Extol Lady

Az Extol Lady egy kimondottan hölgyeknek szánt termékcsalád, melyek használatával a hölgyek szakember segítsége nélkül is, saját maguk azonnal orvosolni tudják a lakásban, a ház körül felmerülő kisebb javítási, szerelési problémákat, és közben nem kell feladni a nőiességet, a vagányságról nem is beszélve. Az Extol Lady barkácseszközök trendi színben, nőies idomokkal, de férfias erővel állnak a hölgyek szolgálatába. Kínálatában megtalálhatók a fúrók, csavarozók, szerszámkészletek, ragasztópisztolyok, kések, ollók, mérőszalagok, kesztyűk. Az Extol Lady az  Extol márkacsalád tagja, ahol már megszokhattuk a kéziszerszámok kiváló minőségét, ez most sincs másképp. Az alábbiakban segítséget nyújtunk, igyekszünk minél több információt megosztani az elbűvölő, egyedi, menő Extol női felhasználóknak szánt termékeiről.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
290 Ft - 22 590 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Méret
Motor típusa
Teljesítmény  (W)
-
25 W - 40 W
Akku és töltő a csomagban
Akkumulátor kapacitása  (Ah)
-
1 Ah - 2 Ah
Maximális forgatónyomaték  (Nm)
-
18 Nm - 25 Nm
Maximális fordulatszám  (rpm)
-
1 400 rpm - 1 500 rpm
Csomagolás
Felmelegedési idő  (perc)
-
5 perc - 7 perc
Ragasztórúd átmérője
-
7 - 12
Termék státusza
Szűrés és rendezés
13 termék
13 termék

Az Extol Lady minősége

Az Extol Ladyt a már jól ismert cseh gyártó az Extol gyártja, a gyártó mindig is kiemelt figyelmet fordított a kiváló anyagok használatára, a megbízható minőségre. A termékeit komoly minőségellenőrzésnek veti alá, hogy garantálni tudja a hosszú élettartamot, a termékei jó hírnevét. A hagyományos kéziszerszámokhoz képest az Extol gyártó a hölgyeknek szánt termékcsalád esetén is edzett acélt használ, mely garantálja a tartósságot, és a kopásállóságot, jobb funkcionalitást ad. Még extrém igénybevétel esetén is lehet számítani az Extol termékek,  így az Extol Lady helytállására is.

 

Extol Lady szerszámkészletet a hölgyeknek!

Egyre több hölgy szereti a kreatív kihívásokat, sok család maga újítgatja lakását, otthonát, nyaralóját, minden segítő kéz jól jön, és sok pénzt meg tudunk spórolni, ha nem kell minden kis munkafolyamathoz szakembert hívni. Az Extol Lady kimondottan nőknek szánt termékcsalád, hiszen a trendi, nőies színvilágán túl a formatervezése is a női kezekhez simul, a bevonatok komfortosak még egy törékenyebb női kézben is. Használatuk hölgyeknek kényelmesebb, mintha  férfiaknak szánt szerszámot használnának.

Mennyi minden felmerül egy háztartásban, felfúrni egy képkeretet, meghúzni a csöpögő csapot, tapétát, kartont vágni, dekorációkat ragasztani és így tovább. Épp ezért tartalmaz ez a szerszámcsalád ragasztópisztolyt is. Az Extol női szerszámok mindenre megoldást kínálnak tulajdonosaik nagy örömére. Ki ne örülne ha a családja, párja meglepné egy ilyen szettel? Persze nem kell hozzá alkalom, sőt bármelyik hölgy meglepheti saját magát is egy ilyen szerszámcsaláddal, mert megérdemli. Amikor  pedig már jó sok Extol Lady szerszámmal rendelkezünk hasznos lehet tárolóhely, például Műhelypolc után is nézni, mert ha rendben tartjuk a szerszámokat, mindig minden kéznél van, nem kell haszontalan időt tölteni a keresgélésükkel.

 

Melyik Extol Lady szerszámkészletet ajánljuk Önnek?

Minden barkácsolni szerető hölgynek megvannak azok a munkák, amiket szeret csinálni, szívesen végez, ezeket kell átgondolni, amikor Extol Lady terméket vásárolunk. Mire van leginkább szükségünk, mit tudunk jól kihasználni? Milyen munkák szoktak felmerülni otthon, melyekhez jól jönnének a trendi rózsaszín szerszámok?

 Például mérőszalag szinte mindig jól jön, nemcsak barkácsolás esetén, mennyire stílusos, mikor bútorvásárlásnál vagy asztalossal egyeztetésnél csak előkapjuk a menő Extol Lady mérőszalagunkat? Ugyanez a helyzet például a kesztyűvel, praktikus, nőies, védi a kezeket és sokféle munkánál hasznos kiegészítő.

