Betoncsiszoló

A biztonságos burkolat kialakításához szükség van arra, hogy a felület egyenletes legyen. A betoncsiszoló ezt a célt szolgálja. Legyen az öntött betonfal, tégla vagy vályog, segítségével könnyedén kialakíthatjuk a kívánt munkafelületet. Ezzel elkerülhetjük a keletkező pluszmunkákat, nem beszélve a hatékony anyagfelhasználásról.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
203 790 Ft - 22 950 000 Ft
Márka
Ajánlott felhasználás
Termék státusza
Szűrés és rendezés
12 termék
12 termék

A betoncsiszoló használatának előnyei

A biztonságos burkolat kialakításához szükség van arra, hogy a felület egyenletes legyen. A betoncsiszoló ezt a célt szolgálja. Legyen az öntött betonfal, tégla vagy vályog, segítségével könnyedén kialakíthatjuk a kívánt munkafelületet. Ezzel elkerülhetjük a keletkező pluszmunkákat, nem beszélve a hatékony anyagfelhasználásról. Vízszintes felületek kialakítása során szintén hasznunkra válik, sokkal könnyebben burkolhatunk betoncsiszolóval előkezelt felületet, mint kezeletlen társát. Építkezés alkalmával a vakolásnál keletkező kifolyó vakolat eltávolítására is alkalmas (jellemzően a fal alsó részén történik ez).

Ha ilyen munkát végzel szükséged lesz továbbá sarokcsiszolóra és egy porelszívóra is, mivel ez a munka nagy porral és kosszal jár. Éppen emiatt javasolt a pormaszk és védőszemüveg használata is, erről itt olvashatsz bővebben:

Mikor lehet még szükség betoncsiszolóra?

A költséghatékonyság és egyszerűség (a gyorsaságról már nem is beszélve) jegyében egyre inkább elterjedt a betonpadló használata a különféle irodaházakban és raktárakban is. Erre speciális technikát alkalmaznak több munkafolyamat által alakul ki egy végleges réteg, ami csiszolással (száraz és vizes technológiával) és impregnálással (azaz víztaszító réteg alkalmazásával) érhető el.

Gyakori felhasználási terület építkezés során a már említett burkolatok alatti betonfelület kialakítása, melynek során hosszútávú és precíz eredményt érhetünk el (és persze nem kell papírfecniket dugdosni az asztalok lába alá, hogy vízszintben álljon a végleges helyén).

Betoncsiszolóink főbb tulajdonságai:

 • könnyű, praktikus, erős gépek
 • 230V-400V-os hálózati csatlakozóval felszerelve
 • alkalmasak nedves és száraz felületkezelésre is
 • DRS-LOCK szerszámmentes rögzítőrendszerrel vannak ellátva nagyobb gépeink (erről részletesebben az egyes termékleírásokban tájékozódhatsz)
 • vibrációcsökkentő rendszer
 • beépített szintjelző
 • könnyebb szállíthatóságot garantáló szétszerelhetőség
 • vészleállító gomb
 • elfordítható csiszolófej és levehető védőfedél
 • a pormentes munkavégzés érdekében különféle tisztítófej csatlakozási lehetőségek
 • nagy kerekek a mobilitás megkönnyítését segítik
 • gyémánt csiszolószegmensek rendelhető tartozékok (DRS-2DS, GS-PCD, DRS-3DPM)
 • nehezen hozzáférhető helyeken is használható

 

Betoncsiszoló gépeink megbízhatóságuknál, megfelelő ár-érték arányuknál fogva, a könnyű kezelhetőségnek köszönhetően biztosítják számunkra a hatékony és profi munkavégzést. Kialakításuknak, magas minőségüknek köszönhetően garantálják a kiváló és egyenletes munkafelületet.

Gyakori problémák betonozás során

Az építkezések felgyorsulásával sajnos igen sokszor előfordul, hogy a minőségre kevesebb energiát és figyelmet fordítanak. Előfordulhat, hogy nem megfelelő a cement és víz aránya, ennek köszönhetően a betonfelületünk alkalmatlan további burkolatok telepítésére. Ha túl vizes egy felület, az könnyebben elteríthető – azonban a felület minőségének a csökkenését okozza, aminek folytán kevésbé alkalmas további munkafelületek kialakítására.

Ebben az esetben előfordulhat, hogy kevés idő elteltével a burkolat leválik a felső, laza betonréteggel együtt.

Erre remek megoldást nyújt egy betonmaró tárcsa, mely segít a felület kezelésében, szilárd, ideális tapadást biztosító padló kialakításában.

