Alkatrésztároló doboz

A tárolás és rendeszerezés mindig nagy probléma mind a műhelyekben, mind az otthonokban, ezért rengeteg iparág foglalkozik ezzel és találnak ki jobbnál jobb és praktikusabb megoldásokat, olyanokat, mint az egymásra tehető, nyitott tetejű alkatrésztároló doboz. A nyitott tetejű, műanyag tárolódobozok segítségével könnyedén rendszerezhetjük a kisebb és nagyobb alkatrészeket és egy helyen tárolhatjuk azokat, gondolunk itt csavarok, szögek, tiplik és egyéb hasonló eszközökre.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
290 Ft - 3 090 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
23 termék
23 termék

Miért érdemes nyitott tetejű alkatrésztároló dobozt vásárolni?

Az olyan eszközöket, amiket anúgy ömlesztve tartunk, szortírozhatjuk ezekbe a dobozokba, így nem kell keresgélni, meglesz a fix helye a neki szánt tárolóban. Ha pedig szeretnénk növelni vagy megtartani a munkaterületet, akkor ajánljuk hozzá a fali szerszámtartót mellyel könnyen elérhetővé  tehetjük szerszámainkat és kiegészítőinket. 

Nem csak a tárolási funkciója miatt érdemes egy ilyen nyitott tetejű csavartartó dobozba fektetni, hanem az esztétikai hatásáért is, ami egy egyszerű garázst vagy kisebb műhelyét képes feldobni és rendbe rakni. kialakításának köszönhetően pedig könnyedén hozzá férhetünk a szükséges eszközhöz, hely takarékos megoldásképpen pedig egymásra tehetjük őket. Minezt anélkül hogy később emelgetni kelljen, ha az alsóból szeretnénk kivenni valamit. Hiszen négy oldalának egyike döntve helyezkedik el. Ha pedig falra szereljük, akkor ennek a kialakításnak köszönhetően nem kell helyet hagynunk tárolódobozok között így több fér el egymás alatt. Különböző méretei miatt pedig ki választhatjuk a nekünk megfelelő kapacitású tárolót és még a színekkel is könnyedén játhatunk vagy megkülönböztethetünk bármilyen felszerelést. Akár még tetőt is beszerezhetünk hozzá igy könnyedén szállíthatjuk a legkisebb alkatrészeket anélkül, hogy kiborulnának és összekeverednének. Szerszám tárolás mellett másra is alkalmazható akár a gyerekszobába a játékoknak akár a kerti felszerelések rendszerezésére tárolására is.

 

Tároló és szállító eszközök alkatrészeknek, szerszámoknak

 

Tárolás

Rengeteg tárolásra való tárggyal találkozhatunk, ezek készülhetnek műanyagból vagy fémből, de fából, szövetből és még sok másból. Vannak, amik a tárolás mellett dekorációként is működnek, ezekkel ellentétben léteznek olyanok, amiket nem láthatjuk, ezek a rejtett tárolók. Barkácsolás, szerelés javításnál persze nem a rejtett tárolók kapják a figyelmet és csakis strapa bíró anyagokból készült tárolókra van szükségünk, ilyenkor leginkább a méret és a praktikum kerül elő térbe. Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes figyelni a dizájnra, hiszen jó érzés egy szépen rendezett és nem össze vissza műhelyben tevékenykedni, és a színekkel nem csak a helyet dobhatjuk fel, de jelölési funkcióként is szolgálhatnak. Például a fekete alkatrésztároló dobozban a csavarokat, a kékben a szögeket a sárgában pedig a tipliket tároljuk, de ezt bárhogy variálhatjuk kedvünk szerint.

Ha minőségi - például NEO- termékek mellett tesszük le voksunk, akkor ezek a termékek megérdemlik a szakszerű tárolást.

 

Eszközök szállítása

A legtöbb barkácsgéphez alapból jár bőrönd is, ami egyrészt a tárolásához másrészt pedig az egyszerű szállításhoz is alkalmas, ahogy említettük már a tároló dobozok is megfelelnek szállító funkcióra is, ha rendelkezik fedővel. Vannak kézben vihető bőrönd táskák vagy a nagyobb mennyiségű felszerelésekhez gurulós bőröndöt is beszerezhetünk. De még csomagtartóba helyezhető szerszám tartó szekrényekkel is találkozhatunk. Ez mindenkinek a maga döntése, hogy mekkora szállító táskára, bőröndre van szüksége, de érdemes mérlegelni vásárlás elött hogy mennyire szeretnénk strapabíró hordozót, és hogy mennyit szánunk rá.

 

Mit tarthatunk egy műanyag, nyitott tetejű alkatrésztároló dobozban?

Igazából egyszerű a válasz ugyanis bármit, amit jellemzően ömlesztve tárolunk , a nagyobb méretekben akár szerszámgépeket is tarthatunk, de túlnyomóan a rögzítés technikai eszközök tárolására használjuk. Tárolhatunk benne különböző gép tartozékokat például csavarhúzó fejeket, szigetelő vagy tisztitó anyagokat is és persze szerszámokat is. A felcímkézés is sokat segíthet a rendszerezésben és annak megtartásában, hiszen ha egy műhelyben többen is dolgoznak fontos, hogy mindenki tudja minek hol a helye. A rend megtartásához nem elég csak beszerezni és berendezni a nyitott tetejű alkatrésztároló dobozokat, fontos hogy a munka végeztével mindent a helyére pakoljunk, mert így a következő munkánál nem kell majd keresgélni a szerszámokat és egyebeket. Csavarokhoz ajánljuk még fedeles csavartartó dobozainkat, szerszámokhoz pedigszerszámos ládáink valamelyikét. 

Ha ön is úgy gondolja, hogy szüksége lenne, egy jó rendszerező egységre akkor ne várjon tovább és rendelje meg most tároló dobozainkat és kiegészítésül érdemes egy fali tárolóba, vagy műhelypolcba is befektetni. És ma már nálunk jár, ne felejtse el beszerezni a rendszerezni kívánt szerszámokat és kiegészítők sem weboldalunkon. Bármilyen kérdés esetén keresse munkatársainkat ügyfélszolgálatunkon vagy üzletünkben, rendelését néhány kattintással leadhatja mi pedig a lehető leghamarabb csomagoljuk és átadjuk a szállítóknak. Pár munkanapon belül megérkezik és ön elkezdheti a műhely vagy garázs rendszerezését, amivel utána csak megkönnyíti és gyorsítja munkafolyamatokat. Vásároljon a profibarkacs.hu-n, ha magas minőségű szerszámokat szeretne mindössze barkács árakon.