Neo

Amikor a NEO márkát említjük, a valódi professzionalizmust említhetjük vele egy lapon. A NEO márka olyan megbízható szerszámokat kínál, amelyeket leginkább a tartósság, precizitás és a rendkívül magas minőség jellemzi, hiszen maga a márka is elég magas mércét állított fel magával szemben évekkel ezelőtt. A kéziszerszámokat a nagyon igényes felhasználók számára készítik a legjobb anyagokból és a legújabb technológia felhasználásával gyártják.  A cég hisz abban, hogy kompromisszumok nélkül lehet valóban igazi professzionális szerszámokat készíteni, hiszen abban is áll a kompetenciájuk, miszerint megbízható eszközöket biztosítanak, amiket erre kialakított speciális laboratóriumokban, illetve szakemberek munkahelyein tesztelnek a tökéletesség elérése céljából. Mi sem bizonyítja jobban a minőségük igazolását, mint az alábbi tanúsítványok: TUV, DIN, ISO illetve természetesen a számtalan elégedett vásárló világszerte.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
190 Ft - 385 890 Ft
Termék státusza
Szűrés és rendezés
2773 termék
2773 termék

NEO szerszámok jellemzője

A NEO szerszámok markolatának megtervezése mindig az ergonómia szabályainak figyelembevételével valósul meg, illetve a kivitelezéshez is csak a jól megválasztott anyagok, nem csak a használati kényelmet, hanem a precíz munkavégzést is elősegítik, A NEO márka megkülönböztető jegye egyébként a szerszámok és a csomagolások egyöntetű narancs-grafit színvilága, amit nagyon könnyen fel lehet ismerni. A NEO mechanikus szerszámok csoportjában a kínálat jelentős részére vonatkozik a 25 év garancia is.

 

Hogyan spórolhatja meg a szakemberek által elkért összeget Neo gépek használatával?

Ha ti is szerettek otthon barkácsolni, vagy úgy gondoljátok, hogy el tudjátok végezni a kisebb-nagyobb teendőket a ház körül és az otthonotokban, akkor mindenképp szerezz be nálunk a kiváló minőségű NEO szerszámokat, hogy megspóroljátok a szakemberek által elkért, igen magas munkabéreket.

Találkoztatok már olyan helyzettel, amikor egy csavar már bent volt, és el kellett rajta gondolkozni azon, hogyan is tudjuk eltávolítani, ha már sincs rá szükségünk, vagy ha rossz helyre csavartuk be? Csillag-villáskulcsok széles kínálatát ajánljuk számotokra, többféle méretben és kiszerelésben is. A NEO dugókulcsokról sem szabad megfeledkezni, amiket több méretben is megtaláltok nálunk.

Néha csak egy egyszerű csavarhúzóra van szükségünk a munka elvégzéséhez, amit weboldalunkon szintén készletben, vagy külön-külön is megvásárolhatjátok ezeket az elsőrangú kézi szerszámokat. Minden NEO eszközre csupán csak egyszer kell pénzt áldozni, viszont az otthoni munkák folyamatosak, így nagyon rövid idő alatt vissza fogja hozni a megvásárolt termék az árát. Minden eszköz ergonomikus kialakítással készült, hogy azonnal hozzászokjanak kezeitekhez és használatuk kényelmes legyen számotokra.

Amit érdemes tudni a NEO mechanikus szerszámokról

 • a legjobb anyagokat használják
 • korszerű gyártási technológiával dolgoznak
 • nagy pontosságú a kivitelezés
 • többlépcsős minőségellenőrzést végeznek
 • szélsőséges körülmények közötti vizsgálatok
 • a profik is ajánlják.

A NEO nem csak mechanikus szerszámokat jelent vagy forgalmaz. A folyamatosan bővülő kínálatukban megtalálhatók egyaránt a professzionális építőipari és dekoratőr szerszámok is. Minden NEO márkájú szerszám kiváló minőségét bizonyítja.

A korszerű, bevált anyagok alkalmazása, pl.:

 • javított minőségű S2 acélötvözet – a csavarhúzó bitekhez,
 • különleges gyorsvágóacél a késekhez illetve vágószerszámokhoz,
 • korszerű, vegyszereknek, ásványi olajoknak és kenőanyagoknak ellenálló műanyagok felhasználása a markolatokhoz illetve fogantyúkhoz,
 • a legkiválóbb minőségű anyagok megválasztása a szerszám működéséhez és rendeltetésének megfelelően.