Különféle alapozók, felület szilárdító folyadékok használatával is kiküszöbölhetjük ezt az egyenetlenséget, azonban jó, ha tudjuk, ez nem garantál hosszú élettartamot a betonunknak. Ugyanakkor a már fentebb vázolt problémára a betoncsiszoló végleges megoldást nyújthat.

Milyen egyéb alkalommal használhatok egy betoncsiszolót?

Általában felújítás, átalakítás során jellemző, hogy a régi burkolatokat, felületeket eltávolítjuk, ennek során hatalmas mennyiségű ragasztóanyagot találunk. Felfrissíthetjük vele továbbá a régi, elkoszolódott és eltömődött betonfelületeinket is, ezzel sokkal esztétikusabb látványt kialakítva az életterünkben.

Eltávolíthatunk vele különféle gyantás, ragasztós maradványokat, valamint felületi szennyeződéseket is.

Kisebb, felhasználói szintű alkalmazásra a kézi sarokcsiszoló is remek szolgálatot tud nyújtani, 1500W-os átlagteljesítménye, könnyű hordozhatósága (súlyának és méretének köszönhetően), valamint fogantyújának kialakítása biztosítja számodra a praktikus és gyors használatot a kisebb munkafelületeken is.

Nézz szét porszívógépeink, takarítógépeink között is.

Hogyan tudok profi betonfelületet készíteni otthon magamnak?

 • ne simítsd sokáig, különben a cement kimosódik, ezáltal egy bizonytalanabb, lazább felső réteget készítesz, aminek az élettartama hamarabb csökken
 • meleg időben, ha erősen tűz a nap, szintén fontos a megfelelő minőség kialakításában a rendszeres – négy óránkénti locsolás, így nem reped szét a betonunk
 • ha hűvös az idő, elég egyszer meglocsolni egy nap
 • betonlehúzóval egyenletes felületet tudsz kialakítani

Kínálatunkban a DR. SCHULZE és BOSCH kiváló minőségű betoncsiszoló gépeit vásárolhatod meg.

DR, SCHULZE betoncsiszolók

DR.SCHULZE DBS300 Vario betoncsiszoló Könnyű, praktikus és nagyon erős betoncsiszoló gép 230V-os hálózati csatlakozóval. Nedves és száraz csiszolásra különböző beton/ kő felületekhez. Kompatibilis minden csiszolószerszámmal és univerzális DRS-LOCK szerszámmentes rögzítőrendszerrel ellátva. Eredeti német gyártmány, precíz, megbízható működés, hosszú élettartam Vibrációcsökkentő rendszer a csiszolandó felület egyenetlenségeinek ellensúlyozására Beépített szintjelző a pontos szintezés érdekében Lehajtható fogantyú és 2 részre szerelhetőség (56 és 77 kg) a könnyebb szállíthatóságért Állítható magasságú markolat Könnyen elérhető vészleállító gomb Elfordítható csiszolófej és levehető védőfedél a falhoz közeli részek és a sarkok csiszolásához Száraz és vizes felhasználási mód Körkefe és porelszívó csatlakoztatás a pormentes munkavégzés érdekében Ø 300 mm-es tárcsaátmérő ill. munkaszélesség (4db gyémánt csiszolószegmens, vagy Ø300mm csiszolótárcsa) Nagy kerekek a könnyű mozgatásért 230V, 4kW elektromos motor Rendelhető tartozékok: - Gyémánt csiszolószegmensek: DRS-2DS, GS-PCD, DRS-3DP típusok - Dr. Schulze ipari porszívók: S23, S35, S55 modellek A betoncsiszoló kiegészíthető a Dr. Schulze által gyártott ipari porszívókkal, a tiszta és pormentes és igényes munkavégzéshez.

Gyakori kérdések betoncsiszoló használatakor

Milyen esetben lehet szükségem egy betoncsiszolóra?

Betoncsiszolót az egyenletes, jó minőségű munkafelület kialakításához használhatsz. Ez építkezés során, falfelületeknél, vakolat eltisztázásánál, régi beton felfrissítésénél, burkolatok telepítésénél, illetve számtalan egyéb területen használható gép.

Mennyire tartósak a betoncsiszoló gépek?

Kiváló gyártó magas minőségű termékeit forgalmazzuk, melyek a hatékonyság mellett kiváló alapanyagok felhasználásával biztosítják a gépek hosszú élettartamát. Az általuk kezelt felület szintén tartós, hosszú élettartamú betonfelületek kialakítását teszi lehetővé.

Mire használhatom még a betoncsiszolót?

Egy betoncsiszolót régi ragadványok, festékek, ragasztók, gyanták eltávolítására is használhatsz, szintén egyenletes felületet kialakítva ezzel. Régi betonfelületeket is felfrissíthetsz vele, a lerakódások, eltömődések ellen is remek szolgálatot nyújt számodra.