Activa

A német Activa gyártó termék portfólióját a hobbi és professzionális grillezők, füstölők, kerti fűtőberendezések, tűzhelyek és tartozékok alkotják. Kiváló minőségű, felületű anyagokat alkalmaz, mely a berendezései esztétikájában, felszereltségében, tervezési-kivitelezési gyakorlatában is megmutatkozik. A termékei a minőséget garantáló német Intertec tanúsítvánnyal rendelkeznek, számos szakmai teszten kiváló eredményeket értek, érnek el folyamatosan. Kínálatukban egyaránt megtalálhatóak a lávaköves grillek, a faszenes vagy a gáz grillezők és a kültéri hősugárzók.

Szűrés és rendezés
Szűrés törlése
Ár  (Ft)
-
1 490 Ft - 81 990 Ft
Márka
Termék státusza
Szűrés és rendezés
24 termék
24 termék

Activa a grillezés és a kültéri hősugárzók specialistája

A bajor Selb városából származó cég elsősorban a grillezőkre specializálódott, évek óta inspirálja lakossági és professzionális vásárlóit, felhasználóit, innovatív és kiváló minőségű termékeivel. A grill területén kiváló minőségű faszén- és gázsütőket, gáz grillkonyhákat, füstölő kemencéket és grill tartozékok széles választékát kínálja. A vállalat fűtés specialistájaként is nevet szerzett magának és többféle hőforrást is kínál kültéri használatra. Amellett, hogy hangulatos légkört teremtenek, kellemes meleget biztosítanak és segítenek meghosszabbítani a szabadtéri élményt a teraszokon, vendéglátóegységek kerthelyiségeiben, így teheti négyévszakossá a kültéri helyiségeit is.

A gyártó gáz-, elektromos fűtőberendezéseket is gyárt, a klasszikus rozsdamentes acél gombától a forgatható fűtőkarral ellátott elektromos fűtőberendezéseken át a modern piramis fűtőegységekig.

Az Activa és Eco -burner technológia

A különleges, német gyártmányú Eco-burner égőfejeknek köszönhetően, alacsony gázfogyasztás mellet is azonos fűtési hatást érnek el gázkészülékei, mint a hasonló, de nagyobb fogyasztású és teljesítményű berendezések. A cég kínálatában továbbá megtalálhatók a legkülönfélébb grill tartozékok is, ugyancsak nagyon kedvező áron. A vállalat termékei a tekintélyes német Intertec minőségi tanúsítványával rendelkeznek és kiváló eredményeket értek el számos szakmai teszten, mint pl. a Haus&Garten. A cég termékeinek megvásárlásával megbízható és hosszú élettartamú berendezésekre tehet szert.

Activa termékek a Profibarkácson

Webáruházunk kínálatában megtalálhatóak a neves német gyártó alábbi termékei széles választékban:

 • kültéri gázüzemű hősugárzók
 • rozsdamentes grill készletek
 • öntöttvas grillhordó
 • mobil füstölőszekrény
 • faszenes grillek
 • lávaszenes gázgrill
 • gulyásfőző üst
 • hordozható tűzrakóhely
 • többfunkciós grill füstölővel
 • állványos grillező
 • faszénbegyújtó
 • grilltisztító kefe
 • baromfisütő henger
 • hamburgerhús formázó
 • halsütő grillrács
 • hősugárzókra takaróponyva
 • lávakő
 • pizzakő, wok, grillező tálak, grill lapok

Mit tud egy Activa kültéri gázüzemű hősugárzó?

Az Activa cég kültéri gázüzemű hősugárzója kiválóan alkalmas a kellemes légkör és hőérzék elérésére hűvös estéken grillezésnél vagy szabadtéri összejövetelnél. Eco-Plus égővel van felszerelve, amely alacsonyabb gázfogyasztás mellett ugyanakkora hősugárzási teljesítményre képes. Ennek a technológiának nem elhanyagolható a gázmennyiség megtakarítása, és az alacsonyabb CO2 kibocsátása. A készülékek könnyen begyújthatók a piezo gyújtás segítségével, a teljesítményük fokozatmentesen állítható. A készülékek felépítménye rozsdamentes acélból készül. A fényvisszaverő felületük anyaga könnyű alumínium. Kis kerekeik elősegítik az egyszerű mozgatását. A hősugárzók gáztömlővel és nyomás szabályzóval kerülnek forgalomba.

Hasonlóan praktikus, és kert tulajdonosoknak nélkülözhetetlen egy megbízható, akár ipari áramhoz is alkalmas kábeldob.

Activa faszenes grill – Angular Smart

Az Angular Smart grillel akár 8 fő részére elegendő mennyiséget grillezhet egyszerre. Ez a klasszikus dizájnú grill nagyon egyszerűen kezelhető, de kiválóan felszerelt is praktikus kiegészítőkkel, továbbá tagolt krómozott grillráccsal rendelkezik. Emellett pedig még extra kibillenthető grillráccsal is el van látva. A fémfelületek minőségi porfestéssel kezeltek. A hőmérséklet szabályozása több módon lehetséges. Vagy a két, a grill oldalán található szellőzőnyílás segítségével, vagy a tűztér magasságának állításával. Ennek használatával a felizzott faszenet könnyedén távolíthatja, vagy közelítheti a készülő ételhez. A faszén könnyű adagolását és pótlását a nagy frontoldali tűztérajtó segíti elő. A tűztér alatt pedig egy kivehető hamutál van elhelyezve. A hőmérséklet figyelését a beépített hőmérő biztosítja. További praktikus tartozékai közé tartoznak az alsó ki-/behajtható tárolófelületek, beépített sörnyitó, az elülső markolat, mely grilleszközök felakasztására is szolgálhat, illetve az alsó tárolópolc. A négy lábas kialakításnak köszönhetően a grill nagyon stabil, ugyanakkor a kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható.

