Asztali marógép

Marógép vásárlás online: kedvező árak, lelkes ügyfélszolgálat, és többféle szállítási lehetőség. A Profibarkács több módon is megkönnyíti a választást! Webáruházunkban megtalálja a Scheppach asztali marógépeket, valamint a Hyundai asztali fúró-maró gépeket is. Amennyiben további információra lenne szüksége a vásárláshoz, kollégáink mindig készen állnak segíteni a megfelelő termék kiválasztásában, de a lenti útmutatóban is összeszedtünk Önnek pár hasznos tudnivalót az asztali marógépek használatával kapcsolatban.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
1 termék
1 termék

A marógépek alapvetően sík és alakos felületek kialakítására alkalmazhatók: a gyalugépekhez képest pontosabbak és termelékenyebbek tudnak lenni, így komplexebb alakzatokat is létrehozhat velük. Akár hobbibarkácsolóként dolgozik, akár hivatásos szakemberként, az igényes famunkák kivitelezéséhez elengedhetetlen, hogy legyen egy megfelelő asztali fúró-maró gépe.

 

Mit kell tudni az asztali marógépek használatáról? Tanácsok vásárlás előtt

Az egyetemes marógépek felületi és alaki megmunkálásokra lettek megtervezve, és különösen a barkácsműhelyekben és asztalos üzemekben kapnak nagy szerepet. Bizonyos munkafolyamatok csakis ilyen berendezéssel oldhatók meg: a minőségi, igényes famunka csakis az ilyen minőségi gépekkel végezhető el. Használhatók a nyílászárókon található zárak és pántok helyének a kialakításához, a tolóajtó sínek létrehozásához, vagy akár kerti bútorok megmunkálásához.

Az asztali marógépek tehát széles körben alkalmazhatók a faipari anyagok szigorúan precíz megmunkáláshoz, de mint minden komolyabb barkácsgépnél, a megfelelő tapasztalat és a biztonsági előírások, útmutatók követése is elengedhetetlen, hogy kihasználhassuk egy ilyen komoly barkácsgépnek az előnyeit.

A hatékonyságuk és a pontosságuk a nagy teljesítményű motorjuknak is köszönhető, ami percenként több ezernyi fordulatszámot tud produkálni. A fokozatmentes fordulatszabályozással készült gépekkel (mint például a Profibarkács webáruházában kapható Hyundai fúró-maró gépek) a faanyagokon kívül műanyag és lágy fémeket is megmunkálhat, úgyhogy ezt a szempontot mindenképp vegye figyelme a vásárlás előtt, ha nem csak famegmunkálásra szeretné használni a gépét! Ezzel szemben ugyanis az állandó fordulatszámmal rendelkező gépek csak megolvasztanák a műanyagot, a fémek marásánál pedig gyorsan tönkre is mehetnek.

Természetesen a motor teljesítménye mellett a gyorsacélból készült, speciálisan kialakított marófej is elősegíti a hatékony munkát, aminek az éle tökéletesen alkalmas az anyagrészecskék kimarására, és a forgácsdarabkák horonyból történő gyors eltávolítására.

 

Miért érdemes asztali marógépet választani?

Akár kezdő, akár profi, a Profibarkács csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy hozzájuthasson a megfelelő berendezéshez: pár kattintás, és máris hozzájuthat az új marógépéhez! A Scheppach és a Hyundai berendezéseiben nem fog csalódni, és megbízható pontossággal munkálhatja meg a különböző faanyagokat. Pontos vágások, szakszerű kivitelezés, és hibátlan végtermékek: a webáruházunkban kapható asztali marógépekkel sokkal egyszerűbben tud minőségi munkát végezni.

Ezt a színvonalat csakis modern marógépekkel tudja elérni, akár hobbi famunkákkal foglalkozik, akár tapasztalt szakemberként keresi a lehető legjobb szerszámot a faipari anyagok megmunkálására. Az összetett és egyedi munkák elvégzéséhez pedig ideális megoldást nyújtanak az olyan marógépek, mint a Scheppach HF50, vagy a Hyundai HYD-DM130 fúró-marógép.

 

Scheppach és Hyundai asztali fúró-marógépek a Profibarkácsnál

A Profibarkács webáruházában kapható Scheppach HF 50 asztali marógép kompakt kialakításának köszönhetően ideális választás a kisebb műhelyek számára is. Ráadásul kis mérete ellenére hasonló teljesítményt tud nyújtani, mint a nagyobb marógépek: percenként 24 000 fordulatszámot is tud produkálni a motorja. Többféle marási munka végezhető vele, mint például a horony- és oldalmarás, csaprések marása, szerkezeti és profilozó marás, és persze a faanyagok síkgörbe és íves felületeinek a kialakítására is használható.

A Hyundai fúró-marógépek (ahogy nevük is jelzi) fúrási munkákhoz is alkalmazhatók, a fokozatmentes fordulatszabályozásnak köszönhetően pedig a faipari anyagok mellett műanyag és lágy fémek megmunkálására is alkalmasak.

 

Asztali fúró-maró gép vásárlás kedvező árakon a Profibarkács webáruházában

További kérdései vannak a webshopunkban kapható Scheppach és Hyundai marógépekkel kapcsolatban? Kollégáink mindig szívesen segítenek Önnek, hogy megtalálhassa az Ön igényeinek leginkább megfelelő barkácsgépet, úgyhogy ne habozzon felkeresni az ügyfélszolgáltunkat akár írásban, akár telefonon. A webshopunkban kapható asztali fúró-maró gépeket kedvező árakon rendelheti meg tőlünk, vásárlást pedig többféle szállítási lehetőséggel is megkönnyíti a Profibarkács csapata: megbízható partnereink segítségével többféle módon is el tudjuk juttatni Önhöz az új berendezését. Adja le rendelését akár ma, és mi örömmel összecsomagoljuk az új marógépét! Tegyen mást is a rendelésébe, rakjon a kosárba egy magasnyomású mosót is!