Proline

A Proline a lengyel PROFIX gyártó kiváló minőségű szerszámmárkája, a márkanév alatt színvonalas munkaruházati termékeket, eszközöket, kéziszerszámokat, szerszámgépeket, kerti eszközöket kínálnak a vásárlóiknak. Minden felhasználó számára személyre szabott megoldást kínálnak akár barkácsolásról, akár komoly szakmai munkáról van szó. A Profibarkácson a Proline több, mint 500 fajta termékét forgalmazzuk, hogy mindenki megtalálja a számára legjobbat!

 

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
290 Ft - 950 390 Ft
Márka
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Terméktípus
Munkadarab anyaga
Nyomatéktartomány
Hajtókar hossza  (mm)
-
195 mm - 1 210 mm
Típus
Hossz
Hajtónégyszög mérete
Fogak száma
-
60 - 100
Hossz
-
49 - 920
Markolat anyaga
Tengelyátmérő
-
20 - 30
Befogás
Átmérő  (mm)
-
2 mm - 100 mm
Hossz
Dugókulcs mérete
-
17 - 22
Korong vastagsága  (mm)
-
2 mm - 3 mm
Szigetelt
Befogási méret
Dugókulcs típusa
Termék státusza
Szűrés és rendezés
501 termék
501 termék

Proline minőség és felhasznált anyagok

A Proline szerszámok, gépek fejlesztése során a mérnökök, a gyártó figyelembe veszik a felhasználói igényeket, legyen szó hobbi felhasználóról vagy szakemberről. Csak kiváló minőségű alapanyagokat használnak a gyártáshoz, és a legmodernebb technológiákat, hogy a gyártósorról leguruló eszközök a legmagasabb színvonalat képviseljék, időtállóak legyenek, miközben fogásuk, használatuk kellően komfortos. Fontos, hogy a Proline szerszámokat extrém körülmények között is tesztelik, így biztosítva azok minőségi kifogástalanságát, megbízhatóságát, a biztonságos munkafeltételek meglétét.

Proline szerszámok, eszközök a Profibarkácson

Webáruházunkban több száz Proline szerszámot, kiegészítőt, eszközt kínálunk Önnek számos feladat elvégzéséhez. Megtalálja a tartóbakokat, a kerti locsolótömlőt, csőperemező berendezést, fogókat, fúrófejeket, építőipari szerszámokat, kerti szerszámokat, festőhengereket, szerszámkocsikat, kulcskészleteket, takaróponyvákat, kalapácsokat és így tovább. A Proline-nak szinte minden munkához van megoldása, legyen szó kerti tennivalóról, autószerelésről, festésről vagy éppen műhely rendszerezésről.

Proline prémium locsolótömlő

A Proline kínálatából a kerttulajdonosok egyik közkedvelt terméke a prémium locsolótömlő, mely egy 50 méteres háromrétegű, rugalmas PVC tömlő, az átlagosnál akár kétszer ellenállóbb kivitelben. Olyan vegyületek hozzáadásával gyártották, melyek növelik a tömlő ellenállását, rugalmasságát akár extrém hidegben is, sőt a tömlő a csavarásoknak, hajlításoknak is nagyszerűen ellenáll.

 Alacsony és magas hőmérsékleten is kiállja a próbát, UV sugárzás ellen védett, algalerakódás ellen szintén. Ha a kertjébe egy strapabíró, nem csavarodó, jól funkcionáló locsolótömlőt szeretne a következő szezonra, válassza a Proline prémium locsolótömlőt a Profibarkácstól!

Proline felszerelt szerszámkocsik

Webáruházunkban többféle Proline komplett szerszámkocsi rendelhető, melyek kiváló minőségű acéllemezből készült tárolószekrényben tárolt és rendszerezett minőségi szerszámokat rejtenek. A tartós szerkezet porfestékkel festett, a szekrények felső felülete profilozott műanyaggal bevont. A fiókok csapódáscsillapító rendszerűek, a spontán kinyílás ellen golyóscsapágyak védik.