 

Activa faszenes grill – Atlas

Vannak, akiknek a faszenes grillezéshez csak a klasszikus kivitel a befutó.  Ilyen grillező a henger alakú Atlas is, amely alkalmas hat személy gyors kiszolgálására. A grillező formája biztosítja a hő egyenletes eloszlását, nem véletlen terjedt el ez a forma szerte a világon.  A grillező teste hőálló festékbevonattal van ellátva, a grillrács és a tűztér zománcozott felülettel rendelkezik, amely jelentősen meghosszabbítja az élettartamát.
A grill krómozott melegítő rácsa biztosítja az indirekt grillezési lehetőséget, vagy az elkészült étel melegen tartását. A faszéntartó rács magasságát szükség szerint be lehet állítani, így elérhető az adott típusú ételhez az ideális hőmérséklet. A grill fedelében a beépített hőmérő segítséget nyújt a megfelelő hőfok ellenőrzésében. A további hőmérséklet szabályozását, a fedélben és grilltestben elhelyezett szabályozható nyílások teszik lehetővé. A grill bal oldalán egy praktikus tároló polc van, egy további polc a grill alsó részében található. A fedél leemelését segíti a nagy, stabil famarkolatú fogantyú. Az erős lábak biztosítják a grillező stabilitását, és a kerekek gondoskodnak a könnyű szállításról.

 

 

Activa lávaköves gázgrill – Halifax

A lávaköves grillezőket sokan szeretik, mert egyesítik a gázgrillek egyszerű használatát a faszenes grillezés hangulatával. A természetes lávakövek gyorsan közvetítik a hőt az égőfejektől a grillezett ételekhez, amelyek így megtartják a zamatosságukat. A lávakövek pórusai felszívják a lecsöpögő zsiradékot, és ezzel megakadályozzák a nem kívánt égést és a káros anyagok keletkezését. A lávaköves grillsütő két darab rozsdamentes acél égővel rendelkezik, ami lényegesen megnöveli a készülék élettartamát, továbbá az oldalán helyezkedik el a beépített harmadik gázégő is, amely alkalmas például a köretek, a szószok, vagy a forró italok elkészítéséhez. A grillező minőségi zománcozott grillráccsal rendelkezik, amely kiegészül egy melegen tartó grillráccsal is az indirekt grillezéshez, vagy a már elkészült ételek melegen tartásához. A grill fedelét nagy ellenőrző ablakkal látták el, a további kiegészítők között megtaláljuk a beépített hőmérőt, a praktikus fűszertartót és a modern, karbantartásmentes piezo gyújtószerkezetet. Nagy kerekei megkönnyítik a mozgatását. Ellentétben több más grillezővel, már alapvetően felszerelték a szükséges szerelvényekkel az 5 vagy 10 kg-os gázpalackok csatlakozásához, valamint a lávakövekkel és a takaróponyvával.

A Profibarkácson a lávaköves grillhez természetesen lávakövet is vásárolhat 3 kg-os kiszerelésben.

Activa mobil füstölőszekrény

A füstölt termékek szerelmeseinek kínálja a német gyártó a mobil füstölőszekrényt. A füstölő acéllemezből készül, és tűzálló lakkbevonattal van ellátva. A készülék alján található a kivehető tűztér a zománcozott füstölőtálcával, ami vizes füstölőchips alkalmazását teszi lehetővé, egymás felett helyezkedik el továbbá a három darab 36 x31 cm-es rostély. A füstölő tartozékát képezi a két darab kampótartó rúd (mind 6 kampó elhelyezési lehetőséggel), a három állítható, légáramlás szabályozó, és a beépített hőmérő, amely a pontos hőmérséklet beállítását szolgálja. A széles lábak biztosítják a füstölőszekrény megfelelő stabilitását, az oldalsó markolatoknak köszönhetően, pedig könnyen lehet mozgatni.

Vásároljon Activa  grill és gázüzemű kültéri hősugárzó termékeket, kiegészítőket a Profibarkácson!

Webáruházunkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb Activa grillezőket, akár faszenes, akár lávaköves, mobil füstölőket, mindenféle grill kiegészítőket és a gázüzemű kültéri hősugárzókat. A cég termékei hosszú ideig szolgálják majd az Ön kényelmét és segítségükkel finom ételeket tud elkészíteni a kertjében, szabadtéren, ráadásul a hősugárzói a kellemes meleg érzetről is gondoskodnak kültéren.

Kertjében mindig élvezet a pihenés, a szabadidő eltöltése. A kerti hősugárzók gondoskodnak róla, hogy ne fázzon, nyáron pedig a tűző napsütés ellen megoldást nyújthatnak a praktikus és mutatós napvitorlák.