H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Master

A spanyol Master az EGA csoport vállalata, prémium ipari szerszámok gyártója a legfejlettebb iparágak számára. Teljeskörű megoldásokat kínál, folyamatos innovációval támogatja a felhasználók biztonságát, hatékonyságát. A Profibarkácson a Master gyártótól több, mint 60 féle kiváló berendezést kínálunk, hőlégfúvókat, ventilátorokat, párátlanítókat, hősugárzókat, párologtató léghűtőket.


82termék 136
82termék 136

A Master gyártóról

 • Az EGA Master az egyetlen olyan gyártó, ami 12 termékcsaládot kínál integrált megoldás keretében, ami lehetővé teszi a logisztikai és ellátási költségek csökkentését
 • Az EGA Master széleskörű garanciát vállal eszközeire
 • A gyártó igény esetén úgynevezett testre szabási szolgáltatást kínál, célja az eszközök vezérlésének javítása
 • AZ Ega Master 200 szabadalom listáját dolgozta ki, és a forgalmának 6%-át költi Kutatás- Fejlesztés- Innovációra, hogy az ipari műveletek biztonságát, hatékonyságát folyamatosan növelni tudja
 • több, mint 5 kontinens 150 országába exportálja termékei
 • prémium ipari minőség minden termék esetén
 • az egyik legtöbbet díjazott szerszámgyártó

A Master termékeit és megoldásait használó iparágak, vállalatok

A Master termékeit, megoldásait a legigényesebb iparágakban is használják, mint például a repülőgépipar, autóipar, vasút, energia, bányászat, olaj- gázipar. Az eszközök, berendezések olyan neves vállalatok gyártóüzemeiben, kiszolgálóhelyiségeiben is megtalálhatók, mint a Shell, Airbus, Ensz, Nato, Coca Cola, Audi, Volkswagen, Nissan-Renault, Mercedes-Benz, Siemens vagy Philips.

Az Ega Master és az elnyert díjak

Az Ega Master a legtöbb díjjal jutalmazott szerszámgyártó. A cég alapítása óta számos díjat sikerült bezsebelniük, ezeket elsősorban a termékinnováció, üzletvezetés és tehetség kiválóság területein. Csak néhány ezek közül:

 • ISO minőségbiztosítási díjak
 • innovációs díjak
 • környezetvédelmi gyakorlatok díjai
 • leginnovatívabb termék díja
 • legjobb vállalati webhely díja
 • kiváló formatervezési díjak
 • fiatal feltalálók díja
 • minőségi innovációs díjak stb.

Master prémium ipari szerszámok

Az Ega Master az ipari szerszámok legszélesebb skáláját gyártja, melyek a legigényesebb környezetben is megállják a helyüket. (repülőgépipar, autóipar). Az ipari szerszámok között megtalálhatók a kéziszerszámok, vezérelt meghúzó szerszámok és a pneumatikus, hidraulikus szerszámok.

 

Tipp: Ipari megoldásink között az ipari szárító berendezések is  megtalálhatóak.

 

A Master és a FOD-ok

A "szerszám FOD-ok" azok a kockázatok, amikor elfelejtett vagy elveszett szerszámokat hagynak a repülőgép belsejében a gyártási vagy karbantartási munkák után. Ezek az eszközök vagy más tárgyak belegabalyodhatnak a vezérlőkábelekbe, akadályozhatják a mozgó alkatrészeket, vagy befolyásolhatják az elektromos csatlakozásokat, zavarva a repülésbiztonságot. Általánosságban elmondható, hogy a repülőgép-karbantartó csapatok szigorú szerszámvezérlő rendszerekkel rendelkeznek, beleértve a dobozkészleteket is, hogy biztosítsák, hogy ne maradjanak szerszámok a repülőgépen.

A Master számos megoldást kínál a szerszámok jobb ellenőrzésének megvalósítására, ami csökkenti mind a szerszámok elvesztésének vagy ellopásának szükségtelen költségeit, mind a balesetek lehetőségeit.

A szerszámvezérlő rendszerek két alapvető okból is nagyon fontosak. Az első, hogy elkerüljük a nagy gazdasági hulladékot az eszközök kezelésének és használatának gondatlansága miatt; és a második, hogy garantálja a biztonságot az esetleges FOD ellen.

A fentiekhez és a hatékony és biztonságos szerszámvezérlő rendszer biztosítása érdekében az EGA Master termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja.

Master berendezések a Profibarkácson

Webáruházunk elkötelezett a kiváló minőségű termékek iránt, a vásárlók bizalma hosszútávon fontos számunkra.

A Master berendezései közül sok olyan hatékony, praktikus gépet talál, mely üzemében, műhelyében, szolgáltató egységében vagy akár az otthonában is megállja a helyét, kiszolgálja az Ön magas elvárásait.

Például:

 • ipari ventilátorok
 • hőlégfúvók (gázolajos, elektromos)
 • földgázos hőlégfúvó
 • infravörös hősugárzó
 • hőlégfúvó rovarirtáshoz
 • párátlanító berendezések
 • szőnyeg- és padlószárítók
 • párologtató léghűtők

Master párátlanító berendezések

A Master párátlanító berendezések hatékonyan megküzdenek a helyiség, raktár párás levegőjével. Esztétikus kivitel, igényes, műanyag burkolattal. A párátlanító könnyen szállíthatóak, nincs nagy súlyuk. Halkan működnek, nem zavarják Önt vagy munkatársait, családtagjait. Kezelésük is egyszerű, a beépített aktív szénszűrő pedig a kellemetlen szagoktól is védelmet nyújt. A párátlanítókban épített UV lámpák hatékonyan fellépnek a baktériumok ellen is, melyek a levegőben terjednek.

 

 

Master gépeit, eszközeit is rendelje a Profibarkácstól!

Akár ipari hőlégfúvóra, hősugárzóra van szüksége, akár ipari szárító berendezésre, a Master magas minőségű, innovatív berendezéseire számíthat! Az ipari szárító berendezés, légszárító, szőnyeg- és padlószárító, mosókonyhai szárító berendezések felhasználása is igen sokoldalú. A hűtve szárítós elvű ipari szárítók megoldást nyújtanak az épületek vagy berendezések magas páratartalomból adódó károsodásának megelőzésére is. Számos technológiai folyamat is igényli a levegő megfelelő hőmérsékletét és páratartalmát. Ezek az ipari légszárítók, párátlanítók a termelési helyiségekben, építkezéseken, mosókonyhákban, raktárakban, pincékben hatékonyan alkalmazhatók.

Webáruházunkban több típust is forgalmazunk a kívánt feladathoz és a helyiség méretéhez igazodóan. Kiváló áron juthat hozzá a Profibarkácstól a kiszemelt berendezésekhez, ráadásul utánajárás nélkül, házhoz szállítással!

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál megszerezhesse a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket.

 

Gyakori kérdések a Master márkáról

 

Miért érdemes Master berendezéseket vásárolni?

Mert innovatívok, kiváló minőségűek, a legigényesebb iparágakban is megállják a helyüket.

A Master padlószárítók üzembe is alkalmasak?

Természetesen. Felszárítják a nem kíván vizet, nem lesz balesetveszélyes a munkaterület.

A Masternek van földgázos hőlégfúvója?

Igen, a horganyzott acélból készül Master CF 75 típus, webshopunkban megrendelhető.

Szűrés
Ár
 (Ft)
22 990 Ft - 3 599 000 Ft
Márka
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!