H-P: 8:00-16:00

+36-1-23-44-99-8

Termékek
Szállítás
Ajánlatkérés
Rólunk
Kapcsolat

Gardena

A Gardena világszerte az egyik legkedveltebb márka a kertápolás területén. A németországi székhelyű vállalat minden igényt kielégítő, választékos kínálatában minden megtalálható, ami a kertápoláshoz szükséges, akárcsak öntözőrendszer, szivattyú, kerti tavak, fa-, gyep- és bokorápolás eszközei, különböző kerti szerszámok vagy talajművelési eszközök. Világszerte több, mint 80 országban van jelen, a termékei pedig híresek kiváló minőségükről, megbízhatóságukról. A Profibarkácson több, mint 500 féle Gardena terméket kínálunk vásárlóinknak, minden szerszám, eszköz rendkívül tartós és funkcionális.


463termék 136
463termék 136

A Gardena története

1961-es alapítása óta eltelt néhány évtizedben a Gardena a kis kerti szerszám kereskedőből a világ egyik legismertebb intelligens kertápolási termékek és rendszerek gyártójává nőtte ki magát.  Sikerük titka a márka innovációs erőssége, a következetes értékesítési és marketingpolitikában rejlik a kiemelkedő minőség mellett. 2007 óta a Gardena a Husqvarna csoport tagja. Képes a hobbikertészek igényeire és a márka erősségeire fókuszálni. A Gardena csoport így óriási méretéből, erejéből, közös tudásából fakadó erőforrásokat célzottan és hatékonyabban hasznosíthatja.

A vállalkozást 1961-ben két kereskedő, Wernes Kress és Eberhard Kastner alapította. Először francia kerti szerszámok terjesztésével foglalkoztak. Igazi áttörést hozott számukra a Gardena System bevezetése, gyors tartozékcsere egyetlen kattintással. A Gardena System színe a narancssárga, az öntözéshez szükséges elemeket, csapelemet, tömlőt, tömlőelemet, locsoló kiegészítőket összeköti.

Az akkus kerti gépek elterjedése is jelentősen növelte a cég piaci részesedését, és a kertészkedők megelégedését. 1975-ben megjelentek a praktikus metszőollók, ágvágó ollók, kiváló áttétekkel, különleges élekkel és kényelmes markolattal, ráadásul 25 év garanciás minőségben!

Gardena kertiszerszám rendszer

A stabil kertiszerszám rendszer megszámlálhatatlan cserélhető fejjel és élethosszig tartó lötyögés mentes rögzítéssel folyamatosan a legjobb kombinációt képes nyújtani kiemelkedő ergonómia mellett. Már több, mint 30 éve a Gardena a piacvezető a szerszámrendszerek piacán. A zseniális Gardena rendszer mögött meghúzódó ötletet az adja, hogy minden tökéletesen és csepegésmentesen illeszkedjen egymásba. Kínálatában a csaptól a tömlőn át az elosztó rendszerekig minden megtalálható, ami a kerti munka hatékonyságának növeléséhez és a felhasználói elégedettséghez szükséges.

Gardena robotfűnyírók

A robotfűnyírók egyre elterjedtebbek a kerttulajdonosok körében. A Gardena robotfűnyírója halk, sokoldalú és intelligens. A Bluetooth alkalmazás segítségével a telefonon beállítható a gyep mérete, a fűnyírás napjai és a kívánt kezdési időpont. A fűnyíró összeállítja a nyírási tervet és gond nélkül kész az indulásra. Akár 10 méteres távolságból is irányítható. A robot kikalkulálja a szükséges vágási időt az alkalmazás az ütemezési segéddel segít rendben tartani a kertet. Se a szomszédokat, se minket nem zavar, mikor a robot dolgozik. A robotfűnyíró előnyeiről nemrég írtunk blogunkban, sőt, ha aktuális, a telepítésével kapcsolatos útmutatót is megtalálja ugyanitt.

 

Gardena metszőollók

 

A Gardena metszőollóit a jól átgondolt ergonómia, a lenyűgöző minőség és a termékek kiváló tulajdonságai teszik sikeressé.

M inden kerttel rendelkező ember tudja, hogy milyen fontos, hogy időről időre meg metsszük a kertben található fásszárú növényeinket és nem kérdés, hogy ehhez a legjobb eszköz a metszőolló. Fontos elsősorban eldönteni mindig, hogy milyen céllal szeretnénk meg ritkítani az adott növény ágait és arra a célra legalkalmasabb típust kiválasztani, és hogy milyenek közül válaszhat azt bővebben kifejtjük lejjebb.

