H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Extol Premium

A hobbi szerszámokkal ellentétben (amelyeknél általában a legfontosabb az alacsony ár), az Extol Premium kéziszerszámok esetében a tervezők részére a legfontosabb kritériumok még mindig a felhasznált anyagok, az alkalmazott technológiák, kidolgozás, formatervezés, műszaki paraméterek és természetesen az ergonómia. Ez a szerszám márka biztosíthat minket arról, hogy elérhető áron olyan minőségi terméket kapunk, amely a legújabb technológiával készült és teljesíti a szigorúbb elvárásokat is. Ezen kívül számos olyan megoldással és szabadalommal rendelkezik, amelyeket csak a profi gépeknél találhatunk meg.


1076termék 136
1076termék 136

Az Extol Premium szerszámgépeire és tartozékaira is a hatályos törvény által előírt 1 év garanciát biztosítanak. A kiterjesztett garancia csak rendeltetésszerű használatra vonatkozik.

Az Extol Premium barkácsgépek és szerszámok megalkotásakor a technikai kivitelezésen túl szintén nagyon fontos szerepet kap a design illetve az ergonomikus formaterv is. A kiváló kézreállóság, az optimális súlyelosztás és jól elhelyezett kezelőkapcsolók segíti a könnyebb munkavégzést, hogy a barkácsolás valóban igazi élmény legyen számunkra. Fontos megemlítenünk még, hogy minden Extol gép szabvány befogással rendelkezik, tehát nem csak egyetlen helyen (vagy sehol) tudjuk beszerezni a tartozékokat, hanem bármely márka bármely barkácsboltban kaphatunk szabvány tartozékokat, ami passzol minden Extol géphez.

 

CLICK-LOCK rendszerű tokmányok az Extol Premium titka

A nagypontosságú gyorsbefogó rendszert minden fúrógépen megtaláljátok. Egyes akkus fúrógépeken és az ütvefúrókon kívül léteznek olyan tokmány található gépek, amely a szabadalmaztatott Click-Lock retesszel meg tudják akadályozni a tokmányba fogott szerszám kilazulását.

 

A minőség a gépben található

A többi hobbi kéziszerszámtól eltérően, az Extol Premium a nagyobb terhelésnek kitett alkatrészei krómmal, vanádiummal, nikkellel illetve titánnal ötvözött, valamint cementált anyagokból készülnek, pont amiatt, hogy garantálni tudják a gépek hosszú élettartamát. A nagy terhelésnek kitett egységek csapágyai valóban kiváló minőségűek, és szabadalmaztatott rezgéscsökkentő ágyazásban futnak. Így tényleg biztosak lehetünk abban, hogy tényleg körültekintően jártak el a szerszámok készítésénél, hogy hosszú ideig tudjuk az Extol szerszámait használni.

 

Megbízható motor

Mindenki tudja, hogy a motor a szíve minden egyes elektromos kéziszerszámnak. Pont ezért az Extol Premium gépeknél természetes, hogy a hőálló rézdrót tekercselést és az ezüstöt tartalmazó kommutátort használnak, amik biztosítják a különlegesen magas teljesítményt és ezen felül csökkentik a motor felmelegedését.

 

PRO-RITE hajtómű

A legtöbb Extol Premium akkus csavarozóba márkás (Pro-Rite) hajtóművet építettek be, amely rendkívül tartós acélalkatrészeket tartalmaz, azért, hogy garantálni tudja a gép hosszú élettartamát illetve a problémamentes üzemeltetést is.

 

Profi technológia

Az Extol Premium olyan technológiát tud számunkra kínálni, amellyel az ív húzása lényegesen egyszerűbb, ezenfelül az ív fenntartása kényelmesebb, és fém fröcsögése is jóval kisebb mértékű. Ezeket a tulajdonságokat a következő funkciók is megtámogatják: HOT START (tökéletes ívhúzást biztosító rendszer), ANTI-STICK (zárlat esetén a hegesztő áramot korlátozó rendszer) és ARC FORCE (a hegesztő karakterisztikát automatikusan beállító rendszer).

