Betontrowel

A Betontrowel vállalat közel 15 éve gyártja a gépeket, eszközöket a betonmegmunkáláshoz. Neve egybeforrt a minőségi termékekkel, a megbízható, hosszútávú használhatósággal, üzemeltetéssel. A betont és a betonozás folyamatát sokan ismerik, de az utómunkálatok elvégzése is legalább olyan fontos. A beton tömörítése, simítása, nedvesen tartása mind-mind elengedhetetlen a minőségi végeredményhez. A cég által gyártott berendezések hatékony társak ezekben a munkafolyamatokban, sőt, a több száz vagy ezer négyzetméteres betonozási munkálatoknál nélkülözhetetlenek a hatékonysághoz.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
5 290 Ft - 5 590 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
További méretek
Termék státusza
Szűrés és rendezés
92 termék
92 termék

A Betontrowelről

A belgiumi székhelyű vállalatot 2009-ben alapították, 13 éves tapasztalattal rendelkezik a betonmegmunkálás eszközeinek, gépeinek gyártásában. A márka világszerte ismert és elismert, az antwerpeni kikötő közelében található központból felkészült export divízió látja el a termékek szállításával kapcsolatos ügyintézést. A betonsimító és tömörítő berendezések gyártása a fő profil, elsődleges a vállalat számára a vásárlói elégedettség, a gépek, berendezések problémamentes üzemeltetésének biztosítása. 

Betontrowel eszközök, gépek

A belga cég által gyártott eszközök és berendezések az alábbi kategóriákba sorolhatók:

 • betonlehúzók, simítók
 • rotoros simítók
 • betonvibrátorok
 • felületmarók
 • hajlékonytengelyes szivattyúk
 • munkaterület megvilágítása

A vállalat betonfeldolgozó, megmunkáló berendezései a legtöbb igényt képesek lefedni, amely a betonozás, betonpadló kivitelezési munkálatok kapcsán a felhasználói oldalon felmerül. Európa szerte kiterjedt értékesítési és szerviz hálózattal rendelkezik.

Betontrowel

Betontrowel termékek a Profibarkácson

A betonmegmunkálás, feldolgozás eszközei nálunk is keresettek, így webáruházunkban igyekszünk az ezermester felhasználóktól kezdve az építőipari szakemberek, vállalkozások, vállalatok betonmegmunkálással kapcsolatban felmerülő eszköz és gépigényeire is megoldást kínálni. Választékunk a belga vállalat termékeiből igen széleskörű, megtalálhatók a:

 • kefék a kézi lehúzó lapok mellé
 • kefetartó sínek
 • kézi betonlehúzó lap szettek
 • lapvibrátorok
 • szárazanyag szórókocsi
 • rotoros betonsimítók
 • betonmarók
 • ikerrotoros betonsimítók
 • teleszkópos nyelek
 • betonlehúzó lapok

Betontrowel kefék és betonlehúzó lapok, szettek

A kézi lehúzó lapokhoz ajánljuk a keféket, ezekkel elvégezhető a felület érdesítése, például csúszásmentesítés. Kefetartó sín szükséges hozzájuk, arra szerelhetők fel a kefék. Webáruházunkban 90/120/150 cm-es kefékből tud választani.

A kézi betonlehúzók praktikus kialakításúak, könnyen kezelhetők, manuálisan biztosítják a friss beton elegyengetését vagy éppen a felületmintázat is kialakítható velük. A szettekben a lehúzók hosszú nyele a munkavégzést végző személytől távolabb eső részek elérését is lehetővé teszi. A lehúzó lapok könnyűek (alumínium-magnézium ötvözet) a mozgatáshoz, és szinte tapadásmentesen siklanak. Szettben 90/120/150/180 cm-es méretben rendelhetők. A nyelek mozgatásával könnyen megfelelő irányba állítható a lehúzólap, még a könnyű beton is elbírja, nem süllyed bele.

