Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató

Helyszín - Kert
Idő - Kevesebb, mint 1 óra
Idő - Kevesebb, mint 2 óra
Kategória - Ajándékötletek
Kategória - Barkácsgépek és kéziszerszámok útmutató
Kategória - Ipari megoldások és szerszámgépek
Kategória - Karácsonyi dekoráció
Kategória - Kerti gépek és kéziszerszámok útmutató
Nehézség - 1
Nehézség - 2
Típus - Útmutató
Típus - Vásárlási segéd
Műhelybemutató

Ma abban fogunk segíteni benneteket, hogy megválaszoljuk az eddig leggyakrabban feltett kérdéseket, és ezzel tiszta és részletes képet kapjatok arról, hogy hogyan is néz ki egy igazi barkácsműhely. Mi, hogy gondolkodtunk és mit hogyan helyeztünk el.

Mit Jelent az, hogy Inverteres?

Manapság gyakran találkozunk az inverteres kifejezéssel, akár mosógép után kutatunk, vagy egy modern hegesztő netán egy új klíma beszerzése előtt vagyunk. De tudjátok mit jelent az, hogy inverteres?

Alap Szerszámkészlet Otthonra

Egy alap szerszámkészlet otthonra mindenkinek kell! Bár a bevásárló lista végtelen lehet ebben az esetben is, de adunk néhány tippet, mi az, ami mindenképpen legyen otthon.

Ecset és Festőhenger Típusok

A megfelelő ecset és festőhenger típusának a kiválasztása igényel némi utánajárást. A minőségi végeredmény szempontjából nagyon fontos a megfelelő eszköz kiválasztása.

Csiszológépek Fajtái

Sokféle csiszológép fajta létezik, fejtörést okozhat közöttük eligazodni, kiváltképp, ha valaki nem használja ezeket napi szinten. Milyen fajták vannak? 

Einhell Gérvágó Teszt

Mai alkalommal egy akkumulátoros gérvágó fűrészt fogunk nektek bemutatni, amit már 1.5 éve használunk. 

Falfúrás - 4 Jó Tanács
Idő: Kevesebb, mint 1 óra

Falat fúrni nem is annyira könnyű dolog, mint azt elsőre gondolnánk. Nem mindegy, hogy milyen gépet használsz, milyen a fúrófej, milyen anyagba milyen fejjel próbálsz lyukat fúrni és még sorolhatnánk a többi alapvető kérdést. Valamilyen alap fúró és fúrószár a legtöbb háztartásban azért akad, viszont érdemes lehet szétnézni a hasznos kiegészítők között, mert nagyon sokoldalúvá tudnak tenni egy mezei gépet is.

Herpácsi Gábor
Módosítva | 2024. március 18.