H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Idő - Kevesebb, mint 2 óra
Kategória - Ajándékötletek
Kategória - Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató
Kategória - Karácsonyi dekoráció
Nehézség - 2
Típus - Útmutató
Típus - Vásárlási segéd

Te tudod melyik kézifűrészt kell kiválasztanod a tervezett munkádhoz? Segítünk!

Ha eddig azt gondoltad, hogy mindegyik satu ugyanarra való, akkor tévedsz!

Nézzük meg közelebbről a dekopírfűrész fajtáit, felhasználási módjait és a cikkünk végén néhány használati jótanáccsal is ellátunk benneteket!

Mire való a bontókalapács, mikor vesszük a legnagyobb hasznát? Elmondjuk!

Milyen szempontokat tartsunk szem előtt, hogy a munkaruha biztosítsa a megfelelő védelmet a hideg időben, ugyanakkor mozogni is tudjunk benne?

Egyszerű, de praktikus eszköz a ragasztópisztoly otthoni DIY tervekhez, kézműveskedéshez.

Első hallásra sokszor megmosolyogtató, különös nevű kéziszerszámok léteznek. Melyik mire való?

Gondolkoztál -e már azon, hogy mi a különbség a fúrókalapács és ütvefúró között? Hogy melyik mire jó?

Áramfejlesztő választás előtt mérlegelni kell az egyes fogyasztók terheléseinek összegét. Elmondjuk hogyan válaszd ki a megfelelő aggregátort!

Ha ezt a cikket átolvasod, tökéletesen képbe kerülsz, hogyan válassz megfelelő csiszolópapírt az egyes munkákhoz, munkafelületekhez.

Pneumatikus szerszámok használata - 5 Tipp
Útmutató
Nehézség

A pneumatikus szerszámok használata a különböző műhelyekben, üzemekben vagy szervízekben gyors, hatékony és praktikus lehet, de egy jó kis kompresszorral otthon is kiaknázhatod az előnyeiket.

Hogyan válassz tűzőkapcsot a tűzőgépedhez? Körbejárjuk a témát, hogy biztosan a megfelelő tűzőkapcsot válaszd!

Mai alkalommal egy nagyon izgalmas dologgal készültünk számotokra, ami nem más mint egy flex korong teszt, amit két különböző járólapon fogunk kipróbálni.

Mai alkalommal egy nagyon izgalmas dologgal készültünk számotokra, ami nem más mint egy flex korong teszt, amit két különböző járólapon fogunk kipróbálni.

Ebben a cikkben a kiegészítő funkciók, meghajtás, garancia, teljesítmény és ár-érték arány figyelembe vételével próbáljuk meg kihozni a győztest. 

Adventi Asztaldísz Készítése (videóval!)
Útmutató
Nehézség
Idő: Kevesebb, mint 2 óra
Karácsonyi dekoráció

Az ünnep fényét nem is lehetne másképp tovább emelni, mint egy saját kezűleg elkészített asztaldísszel. Ezért úgy gondoltuk, hogy segítünk nektek is elkészíteni vagy legalább ötletet adni, hogy hogyan kezdjetek neki. 

A mai alkalommal két darab akkus csavarbehajtót fogunk megnézni, egyiket már több éve használjuk, az újabb fajtát pedig pár hónapja próbálgatjuk. 

A mai alkalommal két darab akkus csavarbehajtót fogunk megnézni, egyiket már több éve használjuk, az újabb fajtát pedig pár hónapja próbálgatjuk. 

Ma abban fogunk segíteni benneteket, hogy megválaszoljuk az eddig leggyakrabban feltett kérdéseket, és ezzel tiszta és részletes képet kapjatok arról, hogy hogyan is néz ki egy igazi barkácsműhely. Mi, hogy gondolkodtunk és mit hogyan helyeztünk el.

Előbb-utóbb minden műhely egyik alapvető felszerelése lesz egy kompresszor. Ennek oka, hogy jelentősen megkönnyít számos munkafolyamatot és rengeteg ház körül tennivalóhoz nyújt segítséget. 

Melyik a legjobb krova készlet? Számos alkalommal teszik fel nekünk ezt a kérdést online és debreceni boltunkban is. 

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!