Master

A spanyol Master az EGA csoport vállalata, prémium ipari szerszámok gyártója a legfejlettebb iparágak számára. Teljeskörű megoldásokat kínál, folyamatos innovációval támogatja a felhasználók biztonságát, hatékonyságát. A Profibarkácson a Master gyártótól több, mint 60 féle kiváló berendezést kínálunk, hőlégfúvókat, ventilátorokat, párátlanítókat, hősugárzókat, párologtató léghűtőket.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
22 990 Ft - 3 599 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
104 termék
104 termék

Master prémium ipari szerszámok

Az Ega Master az ipari szerszámok legszélesebb skáláját gyártja, melyek a legigényesebb környezetben is megállják a helyüket. (repülőgépipar, autóipar). Az ipari szerszámok között megtalálhatók a kéziszerszámok, vezérelt meghúzó szerszámok és a pneumatikus, hidraulikus szerszámok.

 

Master berendezések a Profibarkácson

Webáruházunk elkötelezett a kiváló minőségű termékek iránt, a vásárlók bizalma hosszútávon fontos számunkra.

A Master berendezései közül sok olyan hatékony, praktikus gépet talál, mely üzemében, műhelyében, szolgáltató egységében vagy akár az otthonában is megállja a helyét, kiszolgálja az Ön magas elvárásait.

Például:

  • ipari ventilátorok
  • hőlégfúvók (gázolajos, elektromos)
  • földgázos hőlégfúvó
  • infravörös hősugárzó
  • hőlégfúvó rovarirtáshoz
  • párátlanító berendezések
  • szőnyeg- és padlószárítók
  • párologtató léghűtők

 

Master párátlanító berendezések

A Master párátlanító berendezések hatékonyan megküzdenek a helyiség, raktár párás levegőjével. Esztétikus kivitel, igényes, műanyag burkolattal. A párátlanító könnyen szállíthatóak, nincs nagy súlyuk. Halkan működnek, nem zavarják Önt vagy munkatársait, családtagjait. Kezelésük is egyszerű, a beépített aktív szénszűrő pedig a kellemetlen szagoktól is védelmet nyújt. A párátlanítókban épített UV lámpák hatékonyan fellépnek a baktériumok ellen is, melyek a levegőben terjednek.

 

 

Master gépeit, eszközeit is rendelje a Profibarkácstól!

Akár ipari hőlégfúvóra, hősugárzóra van szüksége, akár ipari szárító berendezésre, a Master magas minőségű, innovatív berendezéseire számíthat! Az ipari szárító berendezés, légszárító, szőnyeg- és padlószárító, mosókonyhai szárító berendezések felhasználása is igen sokoldalú. A hűtve szárítós elvű ipari szárítók megoldást nyújtanak az épületek vagy berendezések magas páratartalomból adódó károsodásának megelőzésére is. Számos technológiai folyamat is igényli a levegő megfelelő hőmérsékletét és páratartalmát. Ezek az ipari légszárítók, párátlanítók a termelési helyiségekben, építkezéseken, mosókonyhákban, raktárakban, pincékben hatékonyan alkalmazhatók.

Webáruházunkban több típust is forgalmazunk a kívánt feladathoz és a helyiség méretéhez igazodóan. Kiváló áron juthat hozzá a Profibarkácstól a kiszemelt berendezésekhez, ráadásul utánajárás nélkül, házhoz szállítással!

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál megszerezhesse a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket.

 

Gyakori kérdések a Master márkáról

Miért érdemes Master berendezéseket vásárolni?

Mert innovatívok, kiváló minőségűek, a legigényesebb iparágakban is megállják a helyüket.

A Master padlószárítók üzembe is alkalmasak?

Természetesen. Felszárítják a nem kíván vizet, nem lesz balesetveszélyes a munkaterület.

A Masternek van földgázos hőlégfúvója?

Igen, a horganyzott acélból készül Master CF 75 típus, webshopunkban megrendelhető.