H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Fűnyíró traktor

Ha olyan kerti gépet keres, amivel kényelmesen és hatékonyan nyírhatja és gyűjtheti össze a füvet nagyobb zöld területeken is, akkor az egyik legjobb választásnak számít a fűnyíró traktor. Akár focipálya méretű felületeket is gyorsan rendbe tud majd tenni egy ilyen eszköz megvásárlásával. A Profibarkács webáruházában kedvező árakon kínáljuk Önnek az egyik legnépszerűbb kertigép márka darabjait, a Hecht fűnyíró traktorokat (is).


3termék 13
3termék 13

Fűnyíró traktor vásárlás a Profibarkács webáruházában

A különféle gépek összehasonlítását könnyen elvégezheti a weboldalunkon, de nyugodtan fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz is kérdéseivel: munkatársaink szívesen segítenek a megfelelő fűnyíró traktor kiválasztásában, a vásárlás folyamatát pedig többféle szállítási opcióval is megkönnyítjük Önnek. Kedvező árak, megbízható márkák, és profi ügyfélszolgálat: adja le fűnyíró traktor rendelését a Profibarkács webáruházában!

A fűnyíró traktor használata: alap tudnivalók, amelyekre mindenképp figyeljen

Habár a fűnyíró traktorok hatékonyságuk mellett rendkívül felhasználóbarát működéssel rendelkeznek, így is van egy pár aranyszabály, ami nem feltétlen jut eszébe elsőre az embernek. Ezekre mindenképp figyeljen, hogy ne menjen tönkre a kerti gépe és ne kelljen feleslegesen költekeznie a javítás miatt. A fűnyíró traktor vásárlás egy hosszú távú befektetés és sok éven át lesz megbízható eszköz, ha figyel a megfelelő használatára.

Az egyik leggyakoribb kérdés, ami fel szokott merülni fűnyíró traktor használatnál az az, hogy mekkora füvet lehet vele vágni. Itt azt érdemes fejben tartania, hogy a fűnyíró traktor nem egyenlő a gazvágóval. Még ha lényegesen gyorsabb és kényelmesebb is, mint egy hagyományos fűnyíró, továbbra is csak hasonló magasságú fű nyírására alkalmas.

Pontosan ezért ne ilyen eszközzel próbálkozzon a már nagyon magasra nőtt gaz vágásával, mert ezzel gyorsan nagy kárt tehet az új kerti gépében! Ilyenkor a vágókéseket lelassítja a magasra nőtt gaz, és nem tudnak olyan ütemben mozogni, mint a motor által meghatározott fordulatszám. Ennek pedig az az eredménye, hogy elkezdenek csúszni a kések meghajtásáért felelős ékszíjak, és fokozatosan túlmelegszik a fűnyíró traktor. Ha teljesen megállnak a vágókések, akkor pedig már új meghajtószíjat kell vásárolnia és felszerelnie.

Ha szokásosnál magasabb fű levágásával próbálkozik egy-két kimaradt fűnyírás után, akkor a túlmelegedés kockázatát úgy csökkentheti, ha a vágóasztalt a legnagyobb magasságra állítja, és a lehető leglassabbra állítja a traktor haladási sebességét.

 

Kerti traktor vásárlás: milyen szempontokat érdemes még figyelembe venni a választásnál?

A fűnyíró traktorok összehasonlításánál rengeteg szempontot érdemes figyelembe venni. Mi elsősorban a következőkre szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy megkönnyítsük Önnek a vásárlás folyamatát, és biztos lehessen abban, hogy az igényeinek megfelelő kerti gépet választja. Jelenleg a Riwall és a Hecht kerti traktorok találhatóak meg a kínálatunkban.

 

Milyen terepen tervezni használni a fűnyíró traktort?

A fűnyíró traktor vásárlás előtt azt is érdemes tisztáznia, hogy milyen terepen tervezi majd használni. Ez ugyanis a motor kenése miatt fontos szempont. A fűnyíró traktoroknál a szóró olajozású motorokkal rendelkező gépek ugyanis kevésbé alkalmasak arra, hogy dimbes-dombos területeken dolgozzon velük. A lejtősebb területeken végzett fűnyíráshoz fontos, hogy nyomó olajozású motorral felszerelt fűnyíró traktort válasszon.

 

A fűnyíró traktor motorja: döntse el még a vásárlás előtt mekkora teljesítményre van szüksége

A kerti traktor motorjának teljesítménye természetesen a gép árát is befolyásolja. Az, hogy Önnek melyik éri meg jobban leginkább attól függ, hogy mekkora területen tervez dolgozni. Ahogy ezt a Profibarkács fűnyíró traktor webáruházában is látni fogja, az összehasonlítást azzal is megkönnyítettük, hogy a motor teljesítménye mellett azt is jeleztük, hogy körülbelül mekkora területhez ajánljuk az adott gépet.

Például az olcsóbb darabok közé tartozó, 6.5 lóerős motorral felszerelt Hecht kerti traktort 1500-2000 m2 nagyságú felületek megmunkálására ajánljuk. Összehasonlításképp a magasabb teljesítményű, 13.3 lóerős Briggs & Stratton motorral felszerelt kerti traktor fűnyíró akár 4000 m2 nagyságú területekhez is kényelmesen használható. A munkát nem csak a nagyobb haladási sebességnek köszönhetően végezheti el majd hamarabb, hanem a nagyobb vágási szélességnek is: a Briggs & Stratton motorral ellátott Hecht Fűnyíró traktor majd 9 km/h-es végsebesség mellett 102 cm-es szélességben képes füvet nyírni. Kisebb területen természetesen az olcsóbb modell 61 cm-es vágássági szélességében és 5 km/h-s sebességében sem fog csalódni.

 

Kedvező fűnyíró traktor árak: adja le rendelését a Profibarkács webáruházában!

Amellett, hogy webáruházunkban kedvező áron kínáljuk a megbízható Hecht fűnyíró traktorokat, rengeteg kiszállítási lehetőséget is biztosítunk Önnek, hogy minél könnyebben juthasson hozzá új kerti gépéhez. Emellett munkatársainak a kerti traktor összeszerelésében is segítenek majd az átadáskor, és minden egyéb kérdésre is rendelkezésére állnak az üzemeltetés és karbantartás kapcsán! Érdemes munkaruházatot is választani mellé. 

Szűrés
Ár
 (Ft)
599 990 Ft - 2 449 000 Ft
Márka
Teljesítmény
 (LE)
6 LE - 24 LE
Motor típusa
Hengerűrtartalom
 (cc)
190 cc - 724 cc
Munkaszélesség
 (cm)
61 cm - 112 cm
Maximális vágási magasság
 (cm)
7 cm - 9 cm
Ajánlott terület
 (m²)
2 000 m² - 4 000 m²
Gyűjtőkosár űrtartalma
 (liter)
150 liter - 270 liter
Mulcsozó funkció
Központi magasságállítás
Első kerekek átmérője
 (cm)
25 cm - 38 cm
Hátsó kerekek átmérője
 (cm)
32 cm - 45 cm
Üzemanyag tartály térfogata
 (liter)
5 liter - 7,5 liter
Maximális sebesség előre
 (km/h)
4 km/h - 9 km/h
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!