Munkalámpa

Bármilyen munkafolyamathoz kezdünk hozzá, legelőször mindig biztosítani kell a környezetet. Tiszta és rendezett körülmények között sokkal jobb dolgozni, hiszen nem fogunk akadályokba ütközni, nem lesz, ami elterelje a figyelmünket az adott feladatról. Nagyon fontos, hogy kellő fény legyen ott, ahol épp tevékenykedni kívánunk. Sokszor sajnos nem elegendő a természetes napfény vagy a beltéri lámpákból áradó világosság. A nehezen hozzáférhető helyeket érdemes jobban megvilágítani, amihez egy kiváló minőségű LED munkalámpa, vagy szerelőlámpa óriási segítséget nyújthat.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 190 Ft - 67 690 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
75 termék
75 termék

A munkalámpa elsődleges és legfontosabb kiemelendő tulajdonsága, az általa biztosított erőteljes fény. Ezek az eszközök, úgy lettek kialakítva, hogy nem járnak együtt magas energiafelhasználással, azaz úgy biztosít számunkra hosszú órákon keresztül fényt, hogy nem kell amiatt aggódnunk, hogy megemelkedik a villanyszámlánk.

A várható élettartam még egy alacsonyabb árkategóriájú lámpánál is igen hosszú, ugyanis egy ilyen munkaeszköz akár hosszú éveken át problémamentesen tudja, és fogja is tenni a dolgát. Segítségünkre lesz még a legátláthatatlanabb helyzetekben is. A gyártók igyekeztek úgy kialakítani a legtöbb munkaeszközt, hogy könnyítsék használatukat a kiegészítő kellékekkel, hiszen, a mind a két kezet igénylő feladatok elvégzése során, hátrányt jelent, ha még a lámpát is tartanunk el.

Ma már lehetőség van, olyan mágneses tartókat vásárolni a fényforráshoz, amely stabilan ott fogja tartani az eszközt, ahol számunkra a legideálisabb. Vannak termékek, melyek kitámasztóval és akasztóval is fel vannak szerelve, így a munkakörnyezet közvetlen közelében történő elhelyezésüket sokkal könnyebben meg lehet oldani.

 

Területek, ahol mindig jó, ha kéznél van a munkalámpa

Az autószerelők körében nagy népszerűségek örvendenek ezek a praktikus eszközök. Egy szerelőágyról vizslatba a hibák okát, szuper, ha kéznél van egy apró, de erőteljes fényforrás. Ha szerelésre vagy szervizelésre kerül a sor, az aknában a gépjármű alvázát, illetve fékrendszerét érintő hibákat könnyedén felfedezhetik segítségével a szakemberek. Az építési munkaterületeken is kitűnő szolgálatot tehetnek a LED fényforrások. A munka sokkal hatékonyabb, ha ideális fényforrásnál végzik. A villanyszerelők előszeretettel vásárolják szintén ezeket a munkaeszközöket, hiszen jelentősen megkönnyíti a dolgukat egy rövidzárlat, esetleg valamilyen meghibásodás esetén.

Nem muszáj szakembernek lenni ahhoz, hogy beszerezzünk egy munkalámpát, mert otthoni háztartásokban sem árt, ha van belőle, soha sem lehet tudni, mikor lesz rá szükség. Ha éjszaka elromlik valami, vagy áramszünet esetén, biztosítja a kellő fényt a lakásban, így biztonságosan tud közlekedni. Ha bányászati vagy mentési feladatokat kell elvégezni, feltétlenül be kell szerezni egy profi led szerelőlámpát, mivel nagyon fontos a megbízható és nagy fényerő ilyen esetekben is.

 

LED szerelőlámpával a profi műhely munkáért

Webáruházunkban ár-érték arányban a legjobb eszközöket tudja beszerezni. Sokak számára vált ismerté a Yato márka, ami nem véletlen, hiszen a Yato gépek és szerszámok legfőbb jellemzője a professzionális minőség. Nem kivétel ez alól a Yato akkus LED lámpa és a Yato akkus szerelő LED lámpa sem. Elemes változatokat is talál nálunk, érdemes figyelmet szentelni a Yato LED lámpa elemes 3 x 1,5 V –os típusra. Soha nem lehet tudni, mikor kell olyan környezetben dolgozni, ahol elkerülhetetlen, hogy vízzel érintkezzen a munkaeszközünk.

