és fellépők rendelése házhozszállítással a Profibarkácson

Háztartásába, bármilyen munkavégzéshez, barkácsoláshoz szükséges létráját, fellépőjét, munkaállványát megrendelheti a Profibarkácstól a legjobb árakon, házhozszállítással, kényelmesen!

Válassza a legnagyobb és elismert gyártók termékeit, hogy pénzéért a legjobbat kapja, minőségi eszközt, mellyel a munkavégzés nem csak könnyebb, de biztonságosabb is lesz.

Létrára, fellépőre, munkaállványra számtalan esetben szüksége lehet. Akár napi munkájához szükséges, akár a ház körüli feladatokhoz, egy jól megválasztott létra hatékony segítsége lesz minden körülmények között. Figyeljen rá, hogy megfelelő méretű legyen a kiválasztott létra, állvány, illetve a tárolását is gondolja át, hogy mindig kéznél legyen, de sosem legyen útban a létra.  

Ha munkájához vagy garázsába beállítana egy stabil és kényelmes aláfekvőt vagy szerelőszéket, erre is vannak szuper ajánlataink,

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál járjon Önnek a törzsvásárlókat megillető kedvezmény.

Ha szívesen olvasna barkács, kert témában színes és aktuális tartalmakat, kövesse figyelemmel a Profibarkács Blogját, ahol mindig igyekszünk hasznos bejegyzésekkel és praktikus ötletekkel segíteni olvasóinkat.

Hogyan válassz létrát, vagy munkaállványt?

Az alumínium létrák hány kg-ig terhelhetők?

A legtöbb típus 150 kg teherbírású.

Műanyag vagy fém fellépő jobb?

Mindkettő megfelel a célnak, bizonyos esetekben a fém nagyobb stabilitást tud nyújtani, a műanyag pedig olcsóbb.

Háztartási célra pl. takarításhoz létrát vagy fellépőt vegyek?

Inkább háztartási létra javasolt, ezzel a magasabb polcokat is jobban eléri. A létrán állhat az alsó lépcsőfokon, amikor az is elég, a fellépőn viszont nem tud magasabbra lépni szükség esetén.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 190 Ft - 100 900 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!