Betontrowel szárazanyag szórókocsi

A szárazanyag szórókocsi kiválóan alkalmazható poranyagok egyenletes és gyors eloszlatására a gépi simítás előtt. A kiszórt adalékanyag a betonsimítás után egybeköt a betonpadló anyagával, sima és jó minőségű felületet eredményez. Akár 100 kg poranyag is betölthető egyszerre, a kiszórt mennyiség pedig precízen szabályozható.

Betontrowel lapvibrátorok

A legtöbb talaj – és betonfelület gyors és pontos tömörítése elvégezhető a lapvibrátorok segítségével. A zárt alvázú motorvédelmi megoldás rendkívül praktikus föld, homok, szennyeződés behatolás ellen. Erőteljes tömörítési hatékonyság jellemzi ezeket, ami a gépek súlyából és a motorok teljesítményéből ered. Rezgéscsökkentett, megerősített vezetőkar a komfortos munkavégzésért, az állítható gázkarral egyszerű a manőverezés. Strapabíró öntöttvas talppal rendelkeznek, alumínium ékszíjburkolattal.

Betontrowel rotoros betonsimítók

A HONDA motorral felszerelt rotoros betonsimítók kiváló műszaki megoldásokkal, masszív kialakítással és precíz működéssel kényelmessé és egyszerűvé teszik a betonsimítást. A vezetőkar rendkívül masszív, a betonsimítón védőcsöves kábelvédelem van a kábelek sérülésének elkerülése érdekében.

Betontrowel ikerrotoros betonsimítók

Ha olyan vállalkozása van, vagy olyan szakmája, ahol akár naponta több száz négyzetméter betonsimítást kell elvégezni, mindenképpen ikerrotoros betonsimítóban érdemes gondokodni! Ezek már ráülős kivitelezésűek, komfortos munkavégzést tesznek lehetővé. Aljzatbetonok készítéséhez és padlóburkolás előkészítéséhez is használhatja, teljesen sima betonfelület érhető el használatukkal. A durva simítást először a simítótányérral kell elvégezni, majd ezután a glettelő lapátok segítségével alakítható ki a végső felület. Könnyen irányítható berendezések, strapabíró kialakítással.

 

 

Betontrowel gépek és eszközök a Profibarkácson

Webáruházunkban az évtizedes tapasztalattal rendelkező belga gyártó legkeresettebb betonmegmunkáló eszközeit, gépeit rendelheti meg. A kézi simítók bármilyen betonozási, építési munkánál nélkülözhetetlenek, a gépek nélkül pedig nem lehetne hatékonyan és határidőre elvégezni több száz, több ezer négyzetméter beton tömörítését, simítását. Gépkölcsönzők is megelégedéssel tartják a Betontrowel termékeit gépparkjukban, hiszen a berendezések megbízhatóak, erősek és minimális szervízigényük van, csak karbantartani kell és használni!

A minőségi alkatrészekből gyártott betonmegmunkáló gépekbe fektetett tőke hamar megtérül, hiszen a munkát hatékonnyá, egyszerűvé teszik, ráadásul ritkán fordul elő, hogy javítani kell. Nem véletlen a márka népszerűsége világszerte, a betonmegmunkálás egyik vezető gyártójaként tekintenek rá.

Regisztráljon hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön az aktuális akciókról, hírekről, blogbejegyzésekről, melyekből hasznos információkhoz juthat. Már első rendelése után élvezheti a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket, melyekkel még olcsóbban juthat a kiszemelt termékekhez.

 

Segítség Betontrowel termékek vásárlásához

A Betontrowel lengyel cég?

Nem, belga cég, 2009 óta van jelen a betonmegmunkálás piacán az általa gyártott minőségi eszközökkel, gépekkel.

A Betontrowel gépek milyen motorral vannak felszerelve?

Legtöbb esetben HONDA motorral felszereltek a gépeik.

A Betontrowel legnagyobb ikerrotoros simítója milyen súlyú?

A BT900H-HPPFH24 ikerrotoros simító a webáruházunkban elérhető legnagyobb teljesítményű ikerrotoros simító, ennek tömege 370 kg.