Amint már említettük, a NEO a legkorszerűbb gyártási technológiát alkalmazza, pl.:

 • a tartós élességet és a precíz vágást biztosító háromfázisú élezés a letörhető, a trapéz és a horgas pengéknél,
 • a keménység megnövelése érdekében titánoxiddal a NEO pengéket rendkívül tartóssá tudják tenni,
 • a rókafarkú fűrészek esetében a PTFE bevonata nem csak tartósabbá, hanem hatékonyabbá is teszi őket többek között a vágási ellenállás csökkentésével - akár 60%-al is a hagyományos fűrészpengékhez képest.

A NEO szerszámok álladóan többszakaszos terhelhetőségi és minőségi vizsgálatoknak vannak alávetve, saját laboratóriumokban, illetve független külső laboratóriumokban is.

 

Miért szeretik a szakma szerelmesei a NEO márkát?

Szinte mindenki megtalálja azt a NEO szerszámot, amit többé ki sem fog adni a kezéből. Autószerelő vásárlóink bátran ajánlják a termékeket, sőt van, aki kifejezetten csakis ezzel a márkával szeret dolgozni. Időtállóak, kényelmesek, megbízhatóak, akár csavarhúzót, akár fogót említünk. Széles a termékkínálat, így mindenki meg tudja találni a preferált olajszűrő kulcsot, munkaruhát, vagy akár fejlámpát is ami a szerelés közben jól jöhet.

Burkoló szakembereink körében igencsak népszerű a NEO csempevágó, amivel rendkívül gyorsan tudnak haladni egy adott burkolással, fugázásnál pedig a fugakihúzó szilikonlappal nagyban segítik munkájukat. Illetve egy vízmérték illetve egy festékszóró pisztoly sem maradhat ki a repertoárból.

A derékszögtől kezdve a műhelykocsin keresztül egészen a tömlőbilicsen át, mindent megtaláltok nálunk. A vízvezeték szerelésnél alapszerszám a jó csőfogó vagy a csővágó is, ami nagy figyelmet kap, amit a szakemberek nagy része a Profibarkácsnál vásárol meg.

 

Neo szerszámok jellemzője az ergonómia és szembetűnő színvilág 

A NEO termékeknél nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a munka során a megfelelő ergonómiai szempontok megfelelésére. Ezek a szerszámok nagyon tartósak és precízen készülnek, emellett pedig maximálisan tudnak alkalmazkodni a felhasználók igényeihez, ami még inkább emeli a termelékenységet. A jó kialakításnak köszönhetően nem csak egyszerű, gyors és pontos lesz az élmény, hanem kellemes és kényelmes is egyben.

A NEO szerszámokat, eszközöket úgy tervezték meg, hogy az adott feladatot könnyedén el lehessen végezni. Alakjuk miatt könnyen illeszkednek a kezünkbe, aminek köszönhetően kevésbé érezhetjük a fizikai fáradtságot, és több időt tudunk a barkácsolással tölteni.

 

Neo munkaruha

A szakemberek körében nagy népszerűségnek örvendenek a mindenféle Neo munkaruhák. A derekas, kantáros munkanadrágok mellett kaphatóak overállok, mellények, dzsekik is, ahogy pólók és pulóverek is. Emellett persze a munkavédelmi felszerelésekre is koncentráltak. Azért népszerűek ezek a termékek, mert nem eltúlzott árazásúak, ugyanakkor nagyon funkcionálisak, kényelmesek és még jól is néznek ki.

A NEO termékek profi felhasználóknak készülnek, ezért biztosak lehettek benne, hogy valóban a legjobb minőséget és tartósságot tudjátok majd élvezni a használatuk során. Nap mint nap speciális tartóssági teszteknek vetik alá a szerszámokat, amit nem csak maga a gyártó, hanem független, és elismert tanúsító intézetekkel együtt tesznek meg. Ezek eredménye biztosítja a NEO kéziszerszámokra adott legfontosabb minőségi tanúsítványokat. TÜV T+M, ISO és DIN.