Kerékkulcs

Az sosem jó jel, ha szükségünk van egy kerékkulcsra, de pont emiatt, elengedhetetlen, hogy lapuljon egy a csomagtartóban, a jólláthatósági mellény, és az egészégügyi láda mellett. Ritkán van rászükség, de akkor nagyon, így éremes jól kézre álló, könnyen kezelhető, forgatható kerékkucsot venni. Megannyi forma és méret közül választhat, egy kerékkulcs aranyat ér, ha szükség van rá, és elkerülhetetlen egy útszéli kerékcsere.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 790 Ft - 17 290 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
32 termék
32 termék

Kerékkulcs, keresztkulcs kerékcseréhez

A kerekek meglazításánál van hasznunkra a kerékkulcs, például egy utazás során bekövetkezett defekt során. Ez egy nagy erőkifejtést igénylő folyamat, ugyanis a kerekek erősen meg vannak húzva,ezért nehéz meglazítani. Tehát a kerekek lazításánál szükségünk lesz nagy erőkifejtésre, hogy hatékonyak tudjunk maradni, a kreatív ember ilyenkor bármire képes, legyen szó az ugrálásról vagy a rúgás által kifejtett erő alkalmazásáról a lazítás végeredményét elérve ezzel. A lényeg, hogy a kerekeket csak ezzel a szerszámmal tudjuk szerelni, ezért alapfelszerelésnek számít minden autó tulajdonos ember számára. Jobb félni mint megijedni, tartja a mondás, ezért fontos, hogy legyen nálunk egy ilyen eszköz, mert vészhelyzet esetén, meg tudjuk oldani a problémát, azaz a kerekek cseréjét.

 Kerékkulcs, keresztkulcs

A kerékkulcs típusai

  • A hagyományos hajlított kerékkulcs gyári tartozéka általában az autóknak, előnyei közé tartozik, hogy kis helyen is elfér, még kialakított rész is rendelkezésre állhat a kocsiban az eszköz számára. Hátránya azonban az, hogy nagy erőkifejtést kell alkalmazni, könnyebben törhet, kophat, mint a következő típus, egyetlen méretre alkalmazható.
  • A keresztkulcs ezzel szemben már hatékonyabb megoldás, a műhelyek alapvető kelléke, mert ezzel az eszközzel már két kezes munkát tudunk végezni, hatékonyabb vele a munkavégzés.

 Tipp: A keresztkulcs használatához érdemes munkavédelmi kesztyűt használni, segíti a magasabb erőkifejtést.

 

Kerékkulcs, keresztkulcs gyártók 

A Neo, Yato és Topex  márkákat találja meg nálunk, ha autószerelő szerszámokról van szó.Több évtizedes múlttal és mára rendkívül hatékonyan működő hálózattal a szerszámok széles skáláját vonultatják fel, melyek közül minden ezermester és hobbi tevékenységként foglalkozó barkácsoló megtalálja a számára ideális terméket, mellyel professzionálisan tudják elvégezni a kívánt feladatot. Az eszközök anyagai erős és időtálló tulajdonsággal bírnak, rendeltetés szerű használat mellett sokáig egyben tudnak maradni.

A Profibarkács kapcsolata ezekkel a beszállítókkalgarantálja, hogy a vásárló minőségi termékekhez jusson és elégedett legyen. Az alábbiakban bemutatjuk a kerékkulcsok típusainak megfelelően azokat a termékeket, melyeket tökéletes daraboknak tartunk a kerekek le és felszereléséhez.

  • Mega l-kulcs dugókulccsal - cr-va 17x19mm 350-530mm (króm-vanádium ötvözetű acél a kerékkulcs cserélhető és fordítható, végén két méretben • teleszkópos szár, 350-530 mm-es hosszúságú)
  • Topex kerékkulcs 17x19mm l alakú

Topex teleszkópos kerékkulcs, kulcsméretek 17 mm és 19 mm, a kar hosszúsága 340 és 520 mm. Kiváló minőségű szerszámacélból készül. A munkavégzés kényelmét és biztonságát a kulcs kézből kicsúszását megakadályozó felületkialakítású, ergonómikus markolat biztosítja. A Topex márka ezermestereknek készül. 

  • Extol premium kerékkulcs l-típusú, ½

L - alakú fogantyú a maximális nyomatékért. A teleszkópos nyél lehetővé teszi, hogy módosítsa a kulcs hosszát 350-530 mm között a könnyű használatért. 1/2 " kialakítás. 17 mm és 19 mm-es dugófejek, amik a csomag részét képezik

 

  • Proline keresztkulcs - cr-va 17mm/19mm/21mm/22mm 400mm

anyag: kiváló minőségű króm-vanádium acél• számos szakmai területen alkalmazható

 

  • Yato keresztkulcs 17x19x21x22 mm crv

Szegecselt acéllemezzel erősített keresztkulcs. Gumiszervizek Nélkülözhetetlen eszköze.

méretek: 17; 19; 21; 22 mm

anyaga: crv

A Yato gépek és szerszámok legfőbb jellemzője a professzionális minőség. A legtöbb iparág számára gyártanak megbízható és időtálló termékeket, főként kisipari felhasználáshoz. A yato márka nem csak kiváló minősége, hanem felhasználóbarát árai miatt is tökéletes választás.

 

Gyakran felmerülő kérdések a kerékkulcsokkal kapcsolatban

Melyik kerékkulcsot ajánlják?

Mi a keresztkulcsokat ajánljuk, mert ezekkel nagyobb erőkifejtést lehet kifejteni.

Mennyire tartós az anyag, amiből a kerékkulcsok készülnek?

Nagy szilárdságú, hosszú élettartamot biztosító króm-vanádium acélból készülnek.

Besült, beszorult csavarokkal is megbirkóznak?

A NEO keresztkulcsai ezzel a feladattal is megbirkóznak.