Novus

A Novus 70 éve létező német gyártó, mára piacvezető az asztali tűzőgépek piacán. A „made in Germany” a legtöbb vásárló számára egyet jelent a kiváló, megbízható minőséggel, a Novus esetében ez 100%-osan igaz. A vállalat elkötelezett, hogy minden felhasználónak és minden munkához megfelelő tűzőgépet gyártson. Folyamatosan újabb és újabb innovatív termékekkel bővül a kínálata, melyeket a felmerülő igények és vásárlói visszajelzések generálnak. Gyors, erős, megbízható tűzőgépeket és kapcsokat, szegecseket gyárt több felhasználói terület számára is.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 190 Ft - 66 490 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Akkumulátor típusa
Akku és töltő a csomagban
Csomagolás
Ütésszám  (ütés/perc)
-
20 ütés/perc - 30 ütés/perc
Használható kapcsok szélessége
Használható kapcsok típusa
Termék státusza
Szűrés és rendezés
124 termék
124 termék

A Novus filozófiája

1949-ben fektették le a mai termékpaletta alapjait. A vállalat első terméke a Primus tűzőgép volt. Napjainkban, több, mint 70 évvel később a legnevesebb márka lett a tűzőgépek piacán Európában, gyártanak akkumulátoros, elektromos, pneumatikus típusokat, irodába, fához, kárpitozáshoz, szegecsbehúzókat, kapocskihúzókat, és ezekhez a szerszámokhoz szükséges kiegészítőket, kapcsokat, szegeket. A gyártó számára fontos a vonzó design és a funkcionalitás, az ergonomikus kialakítás pedig alapvető. A vállalat fenntarthatósági stratégiája igen következetes, a legegyszerűbb terméküket is környezetbarát módon készítik el. A kötőelemek nem rézből készülnek, hanem horganyzott, a műanyag elemek pedig újrahasznosított anyagokból vannak előállítva. Minden alkatrész szétszerelhető, ártalmatlanítható. A csomagolóanyagok is káros anyagok nélkül készülnek. A szerszámgépek és a kiegészítők tökéletesen megbízhatóak, kompromisszumot nem ismernek.

A Novus elektromos és akkumulátoros tűzőpisztolyai

Az elektromos tűzőpisztolyok nagy feladatokkal, nagy mennyiségben is képesek megbirkózni rövid idő alatt, erőfeszítések nélkül. Erőteljes rögzítést tesznek lehetővé, miközben védik az ízületeket. Az elektromos tűzőpisztolyok vagy más néven elektromos szegezők, tűzők ideálisak rendszeres, univerzális használatra. A termékfejlesztés középpontjában a kényelem mellett a megbízhatóság áll.

Az akkumulátoros típusok kábel nélkül működnek. A nagy teljesítményű, eltávolítható lítium-ion akkumulátornak köszönhetően olyan helyen is használható, ahol nincs elektromos áramvételezési lehetőség. Ideális közepes igénybevételre, és olyan munkákhoz, ahol fontos a rugalmasság, mobilitás.

Novus kézi tűzőgépek

Rugalmas és kreatív munkavégzést tesznek lehetővé. Ezek a kézi tűzőgépek mechanikus elven működnek, univerzálisan használhatók sokféle anyagon. Hasznos funkciók könnyítik a munkát, mint például az ütési erő beállítása puha- és keményfához. A kézi tűzőgépek elmaradhatatlanok a barkácsolók és hobbi kreatívkodók szerszámosládájából.

Novus pneumatikus tűzőpisztolyok

Erőteljes, professzionális munkavégzés válik lehetővé velük. Nagyon gyorsan szünet nélkül képesek tűzni, rögzíteni. Erős és gyors berendezések, kialakításuk a sebesség és a teljesítmény előnyét biztosítja az elektromos tűzőpisztolyokhoz és kézi tűzőgépekhez képest. A sűrített levegővel meghajtott dugattyú belövi a rögzítőelemet a munkadarabba. A munka teljesen erőfeszítésmentes lehet. Tökéletes választás a pneumatikus tűzőgép a nagy mennyiségű és igényes rögzítéshez. Ugyanakkor tisztában kell lenni vele, hogy működésük kompresszorhoz kötött.

