Csavarhúzó, csavarhúzó készlet

Akinek nem idegen a barkácsolás világa, az már tudja, hogy rengeteg csavartípust különböztethetünk meg egymástól, melyek más és más célt szolgálnak.  Ha eljön a szerelés ideje, jó, ha felismerjük, mikor milyen csavarhúzó, vagy csavarhúzó készlet szükséges a gördülékeny munkavégzéshez, és időt tudjunk megspórolni magunknak. Egy jó szerszámtartó övvel pedig közel tarthatod magadhoz szerszámaidat.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
290 Ft - 32 290 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Típus
Szigetelt
Termék státusza
Szűrés és rendezés
402 termék
402 termék

Használjon minden csavarhoz megfelelő csavarhúzót!

 

Nincs az a háztartás, ahol ne találkoznánk különböző formájú és méretű csavarokkal. Gyermekjátékok esetében a játékot működtető elemek fedőlapja csavarral van rögzítve, a szobamérlegek elemcseréjénél is el kell távolítani a védőlapot, amit szintén ezekkel az eszközökkel vannak fixálva, de többek között a bútorok nagy része is úgy készül, hogy a gyártók a rögzítést, szintén csavarok megoldásával valósították meg. Minden olyan esetben, amikor szeretnénk rögzíteni dolgokat egymáshoz, vagy a falhoz esetleg a mennyezethez, akkor csavarokra lesz szükségünk.

Mint már említettük, a csavarok többféle fejjel rendelkeznek, így nem minden esetben nyújt megoldást egy hagyományos csavarhúzó. A csavarhúzókat általában a hozzájuk tartozó csavarokról és az élük formájáról nevezték el. Szinte mindenki találkozott már a két legelterjedtebb csavarhúzó szerszámmal, ami az egyhornyú csavarhoz tartozó lapos csavarhúzó, valamint a kereszthornyos csavarhoz való kereszthornyos csavarhúzó. Egyébként az utóbbi szerszámot csillag csavarhúzóként is ismerhetjük, csupán csak megnevezésben különbözik egyik a másiktól.

A kereszthornyos pozidrive csavarhúzók is egyre gyakrabban előkerülnek, ebben az esetben -a kereszthornyos csavarhúzókhoz hasonlóan, a hornyok mellett- négy kisebb hornyot is találunk. Ez azért van, hogy több kapcsolódási pont keletkezzen, ezáltal nagyobb erőt tudjunk átvinni a csavarfejre, anélkül, hogy elforogna. Tudjuk jól, igen bosszantó tud lenni, amikor a szerszám kiugrik a hornyból és nem érjük el a kívánt célt. Ezek az eszközök a műhelyünk alapfelszereltségéhez tartoznak, de mi a teendő akkor, ha csavarunkhoz egyik megoldás sem felel meg?A speciális csavarhúzók ismerete mindig előnyt jelent

Ha egyszerűen nem boldogul a fent említett szerszámokkal, nagy valószínűséggel, nem a megfelelő csavarhúzót tartja a kezében. Nézzük, milyen speciális csavarokkal találkozhat munkája során. A lista végtelen, de néhány eszközt bemutatunk.

Imbuszkulcs néven futnak azok a csavarhúzók, melyeket hatszögletű lyukkal gyártottak. Ezek a csavarok már megkövetelik a mérethelyes szerszámokat. Akik sokat közlekednek kerékpárral, azok bizonyára tartanak belőle a szerszámkészletükben.
Ilyen speciális eszköz még a torx is, aminek hatágú csillag alakja van, melyet gyakran használnak az elektronikában, valamint a merevlemezek vezérlőelektronikájának a rögzítésére is.
Majdcsak azt lehet mondani, hogy a lyukas torx a testvére, a különbség csak annyi közöttük, a csavarhúzó közepén van egy lyuk. Ez azokhoz a csavarokhoz jó, melyeknek a csavarfején pedig egy kis tüske található.