Kínálunk Extol Lady  alap szerszámkészletet, mely többek között  tartalmaz például csavarhúzót, kombinált fogót, mérőszalagot, elemlámpát, csipeszt, oldalcsípő fogót mindezt menő szövettáskában, lényegében olyan alap szerszámok vannak benne, amire valóban szükség van, és nemcsak barkácsolás esetén. Szükséges, akár egy varródoboz tűvel és cérnákkal. Az alap szerszámkészlet 23 db szerszámot tartalmaz.

Van egy közepes felszereltséggel rendelkező női szerszámkészlet, ez már 39 db-os. Ebben az alapeszközökön túl már fázisceruza, kalapács, imbuszkulcs, tapétavágó és többféle csavarhúzó is benne van. Ez már egy jól felszerelt Extol Lady szett, nemcsak kezdőknek.

Létezik egy 47 db-os Extol Lady szett is, ami már többféle imbuszkulcsot, kombinált fogókat, vízmértéket is magában foglal, haladó barkácsoknak.

A 68 db-os prémium szetthez pedig az előzőeken túl már rádiós fogó, kesztyűk, ecsetek, ragasztópisztoly is jár, ebben már valóban nincs olyan eszköz, szerszám, amire szüksége lehet a barkácsoló hölgyeknek és ne tartalmazná a stílusos táska.

 

Extol Lady akkus fúró csavarozók választéka a Profibarkács webáruházban 

A Profibarkács webáruházban 2 féle Extol hölgyeknek szánt akkus fúró található meg, mindkettő kiváló minőségű, megfelelő teljesítményű akkumulátoros behajtó, nem túl jelentős különbség a töltési idejükben,  nyomatékváltó fokozatában, a maximum nyomatékban és fordulatszámban van lényegében. A picivel drágább akkus fúróban az akkumulátor cserélhető, a másikban beépített.

Amikor fúrógépet választ, fontos tudni, hogy milyen anyagot szeretne vele fúrni, és milyen mértékű pontosságra van szükség a fúrás során. Az akkumulátoros fúrógépek csavarozásra és fúrásra is használhatók, működésük lehetővé teszi a mobil használatot, ott is tudja használni, ahol esetleg nincs áram.  

 

Extol Lady szerszámok meghatározó tulajdonságai

Amikor az Extol női akkus fúrókat szemléli, az alábbiakat érdemes átgondolni, hogy melyiket válassza:

5-20 Nm teljesítménnyel: csavarozás bútorlapba, fába, ami nem túl kemény

20-50 Nm teljesítménnyel: furatokat tud készíteni kb. 10 mm átmérőig

5 Nm felett: nagyobb átmérőjű furatokat tud készíteni keményebb anyagokba, vagy anyákat, csavarokat meghúzni szintén keményebb anyagokban.

A fúrógépek maximális fordulatszáma végül is a fúrószár maximális forgási sebességét határozza meg. Fémek fúrásánál ajánljuk alacsonyabbra venni a fúró fordulatszámát, hiszen megolvadhat a fúró hegye a súrlódástól.

Az Extol Lady fúrógépek teljesítményfelvétele az, ami hatással van a maximális fordulatszámra és a forgatónyomatékra, webáruházunkban 1400-1500 fordulat/perc maximális fordulatszámmal és 18-25 Nm maximális nyomatékkal kínálunk Extol Lady akkus fúró csavarozókat.

Előfordulhat, hogy idegenkedik az Extol Lady nőies színvilágától, és jobban szeretne hagyományos színvilágú szerszámokat, fúrókat, csavarozókat vásárolni, természetesen számtalan más modellből is választhat pl.:  Akkus fúrócsavarozó nálunk, ezek is megállják a helyüket női és férfi kézben egyaránt.

Egyéb mérlegelendő tulajdonságok lehetnek még:

  • szabályozható sebesség állítás
  • LED világítás, mely lehetővé teszi a munkát a sötétben is
  • gyorsbefogó tokmány: a szerszám gyors cseréje céljából
  • tartozékok száma
  • doboz szállításhoz
  • cserélhető -e az akkumulátor

Bármilyen Extol Lady terméket is vásárol magának, vagy hölgy családtagjának, ismerősének, garantáltan örömet fog okozni a termékekkel, mindegyikkel nagyszerű élmény a barkácsolás. Vidám színeikkel, egyedi formáikkal mindenkit levesznek a lábukról. Akárcsak a tulajdonosaik.