 

Novus kalapácsos tűzőgépek

Ezek a rögzítők, kalapácsos tűzőgépek vagy más néven kalapácsos tűzőpisztolyok gyorsak, ugyanakkor egyszerű velük a munka. Akkor érdemes ezeket választani, ha nagy mennyiségű munkát és gyorsan kell elvégezni, ugyanakkor a tökéletes pontosság nem elsődleges. Például a J-055 típus kiváló szerszám tetőszerkezeteknél, gipszkartonozásnál. A J-022 típus kiválóan alkalmas vékony szőnyegek, textíliák, szövetek gyors rögzítésére.

Novus tűzőpisztoly kellékek – kapcsok, szögek

A gyártó kiváló minőségű kapcsokat készít a tűzőpisztolyokhoz. Az általuk gyártott és megfelelő típusú kapocs kiválasztása kulcsfontosságú a szerszám és a kellék tökéletes illeszkedéséhez. Ezért minden alkalmazáshoz van optimális kapocs ajánlatuk. A cég minőségi tűzőkapocsainak használata garantálja, hogy a tökéletes illeszkedés megvalósul a gép és a kellék között, ráadásul az erőteljes, tartós rögzítésben is bízhat. Finom drótkapcsokat kínálnak a lehető legkisebb sérülés érdekében. A márka saját tartozékainak használatával a tűzés eredménye professzionális, tartós és ellenálló lesz.

A szögekkel működő típusok gyorsabban és könnyebben kezelhetők, mint a hagyományos kalapács és szeg. Egyetlen eszközt kell csak tartani a munkához, az egyik kéz szabad maradhat. A szögeknek, körmöknek nagyon kicsi a feje, alig látszik az anyagon. Emiatt tűszegnek, T-szegnek is nevezik.

Novus szegecselők, szegecspisztolyok, szegecsbehúzók

Ha tartós kötéseket szeretne fémlemezhez, műanyaghoz, bőrhöz, táblákhoz, válassza a szegecselőket. Ideális eszközök a precíz munkához. Két munkadarabot gyorsan és tartósan összekapcsolhat segítségükkel. Legtöbbjük alumínium, acél és réz szegecsekhez is használható. A készülékház alumínium, kovácsolt acél, extra erős feszítőkarral, ívelt kialakítású. Markolatrögzítővel és visszatérítő rugóval az egykezes használathoz. A fej kialakítása keskeny a szűk helyek eléréséhez.

 

Kiváló minőségű Novus német tűzőgépek, szegecselők a Profibarkácson

A gyártó 70 éves tapasztalata minden egyes termék előnyében megmutatkozik. A szerszámok és a kellékek nemcsak megbízhatóak és jó minőségűek, de kényelmes velük a munkavégzés, hatékonyak, gyorsak. Kiváló alapanyagokból készülnek, ez garantálja a hosszú élettartamot. Mindemellett a gyártás környezettudatos és törekszik a fenntarthatóságra.

A Novus termékek minőségével és tudásával garantáltan elégedett lesz, ha pedig a kosarába tette a kiszemelt berendezést és a szükséges, kompatibilis kellékeket, ne felejtse el megnézni akciós ajánlatainkat, hogy le ne maradjon az alkalmi vételekről! 

 

 A Novus márkával kapcsolatosan felmerülő krérdések

 

A Novus lengyel gyártó, ugye?

Nem, német a vállalat, a gyártás is Németországban történik.

A Novus milyen termékeket gyárt?

A cég legfőbb termékvonala a tűzőgépek (mechanikus, elektromos, pneumatikus, akkumulátoros) és a hozzájuk szükséges kellékek.

A Novus J-328 EC pneumatikus tűzőgép hány Bar nyomással üzemel?

Az üzemi nyomás 4-7 Bar, maximum 8 Bar.