Fürdőszobai kiegészítő

A fürdőszobai kiegészítők széles választéka rendelkezésre áll a Profi Barkács kínálatában. Ezekkel az eszközökkel kreatívan és hatékonyan tudja berendezni a fürdőszobát, mindent megtalál ebben a kategóriában ami ennek a szobának a teljeskörű felszereléséhez szükséges. Ha érdekli, hogy milyen lehetőséget tud számításba venni és szeretne részletes tájékoztatást kapni ezekkel a termékekkel kapcsolatban, a lenti leírásban megtalálja a legfontosabb információkat a fürdőszobai kiegészítőkről.

Fürdőszobai  kiegészítők típusai

A fürdőszobai kiegészítők közül ár érték arány szerint kiválaszthatja a legideálisabbat, amivel otthonossá teheti a fürdőszobát. Ha WC ülőke cseréről vagy praktikus megoldásról van szó, mint pl. fali akasztó felszereléséről, itt biztosan megtalálja számításait. Ez a kategória minden olyan terméket magába foglal, amivel találkozhat egy fürdőszobában.

A kiegészítőket további kategóriákba sorolhatjuk: 

  • WC papír és kefetartó
  • WC ülőke
  • Fürdőszobai polc
  • Fali akasztó, törölközőtartó
  • Fürdőszobai pohár, pohártartó
  • kézszorító
  • Szappantartó

 

A fürdőszoba felszerelése ezekkel a kellékekkel, nagyban hozzájárul a mindennapi élet, a készülődés hatékonyságához. A megfelelő tisztán tartás biztosítására lettek kitalálva, minden tisztálkodási helység alapvető eleme.

 

WC ülőkék

 

A Fala márka WC ülőkéi elérhetőek kínálatunkban a szupervékony, rozsdamentes acélból készült WC ülőkék megjelenése modern, az excentrikus kialakításnak köszönhetően szinte bármely WC-re könnyen felszerelhető. Több -féle színben kapható, a szoba és a többi kiegészítő stílusának megfelelően megtalálhatjuk a legjobb választást az illem helységünknek a Profi Barkács weboldalán. Az árak nagyjából megegyeznek, a minőség garantált.

 

A fürdőszobai polc

 

A fürdőszobai polcok közül az üveg és fémből készült termékek vásárolhatóak, tisztítószerek és felgyűlt tubusok tárolására nyújt kielégítő megoldást. Így könnyebben rendszerezheti a dolgait, 200mm-520mm-ig különböző hosszúságú polcok közül válogathat, minden termék a Fala gyártásában készült, ezért is ajánljuk ön számára ezt a márkát.

 Fürdőszobai polc

Fali akasztó

 

A fali akasztó egy hasznos és olcsó kellék, törölköző vagy kéztörlő tárolására szolgál. Hasznos mert a vizes törölköző felakasztva gyorsan megszárad, kevés helyet foglal, könnyen felszerelhető és mivel termékkínálatunkban számos típus található, külsejében vagy kialakításában is eldönthetjük, hogy a fürdőszobánkba melyik darab illik a legjobban.

 

WC papír és kefe tartó

 

A WC rendszeres tisztán tartásához egy kefe és egy tartó nagyon fontos, ezek a modern kori ember számára a kulturáltság szimbólumai, ezért bátran kínáljuk a legkülönfélébb keféket és tartókat garantáltan kedvező áron. Egy praktikus öntapadós WC papír tartó már csak hab a tortán ami felteszi a pontot az i-re, mert a fürdőszobai kiegészítőket tekintve ezzel az aprósággal válhat teljessé a mosdónk eszközkínálata.

 

Fürdőszobai pohár

 

Gyakran merül fel az a gondolat bennünk, hogyan lenne érdemes tisztán tárolni a fogkefét anélkül hogy bármilyen baktériummal vagy kosszal érintkezne. A fürdőszobai pohár ehhez remek segítség. Nem olyan, mint egy normális pohár, amiből inni szoktunk, színe és anyaga inkább a tárolásra emlékeztet bennünket. Amilyen egyszerű, annyira olcsó is, időtálló, így csak egyszer kell vásárolni, hogy mindig legyen hely a fogkefénk számára a tisztálkodás után

 

Kézszárító

 

Ez egy nagyon praktikus eszköz, kevesek használják még ezt a technológiát az otthoni alkalmazásban, azonban ezek a termékek kifejezetten otthoni használatra is alkalmasak, de akár bármilyen kisebb üzletben is emeli a fürdőszoba színvonalát. Ez egy nagyszerű ajándék is lehet bárkinek. Egy ilyen technológia lehetővé teszi az érintkezésmentes szárítást, napjainkban, mikor a higiéné külön figyelmet érdemel, az emberek igényesek lettek arra, hogy minél kifinomultabban teremtsék meg az egészségügyi biztonság feltételeit. Egy kézszárító a kialakításának köszönhetően képes arra, hogy kizárja a baktériumokat a szárítás során. Egy hagyományos törölköző, ha nincs rendszeresen mosva, vagy csak már régen otthagytuk a törölköző karon, megtelepedhetnek benne olyan kórokozók, amik a kezünk tisztaságát veszélyeztethetik. Mondhatni, hogy a kézszárító ehhez képest az érintkezésmentességnek következményeként sokkal hatékonyabban tudja garantálni a biztonságot ebből a szempontból, mint a törölköző.

 

Szappantartó, szappanadagoló

 

Ebben a kategóriában a hagyományos és a folyékony szappannak is találhatunk megfelelő kiegészítőket, amik a fürdőszoba fontos kellékei. A Profi Barkácson igyekszünk olyan termékkínálattal rendelkezni, amik egyedi és stílusos darabok, de mégis hozzájárulnak a fürdőszoba kiegyensúlyozott berendezéséhez. Ezek a termékek összességében harmonikus hatást nyújtanak, egymáshoz képest is egységesnek mondhatóak a dizájn kialakítása szempontjából véve.

 

A Profi Barkács javaslata fürdőszobai  kiegészítő vásárlásakor

 

Ha teljes felújításról van szó, vagy egy teljesen új fürdőszoba berendezése a cél, javasoljuk, hogy minden kategóriából a Profi Barkács kínálatában lévő termékeket vásárolja meg, mert így a termékek a kategóriák összehangoltsága miatt, esztétikus fürdőszoba szettet eredményeznek. Fala, G21 megbízható termékeit forgalmazzuk.

 

Gyakori kérdések fürdőszobai kiegészítők esetében

 

Van-e alternatívája a termékeknek?

Mivel sokfajta termék található, és azon belül is sokféle, igyekeztünk úgy összeválogatni a kínálatot, hogy minden terméknek legyen alternatívája ebben a kategóriában.

Műszaki adatokról hol lehet olvasni?

A termékek alatti konkrét leírásokban a gyártó általában meg szokott adni bizonyos műszaki adatokat ezek ott lehet elolvasni.

Milyen gyártók vannak?

Fala, G21. Ezeknek a gyártóknak a termékeit forgalmazzuk.