Felmosó, felmosókendő, mop

Ha már elege van abból, hogy a hagyományos felmosót használja, mert lassú, és nem elég alapos,  ajánljuk az elektromos felmosót, mopot, ami egy hasznos segítőtárs lehet a háziasszonyok vagy akár a rendre áhító műhelytulajdonosok kezében.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
2 190 Ft - 27 890 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
6 termék
6 termék

Elektromos felmosó, felmosókendő, mop

Mivel nagyon egyszerű és praktikus eszközről van szó, a modern és korszerű technológiának köszönhetően egyre könnyebb munka lesz a takarítás. Az elektromos felmosók tulajdonságairól, műszaki adatairól és a tartozékokról is részletes tájékoztatást nyújtunk az itt található bejegyzésben, érdemes utána olvasni, hogy a termékek közül meg tudjuk állapítani, hogy melyik válhat a legalkalmasabbá számunkra és ennek függvényében megtalálhatjuk azt az elektromos felmosót, amely hasznos eszközzé válhat a háztartásban és a műhelyben egyaránt.

 

Elektromos felmosókról 

A felmosóba beépített akkumulátor segítségével ez a termék egy ideális választás, mellyel sok időt és energiát takaríthatunk meg, mivel az egész rendszert a kezünkben tartjuk, bárhol járjunk is a munkával, a használatával szükségtelenné válik a felmosó vödör használata, annak hordása, és az ahhoz való mozgás igazítása, ugyanis az elektromos felmosó beépített funkciója miatt, ami lehetővé teszi a használó számára, hogy folyamat közben adagolja a vizet, mellyel a felmosó szövetanyagok nedvességét szabályozza. Ezekkel a tulajdonságokkal megszakítás nélkül képesek lehetünk a padlók és egyéb felületek tisztítására és azok rendben tartására. Mindenki számára, aki nehezen viseli a takarításba fektetett időt, javasolt egy ilyen termék beszerzése.

 

Elektromos felmosó gyártók

Ezt a terméket egyelőre kizárólag csak a Lund forgalmazásában találhatjuk meg a weboldalon. A TOYA anyavállalat egyik márkája a LUND, ugyanennek a cégnek az irányítása alá tartozik a YATO is . A LUND a háztartási gépek és eszközök, míg a YATO a szerszámok és szerszámgépek területén szerzett hírnevet a piacon. A gyártó több, mint 20 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik. A TOYA S.A. Európa egyik legdinamikusabban fejlődő és legnagyobb mértékben a fejlesztésbe és terjeszkedésbe fektető szerszámgyártó vállalata. A ház körüli munkák elvégzésére olykor nincs szükség méregdrága prémium szerszámokra, így a TOYA S.A. erre az esetre is kínál alternatívát. A Toya termékek ideálisak a hobbi barkácsolók és a háztartásban dolgozók számára is.

 Elektromos felmosó, mop

Elektromos felmosó, mop paraméterek

A két forgófejes felmosó 200 ml-es víztartállyal lett ellátva (ez az egyes típusoknál változhat), összesen 45 W teljesítményre képes, 7,4 V 2000mAh Li-ion akkumulátort helyeztek bele, mely tölthető az eszközről leválasztva is, 35-40 perc üzemidő alatt lehet vele takarítani, 4 órás töltési idővel szükséges számolni, az aksi állapotáról egy digitális kijelző ad információkat, a fejek 200 fordulat/perc gyorsasággal működnek, ezeket 90 fokban előre és hátra lehet mozgatni, illetve 180 fokban jobbra és balra. Ez lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedjenek a felmosófejek a sarkokhoz és olyan területeket is el tudunk vele érni, amik nehezebben közelíthetőek meg. További tulajdonsága, hogy LED lámpát is be lehet rajta kapcsolni, van rajta egy permetező, be lehet rajta állítani a magasságot egy fogantyú segítségével, a felmosókorongok képesek forogni, befejezésül pedig további információ, hogy a huzatok mikroszálakkal vannak kialakítva.

 

További műszaki adatok 

  • zajszint 50dB alatt
  • alap mérete 31x16,5 cm
  • állítható magassága 99-121cm-ig

 

Ehhez a termékhez az alábbi tartozékok járhatnak:

  • elektromos felmosó
  • 4 kerek mikroszálas felmosó
  • 2 db háromszög alakú mikroszálas felmosó
  • töltő
  • mérőpohár vízhez

 

Fontos megjegyezni, hogy a fent említett paraméterek az egyes típusoknál eltérőek lehetnek, ez egy általános bemutatása az elektromos felmosóknak, az értékeinek és tulajdonságainak hozzávetőleges információi alapján egy mintatermék prezentálásával. A termékek között található felmosók közül, érdemes megvizsgálni egyenként a darabokat, hogy teljes képet kapjunk egy adott termékről. Az árak tekintetében is bizonyos paraméterek és tulajdonságok változhatnak. Összességében ebből a termékből a kezdőáras kategóriától a legdrágább típusokig mindegy hogy választásunk melyik darabra esik, mert egyaránt elvégzi a feladatot, hatékonyan lehet vele a padlókat tisztítani, így mindenki számára hasznos megoldás lehet, anyagi helyzettől függetlenül. A Profibarkács ajánlása, hogy vásároljunk nyugodt szívvel belőle, mert amilyen olcsó, annyira hasznos is. Egy háztartást rendben tartó nő számára ez egy remek ajándékötlet is lehet.

 

Gyakori kérdések az elektromos felmosókkal kapcsolatban

Van e alternatívája?

Igen, a hagyományos felmosót használhatjuk ennek alternatívájaként. A kézi alkalmazással nehezebb folyamat és talán időigényesebb is az adott terület megtisztítása. Az elektromos felmosóval viszont energia hatékony munkát végezhet, ezért minden esetben megtérülő befektetés lehet ennek a terméknek a használata.

A Lund márka megbízható?

Mint ahogyan azt a gyártó címmel jelzett szócikkben is már említettük, a Lund és az anyavállalataként ismert TOYA gyártó egy megbízható európai cég, ezért hiszünk abban, hogy termékei közül a vásárló meg tudja találni a számára legértékesebbet.

Jár garancia a termékekhez?

Igen, a termékekhez a törvényi előírásoknak megfelelően jár garancia.