Kategóriák
  Szűrés
  Ár
  494 989 Ft - 1 649 990 Ft
  Motor teljesítmény
  4,7 LE - 24 LE
  Hengerűrtartalom
  190 cm3 - 724 cm3
  Motor típusa
  (4)
  (2)
  Munkaszélesség
  61 cm - 112 cm
  Max. vágási magasság
  7,5 cm - 9 cm
  Gyűjtőkosár mérete
  0 liter - 270 liter
  Ajánlott terület
  2 000 m² - 4 000 m²
  Oldalkidobó
  (1)
  (5)
  Max. sebesség
  4 km/h - 9 km/h
  Hengerek száma
  0 - 2
  Termék státusza
  Kategóriák
  Hírlevél
  TOP termékek
  Tanúsítvány
  SSL Certificate
  Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
  Fizetési megoldás
  Vásárlóink mondták

  Termékajánló

  Fűnyíró traktor


  Ha olyan kerti gépet keres, amivel kényelmesen és hatékonyan nyírhatja és gyűjtheti össze a füvet nagyobb zöld területeken is, akkor az egyik legjobb választásnak számít a fűnyíró traktor. Akár focipálya méretű felületeket is gyorsan rendbe tud majd tenni egy ilyen eszköz megvásárlásával. A Profibarkács webáruházában kedvező árakon kínáljuk Önnek az egyik legnépszerűbb kertigép márka darabjait, a Hecht fűnyíró traktorokat (is).


  Sorrend:

  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db
  Debreceni bolti készlet:
  0 db

  Sorrend:

  Fűnyíró traktor vásárlás a Profibarkács webáruházában

  A különféle gépek összehasonlítását könnyen elvégezheti a weboldalunkon, de nyugodtan fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz is kérdéseivel: munkatársaink szívesen segítenek a megfelelő fűnyíró traktor kiválasztásában, a vásárlás folyamatát pedig többféle szállítási opcióval is megkönnyítjük Önnek. Kedvező árak, megbízható márkák, és profi ügyfélszolgálat: adja le fűnyíró traktor rendelését a Profibarkács webáruházában!

  A fűnyíró traktor használata: alap tudnivalók, amelyekre mindenképp figyeljen

  Habár a fűnyíró traktorok hatékonyságuk mellett rendkívül felhasználóbarát működéssel rendelkeznek, így is van egy pár aranyszabály, ami nem feltétlen jut eszébe elsőre az embernek. Ezekre mindenképp figyeljen, hogy ne menjen tönkre a kerti gépe és ne kelljen feleslegesen költekeznie a javítás miatt. A fűnyíró traktor vásárlás egy hosszú távú befektetés és sok éven át lesz megbízható eszköz, ha figyel a megfelelő használatára.

  Az egyik leggyakoribb kérdés, ami fel szokott merülni fűnyíró traktor használatnál az az, hogy mekkora füvet lehet vele vágni. Itt azt érdemes fejben tartania, hogy a fűnyíró traktor nem egyenlő a gazvágóval. Még ha lényegesen gyorsabb és kényelmesebb is, mint egy hagyományos fűnyíró, továbbra is csak hasonló magasságú fű nyírására alkalmas.

  Pontosan ezért ne ilyen eszközzel próbálkozzon a már nagyon magasra nőtt gaz vágásával, mert ezzel gyorsan nagy kárt tehet az új kerti gépében! Ilyenkor a vágókéseket lelassítja a magasra nőtt gaz, és nem tudnak olyan ütemben mozogni, mint a motor által meghatározott fordulatszám. Ennek pedig az az eredménye, hogy elkezdenek csúszni a kések meghajtásáért felelős ékszíjak, és fokozatosan túlmelegszik a fűnyíró traktor. Ha teljesen megállnak a vágókések, akkor pedig már új meghajtószíjat kell vásárolnia és felszerelnie.

  Ha szokásosnál magasabb fű levágásával próbálkozik egy-két kimaradt fűnyírás után, akkor a túlmelegedés kockázatát úgy csökkentheti, ha a vágóasztalt a legnagyobb magasságra állítja, és a lehető leglassabbra állítja a traktor haladási sebességét.

   

  Kerti traktor vásárlás: milyen szempontokat érdemes még figyelembe venni a választásnál?

  A fűnyíró traktorok összehasonlításánál rengeteg szempontot érdemes figyelembe venni. Mi elsősorban a következőkre szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy megkönnyítsük Önnek a vásárlás folyamatát, és biztos lehessen abban, hogy az igényeinek megfelelő kerti gépet választja. Jelenleg a Riwall és a Hecht kerti traktorok találhatóak meg a kínálatunkban.

   

  Milyen terepen tervezni használni a fűnyíró traktort?

  A fűnyíró traktor vásárlás előtt azt is érdemes tisztáznia, hogy milyen terepen tervezi majd használni. Ez ugyanis a motor kenése miatt fontos szempont. A fűnyíró traktoroknál a szóró olajozású motorokkal rendelkező gépek ugyanis kevésbé alkalmasak arra, hogy dimbes-dombos területeken dolgozzon velük. A lejtősebb területeken végzett fűnyíráshoz fontos, hogy nyomó olajozású motorral felszerelt fűnyíró traktort válasszon.

   

  A fűnyíró traktor motorja: döntse el még a vásárlás előtt mekkora teljesítményre van szüksége

  A kerti traktor motorjának teljesítménye természetesen a gép árát is befolyásolja. Az, hogy Önnek melyik éri meg jobban leginkább attól függ, hogy mekkora területen tervez dolgozni. Ahogy ezt a Profibarkács fűnyíró traktor webáruházában is látni fogja, az összehasonlítást azzal is megkönnyítettük, hogy a motor teljesítménye mellett azt is jeleztük, hogy körülbelül mekkora területhez ajánljuk az adott gépet.

  Például az olcsóbb darabok közé tartozó, 6.5 lóerős motorral felszerelt Hecht kerti traktort 1500-2000 m2 nagyságú felületek megmunkálására ajánljuk. Összehasonlításképp a magasabb teljesítményű, 13.3 lóerős Briggs & Stratton motorral felszerelt kerti traktor fűnyíró akár 4000 m2 nagyságú területekhez is kényelmesen használható. A munkát nem csak a nagyobb haladási sebességnek köszönhetően végezheti el majd hamarabb, hanem a nagyobb vágási szélességnek is: a Briggs & Stratton motorral ellátott Hecht Fűnyíró traktor majd 9 km/h-es végsebesség mellett 102 cm-es szélességben képes füvet nyírni. Kisebb területen természetesen az olcsóbb modell 61 cm-es vágássági szélességében és 5 km/h-s sebességében sem fog csalódni.

   

  Kedvező fűnyíró traktor árak: adja le rendelését a Profibarkács webáruházában!

  Amellett, hogy webáruházunkban kedvező áron kínáljuk a megbízható Hecht fűnyíró traktorokat, rengeteg kiszállítási lehetőséget is biztosítunk Önnek, hogy minél könnyebben juthasson hozzá új kerti gépéhez. Emellett munkatársainak a kerti traktor összeszerelésében is segítenek majd az átadáskor, és minden egyéb kérdésre is rendelkezésére állnak az üzemeltetés és karbantartás kapcsán! Érdemes munkaruházatot is választani mellé.