A négyzet alakú csavaros meghajtó négyoldalas rögzítőfejeket használ, melyek állítható csavarkulccsal, nyitott kulccsal, valamint 8 vagy 12 pontos foglalatokkal elfordíthatók.
A lista valóban végtelen, de ami biztos, minden csavarhoz garantáltan megtalálja azt a csavarhúzót, melyre szüksége van.A csavarhúzó készlet jobban megéri!Webáruházunkban már találkozhatott a Yato kiváló minőségű termékeivel,  így a Yato csavarhúzó készletek sem maradhatnak ki a sorból. Kínálatunk között megtalálja többek között a Yato csavarhúzó készlet precíziós 6 részes T5-T10 S2 változatát, de nagyon népszerű a vásárlók körében a Yato Csavarhúzó készlet 8 részes mágneses S2 típusa. A Yato szigetelt 7 részes csavarhúzó készletet leginkább a villanyszerelő szakemberek kedvelik, így bátran merjük ajánlani Önnek is. Az Extol Craft racsnis BIT dugókulcs és csavarhúzó készlet, hasonlóan kitűnő minőségű, de a 18 darabos Extol Craft csavarhúzó készlete sem fog kudarcot vallani. Az Extol Prémium csavarhúzó készleteit is ki kell próbálnia, melyekkel évtizedekre be tudja magát biztosítani a tökéletes csavarhúzók terén. A szigetelt változatot is megvásárolhatja nálunk, ha épp arra van szüksége.

 

A Fortum csavarhúzó készleteit ergonomikus kialakításuk miatt fogja kedvelni A Fieldmann FDS 5006-37R 37 darabos csavarhúzó készlet megvásárlásával magáénak tudhat négy Phillips csavarhúzót, négy lapos csavarhúzót, nyolc kis csavarhúzót, emellett bitfej tartót és biteket is egyaránt. Ár-érték arányban egyik legjobb választás a Vorel 100 részes csavarhúzó szettje, de ugyanezen márka 50 részes készlete is optimális megoldást nyújt a mindennapok során. A Neo is többféle szettet gyártott, így mindenki kedvére tud válogatni a 9 darabos, a 12 darabos, az 58 darabos és sok más változat közül. Egyes típusokhoz fali tartó is jár, érdemes ezt is szem előtt tartani a vásárlásnál, hogy műhelyében mindig rendezettek legyenek a körülmények.

 

Kínálatunkban megtalálhatóak a műhely rendszerezésére szolgáló tárolódobozok is. A mai kor megköveteli magának az okos készülékeket, így a Neo okostelefon javító készlet nagyon jól jöhet, ha telefonja meghibásodna. A felsorolt termékeken kívül ismerje meg a Top Tools, a Topex valamint a Verto csavarhúzó készlet kínálatát is. A Verto 32 darabos csavarhúzó bitkészlet plusz hajtókar verziót is figyelmébe ajánljuk, hiszen egyre több az elégedett vásárlók száma. 

Természetesen mindig gördülhetnek váratlan akadályok és megválaszolatlan kérdések elénk szerelés közben, így ha ilyen előfordulna,  és nem tudja eldönteni mégis melyik termék lenne az Ön számára a legmegfelelőbb, keressen fel minket, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

 

Gyakori kérdések a csavarhúzó kiválasztásával kapcsolatban

 

Milyen a jó csavarhúzó nyél?

A jó csavarhúzó nyele nem koszolódik könnyen, nem csúszkál el a kezünkben és bordázott, ami biztos fogást eredményez. Előny az is, ha a szár, végig van vezetve a nyélben.

Meg lehet-e élezni vagy reszelni az elkopott csavarhúzót?

Nem érdemes kiköszörülni, élezni vagy megreszelgetni az elhasznált csavarhúzókat, mivel ezek az eljárások nem fognak pontos élt eredményezni. Ha mégis valaki megpróbálkozik vele, hamar rájön, hogy megöli a csavarokat vele.

Egy normál csillagcsavarhúzót lehet-e használni pozidrive-hoz?

Igen, viszont válasszon eggyel kisebb számút, hogy beüljön a hornyba rendesen.