 

Gardena gyepszellőztetők

 

A Gardena elektromos mélyszellőztetője tartósan eltávolítja a mohát, az elfilcesedett füvet, gyomot, javítja a gyep levegő, víz, illetve tápanyag felvételét. A speciálisan edzett, horganyzott nemesacélból készült éles, egymáshoz eltoltan elrendezett kések néhány milliméterre a talajba hatolva távolítják el az elhalt növényi részeket. A behatolási mélysége állítható, az erős motor megszakítás nélkül is nagyszerűen bírja. Nagy kerekei, optimális bordázattal megkönnyítik a járást és megfelelően tapadnak a füvön. Az egyszerű szállíthatóságért és tárolásért a mélyszellőztető tolókengyele gyorsan szétszedhető.
A gyepet egy évben egyszer minimum érdemes megszellőztetni, ez a folyamat hozzájárul az egészséges, zöld gyep kialakulásához. Az elhalt részek eltávolításra kerülnek, a besűrűsödött gyökérzetet is felserkenti a szellőztető berendezés. Az öntözőrendszerek esetén figyeljen, nehogy a gyepszellőztető késsel kárt tegyen benne!

 

Gardena termékek a Profibarkácson

A Profibarkácson mindent megtalál, ami a kertészkedéshez, növénytermesztéshez, növénygondozáshoz szükséges. A termékeink egy része a kiváló minőségű eszközöket, berendezéseket gyártó Gardena gyártósorairól származik, hiszen tudjuk, mennyivel könnyebb és hatékonyabb a munka megbízható, jól funkcionáló eszközökkel. A megfelelő célszerszám megléte mindig nagyon fontos, kevesebb idő ráfordítással jóval hatékonyabb munkát tesz lehetővé.

Rendelésnél ne felejtsen el regisztrálni, hogy minden további vásárlásnál élvezhesse a törzsvásárlóknak járó kedvezményeket! Nézzen körbe webáruházunkban, és szerezzen be mindent egy rendeléssel, ami a kert, a növények ápolása, a talaj megmunkálása során szükséges lehet! Profi szerszámokat barkács áron a Profibarkácstól!

Gyakori kérdések a Gardena márka termékeiről

 

A Gardena termékei mennyire stapabíróak?

A gyártó termékei kiváló minőségűek, nem véletlen, hogy például a metszőollóira 25 év jótállást is vállal.

A Gardena lengyel gyártó?

VNem, németországi vállalatot takar, 1961-ben alapították.

A Gardena ár érték arányban drága?

A Gardena kiváló ár-érték arányú termékeket gyárt, hiszen az eszközei, berendezései esetén igaz a mondás, hogy „egyszer kell megvenni valamit”. Évtizedeken át kiszolgálhatják Önt.

Szűrés
Ár
 (Ft)
990 Ft - 685 590 Ft
Terméktípus
Márka
Légsebesség
 (km / h)
100 km / h - 310 km / h
Akkumulátor típusa
Akku és töltő csomagban
Akkumulátor feszültség
 (V)
3 V - 18 V
Teljesítmény
 (W)
250 W - 3 000 W
Méret
Munkaszélesség
 (cm)
7 cm - 77 cm
Ajánlott terület
 (m²)
100 m² - 800 m²
Feltöltési idő
 (perc)
180 perc - 210 perc
Max. szállítási mennyiség/átfolyás
 (liter/perc)
33 liter/perc - 417 liter/perc
Max. nyomás
 (bar)
0 bar - 24 bar
Max. emelőmagasaság
 (m)
4 m - 55 m
Max. szívómélység
 (m)
1 m - 19 m
Motor típusa
Akkumulátor típusa
Akku és töltő a csomagban
Akkumulátor feszültsége
 (V)
0 V - 18 V
Ajánlott terület
 (m²)
0 m² - 600 m²
Mulcsozó funkció
Központi magasságállítás
Ház anyaga
Termék státusza

100.000+ VÁSÁRLÓ NEM TÉVEDHET!

Megéri feliratkozni a heti 1-2 emailre - minden kedvezményünkről, új termékünkről és tudnivalóról tájékoztatni tudunk!