Menetfúró és menetfúró készlet

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
890 Ft - 57 890 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Menetfúró átmérő  (M)
-
M 3 - M 16
Termék státusza
Szűrés és rendezés
78 termék
78 termék

Mire kell ügyelni mindenképp a menetfúrásnál?

  • Egyértelmű a megfelelő szerszámtípus megválasztása
  • A pontos szerszám befogadásra, mivel a szerszám ütése károsíthatja a menetnek a minőségét, de még rosszabb esetben akár el is törhet.
  • A javasolt forgácsolósebességet használjunk minden esetben.
  • Végső soron pedig erősen javasolt hűtő-kenő anyagot is használni.

 

Kenőanyag felvitele menetfúró használata esetén

Ha már elhatározzuk magunkat, hogy mindenképp barkácsolásba kezdünk és a kezünk ügyébe jut a menetfúró, mindenképp érdemes ezt hatékonyan és megfelelően használni. Menetfúrás esetén a kenőanyag használata igencsak tanácsos, mivel növeli termelékenységet, hiszen így gyorsabb lesz a forgácsolási sebesség.

Nem elhanyagolható információ az sem, hogy merőben megnöveli a szerszám élettartamát, megakadályozza a felhegesedést illetve elkerülhetjük a szerszámtörés veszélyét is.

Amikor körbe nézel webshopunkban érdemes mérlegelni, hogy mennyire gyakran használnád majd ezt a hasznos szerszámot, hiszen a készlettel rengeteg időt és kényelmetlenséget tudsz megspórolni magadnak. A védőfelszerelésről pedig most ne feledkezzünk meg! Akár fával, alumíniummal vagy más anyaggal dolgozunk, mindenképp tartsunk be a biztonsági előírásokat, sosem tudhatjuk mikor kerülhet akár por, vagy bármi fémdarab akár a szemünkbe vagy a kezünkbe a nagy munkálatok közepette. Használjunk kesztyűt illetve szemvédőt is.

Elérhető nálunk a menetmetszéshez, vagy fúráshoz minden kiegészítő. Így válogathat teljes készletek, fordítóvasak, hajtóvasak és menetjavítók között, de található menetkészítő, csőmenetmetsző kés és pótfej is. Kézi és gépi menetfúrót is talál. Menetfésűt is rendelhet. A Topex, Neo és Yato, Extol és Cztool márkák széles választékával várjuk!