A Yato akkus vízálló LED lámpát, nyugodtan magával viheti ezekre a területekre is, nem fog károsodni a lámpa. Az Einhell TE-CL 18 Li – Solo lámpa is a vásárlók egyik kedvence, mely nagy segítség minden fajta sötétben és rosszul megvilágított helyen végzendő munka esetén. Akár 33 órán át is képes fényt biztosítani. A vásárlók megnövekedett száma, pozitív visszajelzés számunkra az Extol Craft hordozható LED reflektor lámpák esetében. Megbízhatóak és garantáltan nem fogják Önt cserbenhagyni. Az Extol Craft hordozható LED lámpát, teleszkópos állvánnyal is meg tudja vásárolni, amivel valóban kiküszöbölheti azt a problémát, hogy a nehezen hozzáférhető helyeket nem látja át tisztán.

Az Extol Light hordozható LED lámpa, elemes reflektor, 100.000 órát is elbír, lenyűgözően hosszú az élettartama. Hat darab AA elemmel működik, a tokozása pedig esővíz és por ellen is kiválóan véd. Ha nincs szüksége nagy teljesítményű eszközökre, ajánljuk figyelmébe a Steck mini LED munkalámpát, aminek hátoldalán erőteljes mágnes található, hogy könnyebben tudja rögzíteni. Működési ideje függ az elemtől is, de háromtól egészen tíz óra hosszát is kibír.

A Vorel márka termékei is sokak kedvence, nem szokott velük gond lenni. Az építési területekre, sokan viszik magukkal a Vorel Halogén 400 W-os hordozható lámpát. A Topex lámpák között megtalálja a Topex halogén lámpát, a Topex műhelylámpát és több változatban a Topex steklámpákat is. Ha valamilyen oknál fogva, a fent említett árucikkek egyike sem nyerte el a tetszését, akkor még mindig van lehetősége a Phenom munkalámpák tárházában is szétnézni és válogatni többek között a Phenom COB LED-es szerelőlámpa, a PHenom Munlifunkciós reflektor illetve a Phenom Retro steklámpa között, mely vészjelzővel is el van látva.


A Webáruházunkban található munkalámpák mindegyike kiváló minőségnek örvend, így bátran merjük ajánlani beszerzésüket. Mivel fontos a műhelyben is a rendszeresség, lepje meg magát egy fali szerszámtárolóval, hogy szerszámait mindig rendben tudja és az új profi segítő társának, a munkalámpának is kiváló helye legyen. Ha kérdése lenne a vásárlást vagy a termékeket illetően, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

 

LED munkalámpa vásárlásához gyakori kérdések és válaszok

Milyen előnyei vannak a LED munkalámpának?

Előnyt jelent a magas fényteljesítmény, de emellett az alacsony áramfogyasztás. Szinte karbantartásmentesek, viszont az élettartamuk rendkívül hosszú.

Mit kell figyelembe venni a szerelőlámpák vásárlása közben?

Érdemes szem előtt tartani, mekkora a megvilágítandó terület. Fontos kérdés, meddig kíván dolgozni a munkalámpával. Fel kell mérni, hogy igénybe fogják-e venni a külső környezeti hatások az eszközt.

Vannak-e hátrányai a LED reflektoroknak?

Talán egyetlen hátrányt tudnánk ide sorolni, mégpedig azt, hogy a bekerülési költségül relatíve magas, de már ma ez sem feltétlenül igaz, mivel típustól függően, elérhető áron mozog. Az igazán nagy teljesítményű eszközök esetében pedig a felhasználás helyéből és a fényigényből adódóan, kevésbé lehetünk az árakra érzékenyek.

Miért jó a halogén reflektor?

A legkisebb fényhasznosítással rendelkező reflektor fajta. Elterjedését nagyon alacsony bekerülési költségének és a mozgásérzékelővel való használhatóságának köszönheti.