 

RUBBER PAINT: kellemes fogás

A legtöbb modellünk gyártásában alkalmazzák a gumi alapú felület felhordását, ami munka közben sokkal kényelmes, megbízhatóbb és puhább fogást biztosít számunkra. Az ergonomikus fogantyúkat ezen kívül csúszásgátló és rezgésterhelés ellen védő elemekkel is kiegészítjük, hogy még inkább eleget tegyenek a felhasználók igényeinek.

 

Hosszú élettartam és nagy teljesítmény

Az Extol Premium akkus szerszámokhoz különösen nagy kapacitású akkumulátorok tartoznak (1500 mAh), amelyek garantálja a folyamatos és gondnélküli munkát a barkácsoló számára. Illetve a legtöbb modellhez ezen kívül még pót akkumulátort is adnak.

 

Mindig valamivel több

Az Extol Premiumról érdemes tudni, hogy minden kéziszerszám tartalmaz valamilyen meglepetést és többletszolgáltatást. A bónuszok közül muszáj megemlíteni a masszív műanyag szerszámos ládájukat, amelyben a gép kényelmesen szállítható és nem utolsó sorban pedig megbízhatóan tárolható.

 

Milyen Extol Premium szerszámok közül tudok válogatni?

Az Extol termék palettája igencsak széles, könnyen tudtok válogatni a fűrészeken át, a reszelőkön keresztül a csavarhúzók és bitek között. Nem szabad elfelejteni a remek minőségű vágóeszközeiket, pengéket illetve a dugókulcsaikat és az ahhoz tartozó szerszámkészleteket. Végtelen választékkal találkozhatunk a fúrószárak tekintetében is, így akár fát, betont, téglát vagy műanyagot szeretnénk fúrni, biztos, hogy mindenki meg fogja találni a magának való szerszámot vagy kiegészítőt.

Az egyedülállóan robusztus konstrukciónak köszönhetően az Extol Premium fúrókalapács nagy ütési erőt és teljesítményt biztosít.

Amint már említettük az Extol Premium termékkínálata nagyon széles, így webáruházunk biztosítja számotokra, hogy akár otthonról, kényelmesen meg tudjátok ismerni a termékeit. Ha mégis bármilyen kérdés merülne fel akár a szerszámokkal, akár a vásárlással kapcsolatban, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésetekre.

Szűrés
Ár
 (Ft)
130 Ft - 229 900 Ft
Terméktípus
Márka
Motor típusa
Milyen anyagot vág (Helyes szűréshez katt az infó gombra, itt jobbra)
Átmérő
 (mm)
65 mm - 150 mm
Körkivágó anyaga
Munkadarab anyaga
Befogás
Maximális benyúlás
 (mm)
50 mm - 120 mm
Maximális befogási méret
 (mm)
150 mm - 500 mm
Markolat anyaga
Kategória
Alkalmazási terület
Teljesítmény
Levegőmenny. fok.
Hőm. szab.
Min hőmérséklet
Max hőmérsélet
Min szállított levegő
Forma
Láncvezető márkája
Lánc márkája
Vágási hossz
 (cm)
42 cm - 51 cm
Vágási szélesség
 (cm)
1 cm - 2 cm
Forgatható markolat
Teljesítmény
 (W)
1 200 W - 1 400 W
Fordulatszám
 (rpm)
3 650 rpm - 4 700 rpm
Vágási mélység (90°-nál)
 (mm)
50 mm - 63 mm
Vágási mélység (45°-nál)
 (mm)
35 mm - 42 mm
Teljesítmény
 (Watt)
1 200 Watt - 1 600 Watt
Keverőszár átmérője
 (mm)
120 mm - 140 mm
Teljesítmény
 (Watt)
710 Watt - 1 000 Watt
Fordulatszám
 (fordulat / perc)
10 000 fordulat / perc - 17 000 fordulat / perc
Gyaluszélesség
 (mm)