A Proline szerszámkocsik gurulós kivitelezésűek, zárható szerkezetűek. Különböző felszereltséggel eltérő árban kaphatóak, de a legfontosabb kulcsokat, csavarhúzókat, alapvető kéziszerszámokat mindegyik tartalmazza.

A szerszámkocsikon túl szinte bármilyen lehetséges szerszámtároló megoldás elérhető nálunk!

 

Proline hidraulikus krokodilemelők

A Profibarkács kínálatában megtalálhatók a Proline hidraulikus krokodil emelői, melyekre garantáltan hosszútávon számíthat. A kézi működtetésű autóemelők nemcsak gépkocsi – és gumiabroncsjavító műhelyekben nélkülözhetetlenek, de egy autótulajdonos számára is fontos eszközök.

 Lényegében a hidraulikus emelők a kis dugattyút szivattyúként alkalmazva egy olajtartályból szívják a folyadékot, aztán benyomják a munkahengerbe, ezáltal emelik meg a gépkocsit. Nagyszerű találmány a hidraulikus emelő, hiszen a csapószelep biztosítja a tartályból történő szívást, de akadályozza, hogy a kiszívott folyadék visszaáramoljon. Amikor le kell engedni az autót, egy megkerülővezeték kinyitásával a munkadugattyúra nehezedő nyomás visszanyomja a hidraulika folyadékot a tartályba, az autó a kerekeire süllyed vissza.

Minőségi Proline szerszámok és berendezések a Profibarkácson

A Profibarkács webáruházban a minőségi szerszámok, szerszámgépek elkötelezettjei vagyunk. Tudjuk, hogy a kiváló minőség hosszútávon mindig kifizetődik, az elvégzendő munkát könnyebbé, egyszerűbbé, gyorsabbá a végeredményt pedig színvonalassá teszi egy jól megválasztott és hatékony szerszám, szerszámgép.

A Proline gyártó termékei mellett számos más, szintén neves szerszámgyártók termékei is megtalálhatóak, akár az Extol, Yato, Neo, Scheppach, Wolfcraft márkák kiválóságai. A Proline termékei ár-érték arányban kitűnő választásnak bizonyulnak, strapabíróak, innovatívok. Nemcsak a barkácsoknak, de a szakembereknek is ajánljuk a Proline eszközöket, akár mindennapos igénybevétel esetére is.

Webáruházunkban a barkácsolás szerelmesei és a szakemberek egyaránt megtalálják testhezálló szerszámaikat. Óriási választék, szuper árak, házhozszállítás és ha szükséges, segítségnyújtás a választáshoz!

Rendeléséhez célszerű regisztrálni a webshopban, hiszen már az első teljesített megrendelése után 5% állandó kedvezmény illeti meg Önt a következő vásárlásainál. Ha szívesen olvasna érdekes bejegyzéseket, ötleteket szerszámokról, ház körüli feladatokról, barkácsolásról, kövesse figyelemmel Blogunkat, mely bármikor kizökkenti néhány percre a mindennapi rohanásból!

Gyakori kérdések a Proline márkával kapcsolatban 

 

A Proline szerszámos szekrényei üresen érkeznek meg?

Egyes szerszámos kocsik/szekrények üresen rendelhetőek meg, míg vannak olyan tárolók, melyek kompletten felszereltek különböző kulcsokkal, fogókkal, csavarhúzókkal.

A Proline-t vagy a Gardena locsolótömlőjét válasszam?

Mindkét márka minőségi termékeket gyárt, egyikben sem fog csalódni. Válassza azt, amit pénztárcája megenged, de kiváló kedvezményeinket, akcióinkat is kifigyelheti. Törzsvásárlóknak 5 % kedvezmény Proline termékekre is.

A Proline gyártó teszteli a szerszámokat?

Igen, szélsőséges körülmények közötti tesztelés is zajlik forgalomba hozatal előtt, ez garantálja a strapabíró, megbízható minőséget.